Alexander Isak

Barca to jak przyjdzie i zapłaci 200 milionów to nie zarejestruje już nikogo XD I spadnie z ligi.

2 polubienia

Albo wezmą na leasing jak cebule które biorą BMW 5tki na raty, a później jak na Facebooku wysyp ofert odstąpię raty, jeszcze tylko 5 lat.

Isak w idealnym wieku przyszedł do nas. Pogra 3 sezony, dalej będzie młody, ale już za stary na szalony 130+ milionowy transfer do Realu czy Barcelony.

9 polubień

Dokładnie typ pod większością artykułów, w większości postów forsuje narrację typową jak na kanonierzy.com. Żenująca fanbaza, dla której fetyszem jest zakładanie tu kont i udawanie kibiców Liverpoolu. No ale tak to jest gdy ma się kompleks mniejszości

1 polubienie

Mam nadzieję że selekcjoner reprezentacji Szwecji nie da go od razu na 2 mecze po 90 minut, ostatni mecz Isak rozegrał 25 maja, więc kawał czasu temu, oby go trochę oszczędził żeby zaraz z jakąś mięśniówką nie wrócił.

Panowie nie ma nic bardziej kuszącego niż siła/władza. Sprawa jest prosta będziemy wygrywać klub będzie dobrze zarządzany to nagle i pogoda w Liverpoolu będzie piękna.

Każdy widzi że premier league odjeżdża reszcie. Tu nawet średniak pokroju nothingam Forest ma lepsze okienko niż top Włoch czy bundesligi. Real i Barca jakiś czas jeszcze będą kusić graczy, ale jeśli nie zmienia czegoś finansowo to kluby premier league ich wciągną i zostanie im branie przecen czy graczy za darmo jak Inter.

Isak nam takiego numeru nie wykręci bo my nie jesteśmy środkami, a nasz siła tkwi w zarządzie. Jeśli ci ludzie zostaną z nami długo to jestem pewny że wszystko będzie dobrze

Jutro Szwedzi zaczynają mecze reprezentacji, dobrze, że rozmawiamy z ich sztabem reprezentacji na temat formy i sytuacji Isaka, sami Szwedzi mają świadomość że nie jest to piłkarz na 90 minut.

Niech stawiają w najblizszych meczach na bestię z Arsenalu.

4 polubienia

Ale jazda, powoli do mnie dochodzi, że po przerwie reprezentacyjnej będziemy powoli wprowadzać do składu ISAKA!

3 polubienia