Arne Slot

Da się zwolnić Slota w przerwie?

7 polubień

Bezużyteczny Gakpo na lewej → przeciwnik podwaja prawą stronę → piłki nie docierają do napastnika.
Co mecz jest to samo i on tego nie widzi, albo ktoś mu płaci za sabotowanie albo stracił rozum

1 polubienie

Powie mi ktoś jakie są zalety Slota?
-Fizycznie dramat
-Taktycznie słabiutko
-Mentalnie pogubieni
-SFG w ofensywie to żart
-SFG w defensywie to już w ogóle kpina z rozumu

Czas to zakończyć. Dziękujemy za mistrzostwo, ale tu trzeba nowego spojrzenia.

4 polubienia

Isak na końcówkę? Z MacAlisterem w ataku?

Całkowicie zabrał nam możliwość kontrataku, i próbował wybronić wynik, czyli zrobić coś w czym jesteśmy najgorsi wrzucając 24 pomocników do środka i całkowicie zaburzając formację zespołu.

Mam już dość jego decyzji.

I jeszcze na wisienkę bronienie w rogu Leeds w 91 minucie, przy 9 doliczonych. Takiego idiotyzmu nie widziałem dawno.

2 polubienia

Wszyscy jebło w momencie zejścia Wirtza. Szkoda, że Slot jest taki krótkowzroczny.

2 polubienia

Wiem, że ostatnio jeszcze byłeś za szansą dla Slota, ale widzę, że i Tobie się ulało…

No cóż, my w tym sezonie straciliśmy już 7 goli po rożnych/wolnych. Przecież to jest jakaś masakra. SFG w futbolu mają coraz większe znaczenie, a Slot jakby kompletnie przestał dbać o ten element…

Za trenera Slota dobrze wykonana robota

1 polubienie

To jest prawdziwy test dla fanów Liverpoolu wykutych w ogniu Beniteza, Hodgsona czy Rodgersa <3
Teraz to się dopiero zaczęło najlepsze.

Syndromie, jakże mi Cię brakowało.

Wgl pięknie ułożona końcówka.

Bronimy wyniku, będzie może próba gry ewentualnie z kontry, a nasz taktyczny maestro zostawia z przodu Maca i fizycznego trupa Isaka <3 Piłeczka pięknie chodzi.

Fatalne zmiany i zerowy wpływ na poprawę formy drużyny. Henry zmiłuj się nad nami na to się nie da patrzeć.

3 mecz bez porażki… trzeba szukać pozytywów :sweat_smile:

4 polubienia

Ile to można? Mecz z WHU dał mi jakąś nadzieję na wyprostowanie, później z Sunderlandem wliczałem ewentualną porażkę, ale z Leeds musiały być trzy punkty. To jest kpina co dziś się odwaliło.

Nie można już dalej w to brnąć. Kibice są zmęczeni i pewnie zawodnicy też są już zmęczeni tymi debilnymi decyzjami Slota, a przed nami ważny mecz z Interem. Musimy zacząć łapać punkty w LM.

Czekam na oficjalny komunikat o zwolenieniu.

Aaarne Flop nana nanana Aaarne Flop

no to był majstersztyk. Bronienie i strzelanie roznych to w ogole mamy opanowane.

Ten gość robi te same błędy,on nie nadaje się do tej ligi,zresztą jak każdy Holender

Slot Slotem, ale warto zwrócić uwagę, że bilans stałych fragmentów gry w lidze to 0 goli strzelonych i 10 straconych. Tego naszego analityka od SFG już dawno trzeba było zwolnić, jeżeli w poniedziałek zachowa robotę to będzie to skandal

6 polubień

Jak tak dalej pójdzie to na forum wróci szostie i lyzwa7…

Ile można. Chłop już powinien na taczce jechać. Ze skarpy.

4 polubienia

Spoko. Ja szczerze mówiąc, to podziwiam, że wierzyłeś tak długo. Ja już tę wiarę straciłem prawie 2 miesiące temu…

A pomyśl jeszcze o specjalistach od przygotowania fizycznego!

A my na trenera SFG zatrudniliśmy jakiegoś amatora bez doświadczenie w tym aspekcie. Jak widać bez powodzenia.

Rozumiem, że FSG nie chcę trenera tymczasowego, ale w tym momencie to może nawet Steve G przyjść, taktycznie równie wybrakowany jak Slot, ale chociaż może wpłynie na mental drużyny.

Rozumiem, że zwolnienie trenera jest problematyczne, bo też jest sztab, który Slot zbudował i tutaj też nie wiadomo kto by został, kto odejdzie. Z drugiej strony ile można to ciągnąć