Dobra tera tylko łapankę zrobić na pobliskich orlikach, żebyśmy chociaż podstawową 11 mieli, aby Andoni miał z czego lepić.
Riczi Riczard to twój czas, masz kolege za trenera.
Nie zawiedź mnie piękny Hiszpanie bo nie będę miał życia na forum ![]()
Fajnie się wypowiada i cały czas się uśmiecha. Od razu jakoś tak człowiekowi lepiej na sercu
Nareszcie jest oficjalka, można się brać za transfery, bo temat pilny.
Iraola to ryzyko, nikt tego chyba nie neguje, ale to można powiedzieć przy każdym nowym trenerze.
Ale nie ma nic gorszego niż brak nadziei, a takie nastroje pasowały wśród kibiców jeszcze przed tygodniem.
Więc dobrze, że zamiast Arne jest Andoni Iraola ![]()
No i pięknie, nareszcie trener z prawdziwego zdarzenia. Hiszpański bajerancie prowadź nas. Z tobą porażka będzie jak wygrana, remis jak mistrzostwo, a zwycięstwo jak potrójna korona. Wszystko lepsze niż łyse jajo na ławce.
Niech teraz tylko Edwards i ten drugi ziemniak naprawią excela i ściągną dobrych zawodników i lecimy.
YNWA
Ja tam jestem jakoś wyjątkowo pozytywnie nastawiony. Slot coś mi od początku nie pasował. A tu wchodzi wydaje się swój gość. Na oko bardziej żyjący z zawodnikami. Trener z prawdziwego zdarzenia.
Prowadź nas Andoni, z Tobą nikt nas nie dogoni ![]()
Git. Podjarałem się ![]()
Od Iraoli bije taka aura pozytywnego ducha, w dodatku to hiszpańska szkoła trenerska czyli top 1 świata dziś. Kto jak nie on? No jasne, tylko Jurgen, nikt inny, ale Jurgen na wakacjach długoterminowych także cieszmy się Iraolą. Wolę jego od Alonso.
Ja jestem dziwnie spokojny i przekonany, że ogarnie. Mam dobre przeczucia i nie mogę się doczekać pre-sezonu.
Już pierwsze wypowiedzi Andoniego są jak powiew świeżego powietrza po tym, co wygadywał przez ostatni rok pewien arogant z Holandii. Czuję, że to się uda ![]()
@spawacz Właśnie o tym pisałem ![]()
Arne twierdził, że jedno okienko będzie w stanie zmienić sytuację, a tu się okazuje, że sytuacja diametralnie zmieniła się w ciągu nie okienka, a zaledwie 5 dni ![]()
Bardzo dobry ruch, słowa to słowa, jakoś trzeba przywitać się z kibicami, jutro na spokojnie pooglądam filmiki, materiały ze stron Liverpoolu, jestem mega pozytywnie nastawiony i nie mogę się doczekać pierwszego spotkania w PL ![]()
Bardzo mnie cieszy, że wróci zapierdol na treningach a co za tym idzie w meczach.
Już się nie mogę doczekać widoku gdzie każdy wie co ma robić i nie ma nigdzie przypadku. Oby tak było!
W ogóle zauważyliście że Baskowie mają imienia,
Jakby im ktoś licencję zapierdzielil.
Nie Xavi, tylko Xabi.
Nie Michael, tylko Mikel,
Andoni zamiast Antoni/Anthony.
Witamy na pokładzie,bardzo chciałem Alonso.Jednak teraz patrząc na naszego trenera,na jego wypowiedzi pełne pasji i zaangażowania mam przeczucie że teraz będzie świetny czas dla naszego klubu.Prowadz Wodzu po zwycięstwa i trofea.
Wymagania do bycia dobrym trenerem Liverpoolu:
- Bask
- Bajerant
- Włosy
- Grali razem w San Sebastian
Podrzucam Wam trzy ciekawe filmy dotyczące Andoniego Iraoli. Pierwszy z nich to ostatnie przemyślenia Przemka Rudzkiego, drugi to bardziej szczegółowa analiza Janka Bukowieckiego, a trzeci jest sprzed niespełna trzech lat - Tomasz Ćwiąkała analizuje w nim przejście Iraoli do Bournemouth (stąd ten nagłówek o “małym klubie”). Polecam! ![]()
Liczę na to że wraz ze ściągnięciem Iraoli wrócimy do tego co wychodziło nam najlepiej i będziemy sami rozwijać zawodników do topowego poziomu. Pod tym względem nasz Bask wydaje się być idealny.
@Sum Brighton w tym okresie tylko +67m