Alexander Isak

Niech się porzadnie przygotuje do następnego sezonu.

1 polubienie

Strzałkowa to jest pikuś. Potencjalnie trudniejsze gojenie, czas rehabilitacji i ryzyko ponownych urazów jeśli chodzi o staw skokowy - nie ma dostępnego info co tam się zadziało.

Najlepszy z możliwych scenariuszy :wink: uważam, że jeszcze w marcu go zobaczymy na boisku

1 polubienie

Podczas rekonwalescencji kości ma czas i zadanie wyleczyć wszystko inne i ile może, ćwiczyć na siłowni wszelkie zaległości sprzed tego sezonu, by w kolejne przygotowania wejść pełną parą. Tu już nie będzie przebacz, jak znowu będzie słabo w trakcie kolejnego sezonu wyglądać.

Jeśli w tym sezonie da radę wrócić, to oby tylko nie wprowadzać go za szybko i raczej nie liczyć na dużo z jego strony - Ekitike, musisz! Niestety.. to, że może być zdrowy w marcu/kwietniu nie znaczy, że powinno się go od razu wprowadzać na boisko w ligowych spotkaniach (czy LM, bo pucharowych już nie będzie), by nie przeciążyć go. No tak najwyraźniej się ten sezon układa, że transferowy rekord nie dał nam niczego, na co liczyliśmy. Jednak nie załamuję się osobiście i liczę, że kolejny sezon to już będzie całkowicie coś innego i hejterzy przestaną na niego i jego cenę psioczyć.

2 polubienia

Ale mu się odkleja. Chłop zamienia się wypowiedziami w drugiego Owena. Jeszcze pół roku i zacznie kibicować MU w meczu przeciwko nam.

Przecież ten jełop to kibic evertonu. Wstyd, że tacy ludzie zakładali koszulkę Liverpoolu.

1 polubienie

Może styki mu się przepaliły po tylu godzinach spędzonych z Nevillem

1 polubienie

Czy my mamy klątwe z tymi drogimi 9?

Caroll

Nunez

i teraz do tego zaszczytnego dołącza szwedzka kaleka zdrowotna. My to zawsze musimy ściągać zawodnikow strasznie podatnych na masowe kontuzje

Jedynym powodem tej kontuzji jest Micky van de Ven. Podatność na kontuzje Isaka nie ma z nią nic wspólnego. Wystąpiło zbyt duże przeciążenie, żeby cokolwiek uchroniło go przed kontuzją. W pewnych sytuacjach nie da się tego uniknąć, jak np. przy ataku Pickforda na Van Dijka. Nie ma znaczenia, czy ktoś jest mniej lub bardziej podatny na kontuzje.

Chłop ma szczęście, że przy takim wejściu skończyło się “tylko” na urazie kostki ze złamaniem kości strzałkowej, bo tutaj spokojnie był potencjał na to, żeby tym kontuzjom towarzyszyło zerwanie więzadła krzyżowego przedniego i tylnego oraz kompletu pobocznych, po których wróciłby do gry w kwietniu, ale 2027 roku. A tak ma szanse, żeby grać już w kwietniu 2026.

@laensraanmars
Nie wiem, ale podejrzewam, że obecność psychicznego Richarlisona oraz innych niezbyt stabilnych emocjonalnie Południowców (Bentancur, Romero) mogła mieć coś z tym wspólnego. Dodatkowo nakręcili się czerwoną kartką Simonsa, z ich perspektywy niezasłużoną oraz buczeniem trybun na Van Dijka z tego powodu (absurd).

E: sprawca kontuzji Isaka przeprasza go za swoje zachowanie (Paul Joyce, the Times - artykułu nie było jeszcze na stronie)

Pytanie, co takiego zrobiliśmy Totenhamowi, że grali z nami jak za najgorszych brutalnych lat z evertonem. Przecie to nie derby ( MUSZĄ BYĆ), żeby z taką nienawiscią grac.
@ynwa19 Zara Ci przypie*OLE :DDD

1 polubienie

Nie wiem co wstąpiło w “kuraki” chociaż było już parę ich meczów gdzie wyróżniali się brutalnością w ostatnich latach ale za to wiem, że mój slogan "DERBY MERSEYSIDE MUSZĄ BYĆ" osiągnął już kult status

Jak śpiewał/fałszował kiedyś pewien aktor: ja się wcale nie chwalę ja po prostu mam talent :flexed_biceps::joy:

Powrotu do zdrowia i formy z Newcastle Alex! :blush:

1 polubienie

https://x.com/LFCTransferRoom/status/2019892332456239139?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2019892332456239139%7Ctwgr%5Eeca63bd9ebe6445ba1a30f4bdf92f727e9fbea8b%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ffootstrike.site%2F%3Fp%3D7972

Da rade jeszcze coś pokazać w tym sezonie ?

Tak naprawdę bardzo niepozornie stracił ten sezon. Najpierw brak okresu przygotowawczego, potem kontuzja gdzie ok miesiąca nie grał no i mega pechowowa/ złośliwa i poważna kontuzja… Fajnie jakby wrócił i zbudował podstawy przed okresem przygotowawczym przed nowym sezonem. Parę goli mógłby mu pomóc tak mentalnie…
Zobaczymy. Póki co trafiliśmy najgorszą wersję Isaka, niestety zdrowotną…

Na przełomie marca/kwietnia Isak ma wrócić do gry

3 polubienia

W kolejnym sezonie, po okresie przygotowawczym u nowego, lepszego trenera w końcu rozbłyśnie pełnym blaskiem nasz patyczak :slight_smile: Czego sobie i wszystkim życzę.

22 polubienia