Alexis to argentyński wojownik z domieszką irlandzkiej krwi i o szkocko brzmiącym nazwisku.
Taki mega walczak od którego płaczki typu Sterling mogą się uczyć co znaczy twarda, męska gra.
Sprawdziłby się również w piłce ręcznej albo hokeju
To jasne że jeśli grałby wyżej to miałby lepsze liczby. Jeśli wyżej ustawisz vvd to też będzie miał lepsze liczby.
To prawda że Gini miał w Holandii liczby na 10 skoro oni w eliminacjach tłukli się z ogórkami. Nie ma przypadku że grał on w najsłabszej Holandii od lat. Podobnie było w Newcastle gdzie ustawiony na 10 czy skrzydle wykręcił bardzo dobre bodajże 12 goli w premier league. Problem polega na tym że spadki oni z ligi. W PSG nie złapał sztycha.
Mówiąc w prost. Gini w topowych ekipach był za cienki w uszach na granie na fortepianie. Dlatego klop wykorzystał jego fenomenalne zdolności fizyczne i taktyczne i uczynił świetna 8 a kreatywność przesunął na bok obrony.
Jak ja go uwielbiam. Mój ulubiony zawodnik w tym momencie. Może są lepsi zawodnicy w składzie pod względem liczb, ale jak widzę Alexisa w akcji to aż się morda sama cieszy
Gościa trzeba zabetonować na Anfiled przedłużyć z nim kontrakt i dopilnować by Real czy Barcelona w przyszłości nie wykupiły Alexisa kawał grajka. Obecnie najlepszy zawodnik kadry i końskie zdrowie tyle co byl faulowany i kopany absolutny kozak
Niesamowity piłkarz. Już mnie coś bierze na samą myśl o tych podchodach Barcy i Realu za 2 lata, ale póki co dziękuję panu Szmadtke, że mogę go oglądać w czerwonej koszulce.
Nasz najlepszy pomocnik od czasów prime Gerrarda. Wiedziałem, że się u nas sprawdzi, ale to co gra to przerosło moje oczekiwania. Oby mu zdrowie służyło i nie ciągło go do Hiszpanii za szybko😜
Po tragicznym sezonie 22/23 ten transfer to było takie światełko w tunelu zapowiedź poprawy i niesamowita poprawę otrzymaliśmy w kolejnych sezonach. Pierwszy raz od czasu Torresa się porządnie jarałem transferem Jak będę miał znowu coś znowu to dam znać, żebyście wiedzieli czyje kupować koszulki xD
To samo co Loku, dawno nie byłem tak zajarany transferem. Nie podniecałem się tak mocno Nunezami czy Keitami bo ich nie bardzo znałem, ale tego oglądałem w tym Brighton i cały czas on mi wyglądał zajebiście wyglądał. Mega się cieszyłem jak przychodził i się opłacało jak xuj. Miewał słabsze momenty, ale w przekroju całego sezonu, fantastyczny piłkarz i nie wydaje się aby miał za darmo odchodzić do Realu.