Alexis Mac Allister

Straszny zjazd Macci :frowning:

6 polubień

Każdy notuje zjazd jak nie ma pomysłu na grę i jedyne zagrożenie tworzymy po jakimś indywidualnym dryblingu albo stracie przeciwnika.

Zauważ zjazd progressive passes już po pierwszym sezonie u Łysego.

1 polubienie

Absolutnie wyróżnia się beznadziejną grą i brakami fizycznymi na tle i tak słabego zespołu, ilość strat piłki na jego pozycji jest niedopuszczalna.

W destrukcji także 0 wkładu, wygląda to słabo i nie umiem wytłumaczyć jego obecności na boisku, skoro Jones jest na ławce, który jednak przeplata dobre mecze ze słabymi a to już byłby progres.

4 polubienia

Liverpool w pigułce.

Koszmarny dziś, ale ilość strat i niecelnych podań Gravenbercha i Szobszolaia też porażała. Całe trio w pomocy dziś grało tak, że chciało się rzucić pilotem w telewizor.

Slot ma niesamowity dar - gasną przy nim wszyscy.

Niestety Alexis to gracz zespołowy. Jak gramy dobrze jak pressing działa to Alexis może błyszczeć.

Aktualnie w tym pozbawionym czegokolwiek tworzę wygląda jak zawodnik z A klasy

Wiem, że ktoś zaraz powie, że cała drużyna wygląda równie źle fizycznie itd itd

Ale ludzie on wyjątkowo fatalnie wygląda, porusza się jak jakiś dziad po boisku. Naprawdę nie mogę patrzeć na jego grę.

Mam nadzieję na zastępstwo w lato albo chociaż kogoś do prawdziwej rywalizacji

2 polubienia

Ma brudną robotę. W większości się z niej wywiązuje ale lepiej jak inny trener mu da więcej swobody z przodu :slight_smile: :slight_smile:

Jest wiecznie spóźniony, niedokładny, podejmuje złe decyzje, wpierdala się w pięciu i próbuje wymusić faul a przyspieszenie ma gorsze ode mnie.

chyba że to łysy tak na wszystkich działa i po jego odejściu wrócą do ustawień fabrycznych. Oby

Oldboy w koszulce lfc. Pytanie na ile to zasługa Slota gdzie każdy wygląda o poziom niżej czy jego. Ja osobiście jestem za pożegnaniem się z Argentyńczykiem, u gościa nie widzę żadnych atutów. Gra jest dla niego zbyt szybka, a technika i wizja gry nie nadrabia.

1 polubienie

Każdy obniżył poziom. Tylko Alexis stał się problemem. Nowy trener będzie musiał go odbudować bo jeszcze rok temu był wart od 70-100m. Teraz nikt 40 by nie dał. Wolny, przesadnie agresywny, przegrywa pojedynki siłowe, a i do przodu nic nie daje. Ani fajnych podań ani strzałów czy dryblingu.

To ciągle gość w optymalnym wieku, ale z taką formą to strach wpuszczać

2 polubienia

Jedyna madzieja że zagra dobry mundial jak ostatnio i uda się go dobrze spieniężyć, obecna pomoc nie ma sensu

Znając podejście klubu, to prędzej zostanie do końca kontraktu i odejdzie za darmo.

1 polubienie

BREAKING::police_car_light:Atletico Madrid have opened talks with Wolves over a move for Joao Gomes. Wolves’ valuation is £40m. [ @JacobsBen / @alex_crook :1st_place_medal:] #wolves #wwfc

Szkoda, liczyłem że się zgłoszą po Alexisa. Chyba że stać ich na dwóch pomocników, dziury w pomocy mają przepotężne.

Nie ma go dzisiaj na boisku, anonimowy występ, straty, zero przyspieszenia gry. Gdzie jesteś Alexis?

Gość po takim sezonie powinien zostać wydalony do koloni karnej w Khorinis. Wstyd żeby mistrz świata grał tak że nie daje nic w obronie ani w ataku. Jest ewidentnie gościem ktory nie powinien wychodzić w 1 składzie. Tak samo nie wiadomo dlaczego Rio nie zaczyna od początku. Te wszystkie decyzję w tym sezonie sa ciężkie do zrozumienia. Mamy mistrza świata ktory jest najsłabszym zawodnikiem w ekipie.

Jaja będą jak na MŚ będzie w formie bo trener reprezentacji inaczej będzie go wykorzystywał i inaczej wpłynie na niego mentalnie. Co innego jeśli nadal będzie tak cieniować to może już nie wrócić do formy ?

2 polubienia

Powtórzę się kolejny raz ale on wygląda jak oldboy!!! Dramatyczny jest. Jeszcze z tą łysinką to 1:1 były reprezentant Argentyny w meczu gwiazd.

Do pożegnania po sezonie jako jeden z pierwszych

@Ziaja oczywiście lysy stoi na pole position do pogonienia, ale jednak są jakieś granice przyzwoitości. Widzisz jak gra Argentyńczyk :wink:

a Salaha dopadł pesel

Zacznijmy od tego kto jest na ławce. Bo z najlepszego pomocnika zeszłego sezonu zjazd na ten poziom jest też absurdalny jak Salaha z kolesia co zrobił rekord w kanadyjce.

1 polubienie