Alexander Isak

Isak ma być gotowy na ławkę w niedzielę.

1 polubienie

Isak, Salah, Kerkez, Wirtz … wszyscy nieswoi. Czy problem nie leży gdzieś głębiej ? Nie wierzę, że nagle z dnia na dzień ci zawodnicy przestali dobrze grać w piłkę.

1 polubienie

no i prosze robi sie ciekawie, myślę jednak że tak klasowi zawodnicy muszą w końcu zacząć grać na wysokim poziomie

w ogóle nawet nie wiedziałem, że Potter jest selekcjonerem Szwecji, to będzie jego debiut :smiley:

Przykro mi to pisać, ale aktualnie to jest produkt pilkarzopodobny za blisko 150mln. Wiadomo, że nie miał okresu przygotowawczego. Ale kuźwa mać, zaraz mamy grudzień, a gość nie jest gotowy fizycznie do gry. Wygląda jak trup lub ćpun wyciągnięty z jakiejś meliny. I dopóki ten holenderski spec na ławce tu będzie, to tak to będzie wyglądało. Slot i ekipa nie potrafią przygotować zespołu fizycznie. Parodia.

1 polubienie

Jedyny, który jakoś wygląda (Ekitike) nie gra.

Widzę jak gra Isak ale leżą wszyscy i będziemy mogli oceniać nowych dopiero kilka miesięcy po odejściu Slota. Mam nadzieję, że licznik wystartuje już w tym miesiącu.

no to ja np pisałem, że bez sensu kupowac Isaka, a lepiej dynamicznego skrzydlowego i CB. To teraz mam się chwalic, że przewidywałem, że to będą wtopione pieniądze? :smiley:

no juz tez to pisałem, pilkarz po tylu latach gry nie potrafi sie sam w miare przyzwoicie przygotowac? On teraz pół roku potrzebuje treningow?
ok śmierć Diogo spowodowała, że potrzebowalismy dwoch napastników, ale był juz Ekitike i od biedy Chiesa, Szobo na F9. Czy my naprawdę potrzebowalismy Isaka w te lato?
Jeszcze tu czesc pisała, że dajemy 150 baniek za goscia co pierwsze pół roku bedzie dochodzic do siebie.

jestem wręcz pewny, że wysiadłby mu hamstring :slight_smile: z jego mięśniówkami to nie bylby gracz dla Kloppa.

On u Slota by mógł trenować i 14 lat ciągiem i nic z tego by nie było, bo u Slota nie ma wystarczających obciążeń. Widać to po całej reszcie, że jest fizyczna zapaść i teraz brakuje sił na przebiegnięcie tych kilku metrów więcej lub o nieco szybszą reakcję. I dopóki tu będzie Holender to się nie zmieni. Fizycznie najlepiej wygląda Chiesa, który z klubem się nie przygotowywał. A co Isak robił latem? Nie wiem, ale bardzo źle to o nim świadczy. Natomiast z Kloppem na ławce, to by już jakoś zaczynał wyglądać. Nawet jeśli wznowiłby treningi na koniec sierpnia.

O ile w Wirtzie widać jakość i można wierzyć, że już zaraz, już za chwilę jego gra zacznie nas zachwycać, tak tutaj Alexander na ten moment jest jak rak, ciało obce, którego ciało chce wypluć. Inna sprawa, że właśnie to ciało nic nie robi, by z nim współgrać robi swoje, ale skoro tak wygląda sytuacja, to czemu Arne DALEJ z uporem maniak próbuje z niego coś wyciągnąć i tracimy przez to cenne dziesiątki minut grająć w 10? Chiesa, Ekitike, Salah na 9 - opcji jest. Tylko trzeba chcieć panie Arne.

Kupno Isaka też uważałem za zły pomysł, szczególnie po takim lecie, co innego w lipcu byłoby. Jednak jakaś tam jest nadzieję, że pod nowym sztabem coś się ogarnie i nawiąże do gry z Newcastle

Z Isakiem sprawa jest prosta. Idiotyzmem było kupowanie dwóch tak drogich środkowych napastników kiedy kaleczymy grę systemem, w którym piłka zawsze idzie do Gakpo i Salaha, a oni oddają strzały. Napastnicy w tym momencie są niepotrzebni i bezużyteczni, ale to nie jest wina napastników tylko systemu. Gdy zaczniemy grać z normalnymi skrzydłowymi to i dla Isaka i Ekitike będzie nowe życie w Liverpoolu.

4 polubienia

Z Isaka nic nie będzie tak samo z Floriana dopóki mamy trenera bez pomysłu na nich. Chłopaki odpalą, ale to już u kogoś innego za sterami.

Całkiem możliwe, że pierwszy rok by był na straty. Czy później by coś z niego było? Nie wiem, niewykluczone, że zostałby kolejnym Sturridgem czy też Keitą. Wiele wskazuje, że to idiotycznie wydane pieniądze latem, idiotycznie.

Isak i Ekitike nie pasują do systemu. Tylko po co ich klub kupił, skoro są niemal pomijani w akcjach.

Bezbarwny jest totalnie, dodatkowo obstawiam że pogra do końca grudnia max i trafi się jakiś uraz.

1 polubienie

Ostatnio już to pisałem i teraz się powtórzę. Jeżeli Isak kiedykolwiek wskoczy na poziom Stu z Liverpoolu to będę i zaskoczony. :slight_smile: I tak, tak pamiętam ile kontuzji miewał Stu poza swoim najlepszym sezonem. Nawet pomimo tego tak uważam. :slight_smile:

no to za ambitny ten poziom nie jest. 51 bramek w 122 meczach

Na razie Isak ma 1 w 9 spotkaniach, więc długa droga przed nim…

1 polubienie

Tak słabej oceny jeszcze nie widziałem, ale josif pisze że kosztował dużo to jest dobry, więc to wina pewnie Mo

Fatalny występ. Zasadniczo graliśmy w 10tkę (o ile Gakpo liczymy i uważamy, że Konate grał z nami, a nie przeciwko).

Isak to klasa sama w sobie i wcześniej czy później zacznie strzelać, ale jesteśmy w takiej dupie, że nie mamy czasu go wystawiać za nazwisko i czekać aż odpali. W kolejnych meczach Ekitike na 9tce, a Isak na ławie. Jak zaczniemy wygrywać masowo spotkania to będzie można zacząć więcej tam rotować.