Alexis Mac Allister

Dwóch mistrzów! :trophy::trophy:

7 polubień

Po fecie wyląduje na lotnisku w Madrycie😉

Po fecie może wylądować wszędzie.

9 polubień

Jak Macca odejdzie to dla mnie to wszystko będzie bez sensu

Niezla beke bede mial jak wasze teorie spiskowe beda spuszczone do kibla xD

Podobno na autobusie świętuje w koszulce Realu.

3 polubienia

XDDDDDDDDDDDDDDD
Przy takich kwiatkach nie potrzeba mi antydepresantów XD bo tak mnie rozbawiacie XD

13 polubień

Czy tu są brane jakieś leki?

Nie ważne kto jest tam fanem fsg lub anty fanem ale jedno trzeba przyznać. Nigdy nie pozbywają się zawodników którzy sami nie wymuszają transferów. W kwiecie wieku odeszli od nas tylko
-Suarez któremu powoli kończył się kontrakt a ok szantażował klub. Dostaliśmy odpowiednią kwotę.

-coutinho szczur który pół roku po podpisaniu 5letniego kontraktu!!! Wymuszał odejście, a potem
Zgłaszał uraz pleców. Zarząd okradł Barcelonę ze 140m i klauzuli która sprawia że przez kilak lat od nas nikogo nie kupią.

-Sterling zwiał za odpowiednie pieniądze.

Maca ma 3 letni kontrakt. Jeśli real nie da nam 150m to nie ma szans na jego odejście. Sam Argentyńczyk mówił że czuje się tu świetnie. Dodatkowo real przejmuje xabi który w środku gra 2 graczy. Aktualnie real ma Valverde, JB, tchuameni, camavinga i tego śmiesznego Hiszpana.

Absurdalne teorie

1 polubienie

Slot dał mu odpocząć co mówił. Mac w ostatnich dwóch sezonach dla LFC zagrał w 95 meczach. Jeszcze jak dodamy kadry to wyjdzie na luzie ponad 100. Jest jednym z najbardziej zmęczonych piłkarzy, cały czas biega, pomaga w ofensywie jak i defensywie. Nie było powodu by grał. Szczególnie, że jest jednym z najbardziej faulowanych piłkarzy Liverpoolu i to nie rzadko dość ostro. A tutaj XDDD Jakieś teorię rodem z UFO.

2 polubienia

Niestety to prawda. Razem z Trentem zdradzili klub i w koszulkach Realu rzucili puchar pod autobus, krzycząc “Hala Madrid”.

8 polubień

Odchodzi za 250mln, klub doliczył w cene Trenta, bo za darmo to nie jest uczciwa cena

4 polubienia

Przecież było na stronie wyjaśnienie, o co wam chodzi

To juz teraz wiem dlaczego Szobo jest taki spokojny mimo doniesień o transferze Wirtza xD.

2 polubienia

Halo Tworki?
Tak w czym możemy pomóc?
Mamy u nas na portalu kilka przypadków postępującej paranoi :pensive:
Ok, są wolne miejsca :crazy_face:

Taaa… kiedyś jeden bredził o Mbappe w LFC a teraz niektórzy o odejściu Macci :man_facepalming:t2:

3 polubienia

Hanys potrafi rozbawić swoimi mądrymi postami :wink:

2 polubienia