Alexander Isak

Barca to jak przyjdzie i zapłaci 200 milionów to nie zarejestruje już nikogo XD I spadnie z ligi.

2 polubienia

Albo wezmą na leasing jak cebule które biorą BMW 5tki na raty, a później jak na Facebooku wysyp ofert odstąpię raty, jeszcze tylko 5 lat.

Isak w idealnym wieku przyszedł do nas. Pogra 3 sezony, dalej będzie młody, ale już za stary na szalony 130+ milionowy transfer do Realu czy Barcelony.

9 polubień

Dokładnie typ pod większością artykułów, w większości postów forsuje narrację typową jak na kanonierzy.com. Żenująca fanbaza, dla której fetyszem jest zakładanie tu kont i udawanie kibiców Liverpoolu. No ale tak to jest gdy ma się kompleks mniejszości

1 polubienie

Mam nadzieję że selekcjoner reprezentacji Szwecji nie da go od razu na 2 mecze po 90 minut, ostatni mecz Isak rozegrał 25 maja, więc kawał czasu temu, oby go trochę oszczędził żeby zaraz z jakąś mięśniówką nie wrócił.

Panowie nie ma nic bardziej kuszącego niż siła/władza. Sprawa jest prosta będziemy wygrywać klub będzie dobrze zarządzany to nagle i pogoda w Liverpoolu będzie piękna.

Każdy widzi że premier league odjeżdża reszcie. Tu nawet średniak pokroju nothingam Forest ma lepsze okienko niż top Włoch czy bundesligi. Real i Barca jakiś czas jeszcze będą kusić graczy, ale jeśli nie zmienia czegoś finansowo to kluby premier league ich wciągną i zostanie im branie przecen czy graczy za darmo jak Inter.

Isak nam takiego numeru nie wykręci bo my nie jesteśmy środkami, a nasz siła tkwi w zarządzie. Jeśli ci ludzie zostaną z nami długo to jestem pewny że wszystko będzie dobrze

Jutro Szwedzi zaczynają mecze reprezentacji, dobrze, że rozmawiamy z ich sztabem reprezentacji na temat formy i sytuacji Isaka, sami Szwedzi mają świadomość że nie jest to piłkarz na 90 minut.

Niech stawiają w najblizszych meczach na bestię z Arsenalu.

4 polubienia

Ale jazda, powoli do mnie dochodzi, że po przerwie reprezentacyjnej będziemy powoli wprowadzać do składu ISAKA!

3 polubienia

Wow, ale dobrze się pisze w tym temacie <3

Pytanko. Ktoś się orientuje czy w ogóle bedzie Vlog z pierwszego dnia Isaka w klubie? No nie mogę się doczekać. :smiley:

Będzie, wszyscy czekamy

O 20:30 naszego czasu ma być filmik na YouTubie

Już jest :wink:

1 polubienie

Dalej ciężko mi uwierzyć że on do nas trafił :face_holding_back_tears:

Dobrze że w weekend już gramy

1 polubienie

Ciekawe ile minut dzisiaj dostanie Aleksander Wielki bo póki co Szwedzi odpierdzielają niezła kalapite w Kosowie .

Niech wchodzi za Gyo jeśli jest gotowy chociaż na 15 minut

Dobra mamy go na 20 min :slight_smile: odpalać streamy

Kurde po 20 minutach ciężko będzie stwierdzić, czy go trzymać w Fantasy PL czy jednak odpalić :sweat_smile:

Akurat włączyłem te 20 minut. Gość jako jedyny nie sprawiał wrażenia pokraki. Szwedzi grali gorzej niż San Marino. Oczy bolały. Isak widać, że nie jest w rytmie meczowym, ale koledzy nie pomagali. Jak na te 20minut wyglądał na prawdę dobrze.

Myślę że przez te 20 minut zrobił więcej niż Gyokeres przez 180 minut, to jest dopiero kloc…

Myślę że najpóźniej od GW6 powinien być gotowy od 1 minuty :slight_smile: ja na dzikiej karcie od GW7 powinienem go mieć w składzie. Ale teraz napewno to nie był dobry moment żeby go kupić

No widać ze Szwedzi go potrzebowali juz wcześniej. On przez ta chwile ciągle byl pod grą. Widać ze to nie jest taki ciul który bedzie stał i czekał na piłkę tylko sam kreuję grę. Ale to juz wsumie wiedzieliśmy wcześniej :slight_smile: tylko to potwierdził i czekać tylko aż zacznie grac u nas, najpierw końcówki a za chwilę juz jako starter.