Arne Slot

Jesteśmy na takim dnie że Gerrard jako trener tymczasowy będzie upgradem, kiedy my ostatnio mielismy ujemny bilans na takim etapie sezonu? Chyba jeszcze za Hodgsona

2 polubienia

Typowy Slot… Jak jest w dupie, to sięga po Chiesę. Jak ma farta i nie przegrywa, to Włoch nawet murawy nie powącha. Mam nadzieję, że Chiesa już nigdy nie zagra w pierwszym składzie u Slota…

bo nie będzie miał więcej okazji :smiley:

4 polubienia

Slot dostał czas na wyjście z kryzysu i już wiadomo, że z niego nie wyjdzie. Trudno powiedzieć, czy w ogóle próbował z niego wychodzić, bo prób od strony zmian personalnych czy stylu gry nie było żadnych.

Każdy następny dzień jego pracy jest dniem straconym i pogłębianiem kryzysu. Według przyśpiewki kibiców będzie zwolniony rano, ale nie ma chyba sensu czekać do rana. Powinien zostać zwolniony mniej więcej tak szybko, jak Marinakis zwolnił Postecoglou po porażce z Chelsea.

4 polubienia

Brawo Arne, dziękujemy za mistrzostwo, powodzenia gdzie indziej

1 polubienie

Niesamowitym szczęściarzem jest Slot, że:
a.) przejął zespół po Kloppie
b.) City się posypało
c.) Arsenal był cały połamany

Przy takiej kombinacji zachodzącej w jednym czasie, to prawie każdy byłby w stanie zdobyć mistrzostwo. Być może nawet taki artysta jak Ten Hag.

Do wywalenia w trybie natychmiastowym. Każdy dzień zwłoki, to potencjalnie kolejne stracone punkty i szanse na jakąś sensowną grę wiosną.

0:3 u siebie z CP, 0:3 u siebie z Forest. Po tym meczu nie powinno być żadnej dyskusji. Wyjazd z tym amatorem trenerki. Słabszy był tylko Hodgson.

2 polubienia

W tym sezonie niczym się nie różni od Ten Haga

1 polubienie

Ostatnim co broniło Slota to dobre wyniki na Anfield. Dziś na własnym stadionie objeżdża nas średniej jakości rywal 3:0. 8 porażek w 11 ostatnich meczach. To jest dramat. Każdy kto tu przyjdzie będzie upgrade’m względem holenderskiego betonu.

1 polubienie

Jeśli potrzebujemy jeszcze kilku porażek żeby wreszcie go zwolnili to niech tak się stanie, trzeba to przeboleć. Lepiej zrobić krok do tyłu żeby potem dalej iść do przodu.

Pamiętam, jak po 5 kolejkach wielu ludzi biło na alarm, to wiekszosc pisała, co wy pierd…cie mamy 15 pkt po 5 kolejkach a jak się zgrają to dopiero będzie śmigać. No to mamy 18 pkt po 12 kolejkach….

1 polubienie

Oczywiście pierwszy tu pisałem o możliwym efekcie nowej miotły i błędach Arne itp.
Oczywiście pisałem to w teoretycznie najlepszym momencie - grudzień.
Więc teraz miski, którzy się śmiali i rzucali to może następnym razem, jak coś widzę pierwszy to zastanówcie się dwa razy zanim bedziecie mnie atakować :squinting_face_with_tongue:

1 polubienie

No to było takie pieprzenie, że widać było iż połowa z nich to mecze na flashscore oglądało. Nie ważne jak gramy, ważne że tabela się zgadzała. No to teraz mamy wyniki na miarę gry i tabela też zaczyna to pokazywać.

Ja bym mu dał czas do końca dekady, przecież rok temu wygrał mistrzostwo.

3 polubienia

Boję się, że polityka klubu może utrzymać Slota do końca sezonu.

Dać tymczasowego kogokolwiek bo tutaj ewidentnie jest pozamiatane. Trzeba ratować sezon zanim LM odjedzie.

1 polubienie

lol, nawet ślepej kurze trafi się ziarno

1 polubienie

Co Ty jeszcze na tym forum robisz? Czemu nie pracujesz w jakiejś placówce wywiadowczej o zajebisty panie przewidujący :joy:?

2 polubienia

Liczę, że Xabi Alonso odejdzie z Realu, bo ma samych cweli w szatni. To byłby długoterminowy trener. Drugi to De Zerbi, ale nie do wyciągnięcia z Marsylii teraz. Ale oni na razie niedostępni. Teraz to tylko Iraola. Może jeszcze Glasner.

No i Inzaghi. Mój konik. Mój mokry sen.

1 polubienie

Po prostu krótkowzroczność biła od niego, od początku i teraz zbieramy żniwa.

Poza tym poczytałbyś stare komentarze, to byś wiele dobrych przewidywań znalazł, ale ciężko pewnie Ci to przełknąć :squinting_face_with_tongue:

1 polubienie

Polityka klubu mocno uległa zmianie odkąd wydaliśmy pół mld funtów w 1 okienko. To ostatni mecz Slota w roli trenera Liverpoolu. Business is business

1 polubienie

Przecież tu na forum po 1 zwyciestwie z Aston Villą pisali że mamy Slota przepraszać, nie oczekuj od tych ludzi analitycznego myślenia i wyciągania wniosków

2 polubienia

Myślę, że jakby Arne miał prowadzić Liverpool ze składem personalnym Hodgsona, mógłby przebić nawet Roya… Co do reszty, pełna zgoda.

a poczytałbyś stare komentarze to bys wiele złych przewidywań znalazl. z przewidywaniami to jest tak, że część ludzi trafi a część nie. Gdzie jest ta gwiazda ligi Elliott?