Witamy w końcu na pokładzie
Lecimy po 21🏆, znaki
Nie mogę się doczekać meczów po przerwie na kadrę. Niech chłopak buduje formę i niech się zgrywa z kolegami.
Wiadomo, czy Szwed jedzie na kadrę, czy zostanie w Liverpoolu?
Poleciał na kadrę.
Znaki
Ponoć właśnie leci na kadrę od nas
Liverpool tym transferem pobił rekord transferowy PL, który z kolei sam pobił początkiem lata.
Na grubo wjechaliśmy w to okienko.
Henry wysoko wycenił 21 mistrzostwo Anglii.
@Loku64 spóźniłeś się
Wspaniale. Wiadomo jaki numer?
Wybrał 9. Oczywiście na niego czekała
Oczywiście 9 , swoją drogą dobrze, ze leci na kadrę , Pewnie dla niego ostatnie dni były rowniez stresujące, znajome twarze z kadry moge mu dobrze zrobic
Piękny transfer - warty 2 miesięcy czekania. Ciekawy jestem tylko jak to Slot poukłada z Isakiem i Ekitike, bo po pierwszych meczach jestem mega fanem Francuza. Czyżby zmiana taktyki na dwóch docelowych snajperów w pierwszej 11?
Panowie przychodzi do nas totalny kozak. Od czasu mo nie kupiliśmy takiego kozaka do ofensywy. Facet jest lepszy niż haaland w ostatnich 2 sezonach. Daj mu boziu tylko zdrówka i psyche bo kibice w Anglii mu tej akcji nie zapomna
Jak Rikitiki miał pierwszy mecz mega, tak drugi już średnio widoczny, natomiast z Arsenalem katastrofa.
Zawsze dobrze mieć możliwość jakieś rotacji, może będzie próbowany też na skrzydle. Mo w końcu wyjeżdża na PNA, nie mamy nikogo na PS za bardzo, może właśnie coś z Ekitike będziemy kombinować, bo coś w granie Chiesy regularne nie wierzę.
O k*rwa, banan na buzi od oficjalki. To okienko wydaje się wręcz nierealne (i nawet upadek transferu Guehi’ego tego nie zmieni).
Jaram się tym transferem, że szok! Mam naprawdę wielkie oczekiwania względem tego, co nowy numer 9 nam dostarczy. Chłop ma dług względem LFC i na początek musi oddać bramki, które nam zapakował grając dla NU (plus jeden puchar krajowy).
Isak - jak Ci do twarzy w czerwonym! Zacnie się prezentuje.
Oj tak, będzie mieć jechane na stadionach, ale jestem spokojny że szybko zamknie usta swoją grą
Ekscytuje mnie ten transfer, a jednocześnie mam spore obawy.
Presja jest olbrzymia, na to, że on zrobi co najmniej tyle samo co w Newcastle, a z tym może być różnie.
Kibiców nijak nie zadowoli wyłącznie solidną gra i dajmy na to 10 golami w sezonie, a to może się tak skończyć przy rotacji/urazach czy nadal naszej nieidealnej grze.
Do tego dochodzi kwestia jego zachowania przed transferem, która będzie obiektem ciągłych ataków i drwin ze strony kibiców innych drużyn.
Nogi mogą zadrzeć, głowa może być ciężka.
No nic Panie Isak, wszystko w Pana rękach, nogach i głowie - oby podołał.
Alexander wydaje się być z tych co nie mają układu nerwowego, a przynajmniej nie okazują jego malfunkcji, więc o problemy natury presja itp. Bym się nie martwił.
Prędzej o zdrowie mógłbym sie niepokoić przy grze 2-3 razy w tygodniu.
Jednak mamy Hugo, żeby go luzował przy większym natężeniu spotkań, powinno być dobrze