6.03.2026 Wolves - Liverpool FC (FA Cup)

Lepszy niz ligowy. Szkoda ze znów Gapcio gra.

1 polubienie

Ale Arne sam mówił zawsze,że gralby pierwszym składem w kazdym meczu,jeśli miałby tylko taką możliwość…

Niech juz Alex wraca bo ciężko sie gra bez napastnika jak niema Hugo.

1 polubienie

Chyba tylko wejście Wirtza i Ekitike pozwoli na zrobienie jakiejś akcji bramkowej bo póki co to aż szkoda to oglądać. Zaraz znowu na Wolves strzeli bramkę z niczego i zacznie się sranie w gacie. Ehhh jakich czasów dożyliśmy… Za Kloppa to by tu wyszedł Morrison, Nyoni, Nghuoma i Endo i po pierwszej połowie by było już po sprawie.

Gdzie meczycho można obejrzeć?

Taki sam mecz jak ostatnio. Wilki raz zrobią wypad i po meczu. Żenada.

Gość wybija piłkę ręką za linię końcową - ani rzutu karnego, ani różnego. Zasady się zmieniły?

1 polubienie

TVP sport online ,komentarz też spoko

1 polubienie

Dobra będę znowu pierwszy.

Oczy krwawią. Nie dadzą rady, gonimy Arsenal

Standardowa chujniograjnia koncepcji Arne Slota.

1 polubienie

Jak nie wejdzie Wirtz i Ekitike to będziemy wąchać kwiatki od spodu w FA CUP.

Dzięki,dzięki,dzięki

Ja myślę że ukrytym planem Slota jest Gakpo na pozycji środkowego napastnika.

Slot go tam sprytnie ukrył, żeby nie musieć sadzać rodaka na ławce. W drugiej połowie zdejmie Rio, przesunie Gakpo na lewą i wprowadzi Ekitiké na środek.

Wówczas ciężar kreatywności przeniesie się na środek ataku, a skrzydła pozostaną impotente. Dzięki czemu zarówno Salah jak i Gakpo będą zadowoleni, że zagrali pełne 90 minut.

Zdecydowanie więcej mielibyśmy z gry, gdyby zarówno Rio jak i Ekitiké byli na boisku w tym samym czasie. Chyba każdy o tym wie.

Oczywiście Slot powie po meczu, że oszczędzał Hugo na mecz z Galatasaray, więc będzie uzasadnienie dlaczego jeden z dwóch najbardziej kreatywnych ofensywnych piłkarzy nie gra od początku.

3 polubienia

Gramy znowu tak beznadziejnie, że nawet Feddek na mikrofonie nie przeszkadza tak bardzo. Jak na 11 strzałów można oddać tylko 3 strzały celne na poziomie xG 0.44. Najbardziej mnie boli jak z maszynki do pressingu wyglądamy w pressingu jak typy z orlika. Zanim ktoś zareaguje po stracie to musi jeszcze się rozejrzeć i wtedy jest podjęta decyzja.

3 polubienia

Brak Gruzina razi w oczy. Bardzo dobrze zastępował aliego, wyciągnęł karnego z city a dodatkowo sam Brazylijczyk nie gra sezonu życia. I co? Głęboka rezerwa.

Kolejny mecz na tempie slow motion.

Fajnie wygląda robbo i graven ale wiadomo że Rio przykuwa wzrok najbardziej.

Jeżeli chłopak ma poukładane w głowie i jest pracowity to ma olbrzymie papiery na grę. Jego drybling już jest wyśmienity, jego balans wyjątkowy. Do tego obiema nogami posługuje się sprawnie. Oczywiście brakuje mu jeszcze kilku rzeczy ale są to właśnie takie elementy które można łatwo z wiekiem nabyć. Tego co umie swoimi stopami już się nauczyć nie da.

Kolejny mecz w którym salah gakpo najsłabsi na boisku. Niestety. Gakpo ma oczywiście coś na swoje usprawiedliwienie.

Ciekawi mnie też Jones. Kończy mu się kontrakt maca jest bardzo słaby, a Anglik nie wykazuje takiej naturalnej ochoty do gry. Nie ma u niego czegoś w stylu mam szanse zadomowić się na dłużej w składzie. Gra po prostu poprawnie

3 polubienia

“ To elementarne mój drogi Watsonie “ :saluting_face:

Dziwisz mu się przyjacielu? To kolejny piłkarz, którego Slot nie lubi.

Ukrywając Gakpo na środku ataku Slot pokazał, że można ograniczyć nawet tak ograniczonego gracza jak Cody - jak on ma zejść teraz na prawo do środka, kiedy jest już na środku? :thinking:

4 polubienia

Tu nie ma co grać,tu trzeba dzwonić

jak rio w pierwszej? dopiero odpalilem