Jak zostanie łysy to sam bym odszedł na jego miejscu.
Ale drażni mnie ten kibic Arsenalu co komentuje nasz mecz.
A co miał pokazać jak Slot go wpuszcza przy niekorzystnych wynikach i gra jakby nie dostał żadnych wytycznych. W poprzednim meczu po wejściu częściej był z tyłu niż uczestniczył w atakach.
Nooo panie ping pong z taką grą to wyglądasz gorzej niż Mo. ![]()
szobo urodzont obronca xd
To co na początku sezonu nam dawał doliczony czas gry, to teraz nam oddaje z potrójną siłą - ile można tracić w doliczonym czasie gry…
Pięknym piłkarzem może być Nyoni jeśli tylko miałby więcej minut.
Dziękuję, dobry człowieku, tez uważam że ten koleś się uja zna. No ale Chiesa ma tutaj tylu zwolenników co i przeciwników niestety, ja mam nadzieję że zwolnią ogra i jeszcze coś tutaj udowodni., tylko czy to się wogóle wydarzy, jak chujek ( Slot) gra dno, ludzie po nim jadą, potem coś wygra, Radbug wychodzi z nory i tak w koło Macieju. Nic tu niestety nie jest pewne.
Na Galate musi wyjść
Alison- Robertson Virgil Gomez Frimpong - Graven Jones Szobo- Rio Ekitike Salah
Ale za to dowiedzieliśmy, że bramki Wilków bronił dziś Jose Sa ![]()
a Arokodare to taki kot, że strzela nawet jak od paru minut siedzi na ławce ![]()
Ja jestem za Chiesa może to przez początek sezonu jak strzelał potrzebne bramki oraz za wybicie 100% akcji przeciwnika i mam zakrzywiony obraz jego całkowitej gry. Natomiast podczas poprzedniego jego wejścia z Wilkami nie widziałem pozycji na której ma grać. Czy to wina trenera czy jego gra na zwolnienie trenera tego nie jestem w stanie osadzić. Dziś nie wszedł mimo wyniku i stylu gry Gakpo.
Ja uważam, że to bezapelacyjnie wina trenera, my nie wiemy co tam się nadal w środku dzieje, a coś się dzieje, bo to nie jest Liverpool jaki znamy i jaki kochamy.
A kto dzisiaj komentował?
To lecymy po ten FA Cup ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz lecymy do Turcji.
Znacie bajkę o Nasturcji?
Onasturcjitegosyfaprzywlekła.
Kończąc: Lepszy rydz niż nic. Ale ja wolę Top5 które jest niestety coraz bardziej abstrakcyjne.
Jak City gdzieś pl drodze odpadnie to tak, ma zwycięstwo Slota nad City nie liczę.
Jeden z nich, to byl Krzysiek Bielecki z Angielskiego Espresso. Bardzo fajny gość, mimo ze kibic MU. Ale jak dla mnie komentarz był całkiem neutralny.
Klasyczny mecz Slota - zero pomysłu i schematów. Robbo się wkurzył i sam zrobił robotę po swojemu. Tragicznie się to oglądało.
Czy tylko ja mam wrażenie, że w tym meczu Slot dobitnie pokazał, że Salaha można bezpiecznie zdjąć tylko wtedy, kiedy już strzelił bramkę?
Dzisiaj dla odmiany to my mieliśmy szczęście, że wpadły nam dwie szybkie bramki w 4 minuty. Bez tego mogło być różnie, bo nie graliśmy szczególnie przekonywująco. Jednak zwycięzców się nie sądzi, więc na tym poprzestanę.
Warto jednak zaznaczyć, że przeciwnik grał mniej więcej to samo co w poprzednim meczu. Głęboka obrona i nastawienie się na jakąś kontrę. Tym razem nie wyszło, choć i tak ponownie wbili nam gola w doliczonym czasie gry.
No właśnie, który to już raz z rzędu w tym sezonie tracimy bramkę w doliczonym czasie?
- To był tylko 15 gol strzelony nam po '81 minucie we wszystkich rozgrywkach (i pierwszy w FA Cup). 6 z tych meczów to były zwycięskie bramki dla rywali w Premier League, czyli 12 straconych pkt na koncie LFC.
- W samej Premier League straciliśmy aż 7 goli po '90 minucie, a we wszystkich rozgrywkach łącznie aż 9.
- Łącznie w obecnym sezonie straciliśmy aż 22 gole strzelone od '75 minuty wzwyż. Brak koncentracji w ostatnim kwadransie jest przerażający.
Oby to tracenie bramek w końcówkach w końcu się skończyło!
Dzisiaj największymi pozytywami są: awans, powrót Wirtza, obiecująca forma Frimponga, powiew świeżości Rio, wypoczęty Ekitiké na Galatę i wyjazd do Turcji bez dwóch porażek z Wolves, co byłoby przegięciem.
Dobrze też, że Mo coś strzelił. Może w końcu zacznie lepiej grać i nie wyglądać jak cień samego siebie przez większość meczów. Zawsze to jakiś pozytyw nawet jeśli gwarantuje mu grę w XI do końca sezonu w każdym meczu.