Często nie ma też układu ruchowego na zadowalająym poziomie zrdowia
Artetowskiemu antyfutbolowi ciężko się przeciwstawić jednemu napastnikowi, a widać było dużo walki i chęci u niego. Na prawe skrzydło będzie w zastępstwie (oby) Frimpong, jest Ngumoha, który wydaje się, że może grać po obu stronach, Chiesa no i od biedy Gakpo (chociaż w jego przypadku to zejście do środka z lewej strony to 80% akcji). Tak czy siak największą kmine mam czy w razie Isaka i Ekitikie w pierwszej 11 będziemy grać dalej wariantami 433 czy jednak wleci jakieś 442 czy 4222
Chyba ta walka i chęci to bez piłki, bo zaliczył kilka kontaktów, z czego większość nieudanych
W każdym razie zaczął dobrze, teraz będzie grał pewnie mniej, ale nie po to dawaliśmy za niego spory hajs, żeby go kisić na ławce wiecznie. Więc pewnie coś tam będzie z nim kombinowane.
Tego to chyba wszyscy uwielbiają
Głównie bez piłki to prawda Ale z tego meczu mi utkwiło w pamięci jak się wbił między 3 zawodników, podciągnął akcje i zdobył wolnego, także może symbolicznie, ale zrobił na mnie wrażenie. Tak czy inaczej wierzę, że za 2/3 miesiące jak się zespół już zgra to będziemy świadkami takiego futbolu jakiego na Anfield jeszcze nie było
Moje marzenie od dwóch lat się spełniło! Isak jest czerwony!
Mamy w końcu prawdziwego kilera na 9!
Nasiekaj Panie Aleksandrze a z 50 nawet tych brameczek w tym sezonie Tego życzę Tobie, sobie i Wam drodzy kibice Liverpoolu
Piękny i potrzebny transfer, niech się zaadoptuje, saga dobiegła końca, wspaniały transfer. Przychodzi naprawdę świetny gracz, stawiałbym jego status na równi z Allisonem, gdy do nas przychodził, według mnie Salah z Van Dijkiem gwiazdami stali się już u nas, w momencie transferów do LFC byli aspirującymi do tego grona.
Luke Edwards w ostatnim akcie zemsty napisał w nocy artykuł, że Isak w ostatnich meczach celowo sabotował drużynę, żeby nie mieli awansu do LM (co ułatwiłoby mu odejście). Straszna nagonka się zrobiła na Szweda w socjalach, nie wiem jak w mieście to wygląda, ale szybko bym go nie wysłał na mecz z Newcastle. Zwłaszcza na SJP
JA to jestem pewien, że jak za 2-3 lata zgłosi się Real/Barca to Szwed odwali taki sam numer. Tylko nie utrudniałbym mu odejścia - powiadomiłbym zainteresowane kluby - 300 baniek na stół i może iść. Nie ma? Oj, szkoda…
@Czerwoniak - jak ja mogę być fanem kanonierów skoro nawet ich nie lubię? :D:D
A co jak nie odwali. Łatwo ci przychodzi rzucać oskarżenia na lewo i prawo bo to nic nie kosztuje nie? My byśmy tak tego nie ogarnęli. Gdyby isak powiedział że nie ma szans i nawet kosztem strajku odejdzie z klubu to tydzień później byłby opakowany w kokardkę i wywieziony z klubu.
To jest Liverpool i tu żaden szczoch nie będzie większy niż klub.
mając z nami 6 letni kontrakt powinien zdawać sobie sprawę że to jego finalny klub. a jak nie to przynajmniej nikt za darmo go nie ukradnie
Wiem, że takie myśli się pojawiają, ale spokojnie - dopóki będziemy walczyć o najwyższe cele to nie ma o co się martwić. Obecne okienko wskazuje na to, że nie zapowiada się byśmy nagle odpadli z wyścigu. Isak zrobił to dla ambicji sportowych, Newcastle nie jest w stanie konkurować teraz na najwyższym poziomie, dla Isaka to było teraz albo nigdy, by nie skończyć jak Kane.
Typowe gadanie fana Arsenalu. Barca nie ma mu nic do zaoferowania, aw Realu nie ma dla niego miejsca. Poza tym nie wiem czy sie zorientowales, ale weszlismy tym okienkiem do scislej elity 3-4 klubow swiata. Z City tez nikt nie chcial odchodzic gdy osiagali sukcesy, sa prawie do tej pory magnesem dla zawodnikow, my tym bardziej, bo jestesmy na czasie.
Dlugi kontrakt 6 lat spowodowal że dla Isaka Liverpool bedzie end-klubem. Nie bedzie nic poza Liverpoolem.
Typ dolączył na forum 3 tygodnie temu i jedyne co to probuje narzkać mysli ze wyprowadzi nas z równowagi
Znudzony zyciem kibic innego klubu?
Idź sobie pisać te mądrości z kolegami od potężnego Mikela.
To kolejny krypto z forum gdzie geje polerują sobie wzajemnie armatki. Nazywają siebie kanonierami, uważajcie na nich.
Nawet @el_pistolero nie byl tak irytującym płaczkiem, ale to okno transferowe go skutecznie wyleczyło z kompleksów, gratki kolego
Niech przychodzą. Barca niech lepiej już teraz odpali zrzutkę na seayuda.es bo mogą nie uzbierać tych 180mln.
Bez jaj. Barcelona to ma problem żeby w ogóle zarejestrować zawodników do rozgrywek. A Real ma młody skład i przy obecnej skuteczności Mbappe to po co byłby im Isak…
Mieliśmy już przykład takiego zawodnika w klubie. Krew mnie zalewa za każdym razem jak sobie przypomnę ten transfer Van Dijka do Realu w 2022 kiedy odmówił trenowania w Liverpoolu tak jak to zrobił w Southampton. Z Isakiem będzie podobnie, jak piszesz dla Barcelony to nie będzie problem rzucić te 200 milionów, a Real z ostatnich lat znany jest z tego, że sypie transferami 100mln+ zwłaszcza za 28-29 latków. Szwed strzeli dużo goli, wygra sporo pucharów, pobije rekord transferowy i skrzywdzi nas w ten sposób tak jak Newcastle, któremu zapewnił pierwszy puchar od 2137 lat!!!