Alexander Isak

Witamy w końcu na pokładzie :smiling_face_with_sunglasses:

13 polubień

Lecimy po 21🏆, znaki

Witamy!

6 polubień

Nie mogę się doczekać meczów po przerwie na kadrę. Niech chłopak buduje formę i niech się zgrywa z kolegami.

Wiadomo, czy Szwed jedzie na kadrę, czy zostanie w Liverpoolu?

Poleciał na kadrę.

Znaki

Ponoć właśnie leci na kadrę od nas

Liverpool tym transferem pobił rekord transferowy PL, który z kolei sam pobił początkiem lata.

Na grubo wjechaliśmy w to okienko.

Henry wysoko wycenił 21 mistrzostwo Anglii.

3 polubienia

@Loku64 spóźniłeś się :face_with_tongue::face_with_tongue:

1 polubienie

Ciekawa analiza.

Wspaniale. Wiadomo jaki numer?

Wybrał 9. Oczywiście na niego czekała

4 polubienia

Oczywiście 9 , swoją drogą dobrze, ze leci na kadrę , Pewnie dla niego ostatnie dni były rowniez stresujące, znajome twarze z kadry moge mu dobrze zrobic :wink:

Tutaj na końcu pozuje z 9.

1 polubienie

Piękny transfer - warty 2 miesięcy czekania. Ciekawy jestem tylko jak to Slot poukłada z Isakiem i Ekitike, bo po pierwszych meczach jestem mega fanem Francuza. Czyżby zmiana taktyki na dwóch docelowych snajperów w pierwszej 11?

1 polubienie

Panowie przychodzi do nas totalny kozak. Od czasu mo nie kupiliśmy takiego kozaka do ofensywy. Facet jest lepszy niż haaland w ostatnich 2 sezonach. Daj mu boziu tylko zdrówka i psyche bo kibice w Anglii mu tej akcji nie zapomna

1 polubienie

Jak Rikitiki miał pierwszy mecz mega, tak drugi już średnio widoczny, natomiast z Arsenalem katastrofa.

Zawsze dobrze mieć możliwość jakieś rotacji, może będzie próbowany też na skrzydle. Mo w końcu wyjeżdża na PNA, nie mamy nikogo na PS za bardzo, może właśnie coś z Ekitike będziemy kombinować, bo coś w granie Chiesy regularne nie wierzę.

O k*rwa, banan na buzi od oficjalki. :blush: To okienko wydaje się wręcz nierealne (i nawet upadek transferu Guehi’ego tego nie zmieni).

Jaram się tym transferem, że szok! Mam naprawdę wielkie oczekiwania względem tego, co nowy numer 9 nam dostarczy. Chłop ma dług względem LFC i na początek musi oddać bramki, które nam zapakował grając dla NU (plus jeden puchar krajowy).

Isak - jak Ci do twarzy w czerwonym! Zacnie się prezentuje. :smiley:

1 polubienie

Oj tak, będzie mieć jechane na stadionach, ale jestem spokojny że szybko zamknie usta swoją grą

1 polubienie

Ekscytuje mnie ten transfer, a jednocześnie mam spore obawy.

Presja jest olbrzymia, na to, że on zrobi co najmniej tyle samo co w Newcastle, a z tym może być różnie.

Kibiców nijak nie zadowoli wyłącznie solidną gra i dajmy na to 10 golami w sezonie, a to może się tak skończyć przy rotacji/urazach czy nadal naszej nieidealnej grze.

Do tego dochodzi kwestia jego zachowania przed transferem, która będzie obiektem ciągłych ataków i drwin ze strony kibiców innych drużyn.

Nogi mogą zadrzeć, głowa może być ciężka.

No nic Panie Isak, wszystko w Pana rękach, nogach i głowie - oby podołał.

1 polubienie

Alexander wydaje się być z tych co nie mają układu nerwowego, a przynajmniej nie okazują jego malfunkcji, więc o problemy natury presja itp. Bym się nie martwił.

Prędzej o zdrowie mógłbym sie niepokoić przy grze 2-3 razy w tygodniu.

Jednak mamy Hugo, żeby go luzował przy większym natężeniu spotkań, powinno być dobrze :sweat_smile:

2 polubienia