Alisson Becker

Ronwen Williams z ligi RPA. Co to ma być😂

Ale przynajmniej jest nasz gruzin :smile:

1 polubienie

On “pół roku” nie grał w piłkę.

1 polubienie

I nadal nikt nie ma do niego podjazdu

Czepianie się braku nominacji na siłę. Chłop pół sezonu nie grał to logiczne, że nie ma nominacji.

1 polubienie

Bo jakiś ogórek z Rpa jest lepszy od Alissona. Tam nawet Ederson byłby lepszy niż on. Robią to specjalnie żeby się nagłośniło o Balon d oro. Coś takiego jak z ocenami w Fifie. Każdy wie że trolują ale są to zabiegi marketingowe. Messiemu dają żeby sobie potem wstawić zdjecie na ig z 7 czy 8 zlotymi pilkami czy ile on tam ich ma

Wytłumacz mi proszę jeśli możesz ( I jeśli oczywiście będziesz miał taką ochotę ) dlaczego uważasz, że Alisson nie grający pół sezonu przez kontuzje powinien być wyżej w rankingu od tego bramkarza ? Podejrzewam że nie obejrzałeś ani jednego spotkania z jego udziałem, a więc nie masz żadnego powodu, ani argumentu że jego nominacja jest błędem ( Ja też nie mam o nim zielonego pojęcia ).

Arne Slot ma obawy czy jutro Alisson będzie w stanie wystąpić w meczu z Bournemouth. Brazylijczyk doznał urazu mięśnia na treningu.

Ostatnio nie poznałem go, myślę co to za gość z numerem Allisona na plecach :wink: jego brak zarostu bardzo go zmienia.

Ja czekam na Alissona w wersji z wąsami, miał kiedyś taki epizod :grin:

2 polubienia

Ja autentycznie odpaliłem mecz tak z 5 min za późno i nie sprawdzałem składu, bo się spieszyłem.
Jakieś tam pierwsze akcje przy naszym polu karnym, a ja miałem myśli co do CH… ?! Dlaczego Adrian gra na bramce?

Dopiero jak dali zbliżenie to mój zamglony łeb ogarnął, że to nadal Alison :rofl::rofl:

2 polubienia

Slot po meczu: Spodziewany powrót Alissona po listopadowej przerwie reprezentacyjnej. Opuści zatem kilka ważnych spotkań
Chelsea (H)
• RB Leipzig (A - UCL)
• Arsenal (A)
• Brighton (A - LC)
• Brighton (H)
• Bayer Leverkusen (H - UCL)
• Aston Villa (H)

Co jak co, bramkarz genialny ale jak na golkipera to zdrowie bardzo słabe. No nic, Kelleher płakał że nie gra to będzie miał okazje do pokazania swoich umiejętności.

Która to jest jego kontuzja, która go wyklucza na tygodnie z gry ? Bo twierdzenie jakby co sezon wypadał na kilka miesięcy ?

4 polubienia

Dokładnie. Takie pieprzenie dla samego pieprzenia. Alisson generalnie nie ma poważnych problemów ze zdrowiem. To tak samo jak z Konate, ludzie przykleili mu łatkę szklanki i teraz się to nie odklei. Ręce opadają.

1 polubienie

Alisson opuścił z powodu kontuzji najwięcej spotkań spośród bramkarzy Premier League

Gdzie takie farmazony przeczytałeś? Czy może o poprzednim sezonie mówimy? :smiley:

1 polubienie

Masz czytaj farmazonie

1 polubienie

To jest z 5 sezonów, więc użytkownik @Olidaen mógł nie wiedzieć o co chodzi, bo chyba nikt nie wiedział.

Szkoda, że Allisona już na początku wypada z kilku spotkań, absolutnie kluczowy zawodnik u nas.