Alexander Isak

Najlepiej się przywalić do Isaka co wrócił świeżo po kontuzji i zagrał ostatnie 15 minut. Osobiście to więcej bym oczekiwał od Wirtza, bo jak dla mnie to on nie istnieje.

Mógł sam odzyskać piłkę i niczym prime Messi przedryblować wszystkich rywali i wejść z piłką do bramki. Za takie piniondze to trzeba oczekiwać.

1 polubienie

Nie wydaje Wam się że przytył ze 3 kilo?

To nawet lepiej, wreszcie rzuca cień.

11 polubień

Nie wiem nie pamiętam jak wyglądał.

10 polubień

Slot zrobił z niego Bukse. Normalny trener zrobi bestie. :smiling_face_with_sunglasses: nie mogę się doczekać kolejnego sezonu.

Przecież w następnym sezonie też Arne będzie nas prowadził XD

Weź wypluj te słowa proszę :sweat_smile:

4 polubienia

Nie bedzie, no chyba ze Xabi (znowu) nas osra.

Moim zdaniem Slot marnuje potencjał piłkarzy. To nie przypadek - i jest to wręcz niemożliwe - że nagle wszyscy zawodnicy grają poniżej możliwości… kontuzja Isaka -to po prostu pech. Wiadomo - była afera z transferem, nie trenował itd. Ale to że reszta zawodników zapomniała jak się gra w piłkę - nie da się logicznie wytłumaczyć

1 polubienie

Był czas że Slot pośrednio bądź bezpośrednio spowodował odblokowanie się niektórych zawodników: Gakpo na chwile taki był, Szobo i Graven grają za Slota znacznie lepiej niż grali za Jurgena (tak, wiem że to był tylko jeden sezon). Ale jak idzie dobrze to idzie dobrze co tu mówić. Ale teraz jest źle, bardzo źle i nie szykuje się na lepsze. A w takich okolicznościach forma nie będzie u zawodników zwyżkować.