Alexis Mac Allister

Jego klauzula była celowa aby Brigton nie musiało oddawać go za darmo. Nikt niczego nie sknocił.

3 polubienia

8 polubień

Pan Piłkarz wrócił :heart:

2 polubienia

Świetne wejście w sezon, trzymał w rydzach środek pola. Jak zaczęło mu brakować sił, to straciliśmy kontrolę nad spotkaniem.
Musimy na niego dmuchać i chuchać, bo bez Alexisa sporo tracimy.

3 polubienia

Wrzucam jeszcze tutaj link, bo na głównej jest tylko fragment

3 polubienia

Tak było. Trzymał go w rydzach w koszyku z bardzo dziwnymi uchwytami :wink:

(chyba za dużo nawet jak na wyobraźnię AI)

12 polubień

Alexis Mac Allister po tygodniu w Polsce (jesienią).

3 polubienia

Połowa wywiadu z Alexisem to pytania o Messiego ^^

Dzisiejsze zdjęcia na Instagramie potwierdzają, że Alexis dołączył do Klubu Młodych Ojców Środka Pola – jest już tam Graven, Szobo, Jones, brakuje tylko ewentualnie Wirtza. Mają o czym gadać w szatni chłopaki

słaby od początku sezonu, na plus, że błędów nie robi taki 5-6/10

Macca zawsze rozkręca się na wiosnę, kiedy reszta drużyny siada, to już taka norma

Trzeba przyznać, że brakuje mu błysku, wygląda co najwyżej poprawnie. Zwykle schodzi w okolicach 60. Minuty.

Myślę, że to bardziej kwestia przygotowania fizycznego, zaczął sezon z urazem i jakby coś nie może wejść na najwyższe obroty.

Na ten moment słabiutko. Urazy nie pomogły mu wejść w sezon. Trzeba czekać na gaz. Na plus właściwie tylko podanie do isaka które powinno zakończyć się bramka

To chyba raczej dedykacja dla córki Alexisa. Wątpię, żeby piłkarze robili sobie takie przytyki bo sami mają dobre stosunki z TAA.

@peterfyah tak myślę łopatologicznie, córka Alexisa ma na imię Ayala albo jakoś tak, więc myślę że zadedykował jej gola, w przypadku Trenta to nie wiem, może pokazywał A jako że jest Arnold albo Alexandera a może to w ogóle nie było A akurat w jego przypadku.

5 polubień

Czy ten gest ma jakieś konkretne znaczenie?

Dzięki, to ma sens.