6.03.2026 Wolves - Liverpool FC (FA Cup)

robbo strzal zycia bez kitu

Andy Roberto Robertson :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 polubienia

Ale on zawsze tak grał. Od początku wejścia do drużyny. To do bólu przeciętny piłkarz który zamiast Progres notuje regres.

No piękny gol.

Bardzo ładny gol, a czy zwróciliście uwagę na zachowanie Rio przy tej kontrze, Gapciu z Salahem cisną a ten młody sobie drepcze, Robertson go wyprzedził nawet i strzelił gola, to było dno w jego wykonaniu.

1 polubienie

ajaja spalil niestety, szkoda asysty

o gol jednak, najs. nie moznabylo tak w lidze xd?

Ewidentnie NIE BYŁO SPALONEGO, dzbany za mikrofonem nie wiedzą, że piłka wyznacza linię spalonego, a ci sędziowie są naprawdę okropni.

No i pięknie, to tak powinno wyglądać. Szkoda mi tego Robertsona że prawdopodobnie odejdzie, no bo kto będzie zmiennikiem Kerkeza? Tsimikas? No serio? Andy brameczka, asysta - wielkie brawa!

1 polubienie

Ależ brameczka zza pola karnego, Robertson! :fire:

Jak Salah zwolnił, cofnął się i i zaczął ścinać do środka, to już myślałem, że nic z tego nie będzie.

No i za sekundę bdb akcja, 2-0, i w 3 minuty Robbo z golem i asystą.

Brawo Pany! :clap::clap:

2 polubienia

Bardzo ładnie Robbo. Gol i szybka asysta. Świetnie.

2 polubienia

Chyba że jednak przyjdzie nowy trener.

Tyle , że jak jest taka sinusoida wyników pod łysym to nigdy nie wiadomo co wymyslą tam na górze, ja nawet jak dziś wygraja 6-0 jestem za zwolnieniem Pana Slota po sezonie.

Salah jest jaki jest w tym sezonie. Ale zawsze może czymś zaskoczyć. 17 gol z jego udziałem i świetne utrzymanie się przy piłce przy golu Robo. Gakpo w analogicznej sytuacji XD by schodził i nabijał w obrońcę.

7 polubień

tego się nie dowiemy, ale jestem pewien , że pod innym trenerem, takim który szanuje ludzi, Salah i inni nie graliiby tak nędznie, dlatego daleki jestem nawet po jechaniu na Gapcia, bo może rola nieślubnego syna super trenera po prostu mu nie służy, w poprzednich sezonach nawet jak grał gorzej to nikt po nim nie jechał.

E. 2-0 więc już mógł młodemu dać zagrać cały mecz, zmienić kogos ze starszyzny. Wirtz po kontuzji na rozruch ok, ale Frimpong po kiego? Kusi los. Nyoni, Chiesa niech grają.

kocham curtisa jonesa

No i po meczu. Fajnie to dzisiaj zagrało. Oszczędzać siły na lm.

Nie kłam :laughing: napewno miałeś skrzyżowane palce

lysy pewnie ekitike zamiast chiesy czy nyoniego wstawi xd

1 polubienie

Konate wpuści przy 3-0 poważnie, daj grać młodym człowieku. Druga połowa, szczególnie bramki ładne.

1 polubienie

Po ci Vigrila trzyma, niech da chociaż

Joe 10 min na szefowaniu defensywy.

I cóż tej pale zrobił Chiesa, czy już ktoś to wie?

A co Chiesa pokazał jak wchodził ostatnio ? Wielkie nic, lepiej niech wpuści młodzież. Włoch i tak w lato odejdzie na 99%.

Ooo i wchodzi Morrison brawo Slot.

@WhiteAngel Ten co komentuje to kibic United, w studiu jest kibic Arsenalu.

1 polubienie