6.03.2026 Wolves - Liverpool FC (FA Cup)

Frustracja chyba sięga zenitu, bo nikt nawet tematu do tej pory nie założył, macie poniżej składy i kto będzie oglądał to dobrej zabawy:

1 polubienie

Trener Wilków wyciągnął wnioski i od razu stawia na silnego, dużego murzyna na 9, żeby walczył z naszymi obrońcami. Będą zmotywowani i podbudowani ostatnią wygraną i będą chcieli nas wyrzucić z pucharu. U nas ten sam beton co zawsze.

I Jones na prawej obronie xD

Przecież to przechodzi jakieś ludzkie pojęcie jak długo można nie wyciągać absolutnie żadnych wniosków z tego co się robi.

Skurczybyk. Wystawił Rio, a i tak znalazł miejsce dla Gakpo w pierwszej 11.

2 polubienia

Ja zacząłem pisać zapowiedź, ale jakoś mi nie szło. Jestem sfrustrowany ostatnim meczem i przede wszystkim beznadziejną grą w pierwszej połowie.

Mam wrażenie, że Slot ugiął się pod ciężarem medialnej krytyki i tylko dlatego wystawił dzisiaj Rio w pierwszym składzie. Jak już nawet Gerrard w mediach głośno mówi, że potrzebujemy nieprzewidywalności na skrzydłach, to znaczy, że nawet legendom puszczają nerwy.

Sam fakt, że Gakpo gra na CF zamiast Ekitiké mówi w zasadzie wszystko o tym, że większego planu na ten mecz nie ma.

Oby tylko Robbo dobrze asekurował lewą stronę defensywy, bo zachowanie Rio w końcówce poprzedniego meczu było naprawdę słabe. Spokojnie mógł dobiec do André i dla dobra zespołu nawet go skosić równo z ziemią, żeby zapobiec oddaniu strzału, ale młody na w głowie tylko kiwanie się na lewym skrzydle i niewiele go obchodzi defensywa. Fajnie, że dzisiaj zagra. Może coś się będzie działo na tej lewej stronie.

2 polubienia

Holendrzy to jednak uparci dranie🤕

borze dźons xDDDD zabierzcie go

Chętnie obejrzę spotkanie, cudów się nie spodziewam, sam nie wiem czy ja jeszcze się denerwuję tymi wynikami i mnie to w jakiś sposób stresuje. Jest tyle ważniejszych rzeczy do ogarnięcia, że ta gra i wyniki Liverpoolu nie są już aż tak ważne jak kiedyś.

1 polubienie

Czy z Feddkiem to nie komentuje jeden z tych trzech dzieciaków z american espresso?

Ngmoha póki co robi całą grę, a Salaha z drugiej strony w ogóle nie widać. Nowa taktyka Slota - laga na Rio :smiling_face_with_sunglasses:

Czy taki dzieciak to nie chyba nie, aczkolwiek dobrze się go dzisiaj słucha, zresztą jak ich całego podcastu, bo na prawdę robią w trójkę super robotę, na pewno dużo lepiej się ich słucha niż TOP 4 Podcast.

2 polubienia

Trzeba sie nacieszyć młodym bo to pierwszy i zapewne ostatnio mecz w 1 składzie na jakis czas :rofl:

Wygląda na to, że na chwilę obecną to Rio jest naszym najlepszym skrzydłowym.

Dla mnie dzieciak, dla ynwa19 nawet wnuczek :blush:.

E. nie przesadzajcie z tym Rio na razie to człowiek chaos, początek Doku, niech on pogra więcej, dojrzeje i może przy nowym trenerze będziemy mieli w przyszłości z niego pożytek, no ale fajnie, że akurat jemu łysy ogr dał pograć.

Szkoda ze Gutki canal + nie puściło do tego podcastu

Fajny ten mecz,taki nie za szybki

Rio skoszony równo z trawą, później jeszcze trafiony w głowę, a sędzia nie widzi. Albo nie chce widzieć.

Arne znowu zaskoczył -Mamardashwili przyspawany bardzo dobrze do ławeczki,jak Chiesa,Nyoni i inni potencjalni zmiennicy.

1 polubienie

Faul był ewidentny ,ale sędzia tego nie widzi

Emocje jak na… rybach :man_facepalming:t2:
Obrzydliwy handball zamiast futbolu!