Arne Slot

Po prostu wszyscy ustawili się aby wybronić dośrodkowanie. No powiedz, ile strzałów z takiej odległości wpada do bramki? Nie ma już co szukać. Oczywiście, że ktoś mógł tam być, ale to wtedy by było, że niepotrzebnie wyszedł itp. Nie zasługiwaliśmy na zwycięstwo, co nie znaczy, że nie mogliśmy tego wygrać.
Ogladam właśnie mecz city, to mi się w głowie kreci od tempa i szybkości jaką narzuca city. Po meczu Liverpoolu to ich mecz mam jakby w przyspieszeniu… dopóki Slot nie zrozumie, że potrzebne są szybkie skrzydła tak długo będziemy oglądać to co widzimy. Jak my nie stwarzamy zagrożenia ze skrzydeł to oczywiście jest, że środkiem pola nie wejdziemy bo tam ustawia się rywal. Mimo to i tak jesteśmy na 4 miejscu.
Teraz z arsenalem baty, a potem już zobaczymy. Chociaż ciułamy te punkty. Jednak jak sobie pomyślę, że aktualnie moglibyśmy mieć 8pkt nad 6 miejscem w tabeli, to mnie nerwy biorą. Nie licze nad 5 miejscem, bo united frajerzy tak samo jak my i powinni być blisko nas… Za Kloppa też mieliśmy takie sezony… Najważniejsze to wbić jednak te 4 czy 5 miejsce.

@lfc257. No wydaliśmy fortunę, ale też ile zyskalismy po sprzedażach? Odeszły od nas jak teraz widać bardzo ważne trybiki. Przede wszystkim trent, Diaz też był ważnym graczem. Za dużo zmian zrobiliśmy na raz. Przetrwajmy ten sezon z top 4 i dołóżmy te brakujące ogniwa do kadry, naprawmy błędy z tego lata i wtedy już nie ma wymówek.