Arne Slot

Bardzo sympatyczny facet. Posiedzieć, pogadać spoko. Polubiłem go. Ale z tyłu głowy już zawsze będzie obsrany. Nie ten kaliber. Nie ten, do jakiego zostaliśmy przyzwyczajeni.

Wszystkiego dobrego Arne, ale może nie tutaj :slightly_frowning_face:

Slot out, Szobo na 1st kapitana..?

Gerrard wniósłby jaja do zespołu i prostą grę, ale obawiam się, że z nim u steru widmo spadku mogłoby realnie zagrozić klubowi.

4 polubienia

Remis to nie porażka i pewnie tego argumentu używa zarząd. Dystans zachowany, miejsce w środku utrzymane, dla nich póki co to styka.

Aaaarnee Slot, la la la la la, wyjebcie go stąd la la la la

1 polubienie

Slot nie zostanie zwolniony , więc nie czekajcie i nie odświeżajcie strony bo tracicie czas

Nasi nawet trochę ubiegali, ale mecz trwał dość długo, więc trzebo to mieć na względzie. Natomiast po raz kolejny przebiegliśmy mniej od rywali, niby 3km różnicy to nie jest tak wielka przepaść, jak się zdarzało prędzej, ale to jest utrudnianie sobie sprawy.

Arne Slot i jego sztab są winni:
-zapaści fizycznej drużyny
-impotencji taktycznej
-kompletnego nieprzygotowania w zakresie SFG
-pogrzebania mentalnego drużyny

Tutaj trzeba działać, jak nie ma kogo wrzucić, to wrzućcie jakiegokolwiek strażaka. Kontynuowania pracy Slota to jest działanie na niekorzyść zespołu w wielu wymiarach. Trzeba to przerwać jak najszybciej, bo Holender już od dawna niczego dobrego nie stworzył. Niszczy natomiast coraz więcej. liczę na komunikat o odsunięciu go od zespołu.

1 polubienie

Już z uj z tym sezonem i ligą mistrzów. Musimy na teraz zatrudnić kogoś kto odbuduje mentalność Liverpoolu, bo to nie jest klub który może sobie przegrać 0-3 na Anfield z jakimś forest, a później 1-4 z PSV. Wuefista Gerrard może być dobrym rozwiązaniem do końca sezonu. Po MŚ zatrudnić kogoś z trójki Nagelsmann, Fabregas, Alonso (jeżeli odejdzie z RM).

4 polubienia

Ja śpiewam Aaaarne Flop nana nanana, jakos tak bardziej pasuje

Ja bym mu dał czas, skoro na farcie i przez przypadek wygrał ligę to może i na farcie znajdzie działającą taktykę.

Jemu brakuje doświadczenia, między innymi w takich sytuacjach. Charakterem czy charyzmą nie nadrabia. Spadł z wysokiego konia i ma za krótkie nóżki żeby wsiąść z powrotem.

6 polubień

Na wolnym rynku sami nieudacznicy albo ci, których wywalono ale nadal pobierają pensje do końca kontraktu. Kto więc zgodzi się na strażaka, rezygnując z darmowej wypłaty siedząc w kapciach przed telewizorem. Same dziadki bez znajomości ligi czy języka. Jesteśmy w dupie.

Slot kończ już łysy Dyzmo. I zabierz ze sobą Konate. Patrzeć się już na to nie da. Sezon stracony. Wolę przez następne pol roku oglądać Gerarda. Przynajmniej z ciekawością będę oglądał mecze mojego ukochanego klubu.

1 polubienie

Łysy Gumiś sprawił, że tęsknię za Brendanem.

Slot zostanie , więc nie ma co czekać na newsa w poniedziałek. Nie jest źle jakby się wydawało, bo w tabeli nie ma takiej tragedia …. Powie Slot. Ale trzeba spojrzeć na jeszcze jedną rzecz. Salah, van Dijk, Robbo mogą już kolejnego sezonu nie grać, być może także Konate, więc wtedy nowy trener będzie miał inne dostępne możliwości i ustawi zespół pod siebie. Teraz może to po prostu nie mieć sensu. Poza tym nadal brak dobrego trenera na rynku.

Gerrard może i wuefista, ale na pewno nie przeszedłby do porządku dziennego z jakąś porażką na Anfield. Potrzebujemy na teraz gościa, który kocha ten klub i rozumie wartości. Odbudowa szatni to nowy priorytet

3 polubienia

Arne jak Ty mnie zaimponiłeś dzisiaj. Myślę sobie lajtowe 2-0 dla nas, 70 minuta i jak to Arne - wpuszcza jakichś leszczy ale dzisiaj raczej nic się nie wydarzy. I cyk Arne trochę pomózgował i w ostatnich minutach modliliśmy się o remis z Leeds. Chłop jest przechu*.

2 polubienia

Oczywiście, że zmiana teraz ma sens. Slot jest szkodnikiem. Zepsuł w tym zespole już w zasadzie wszystko: morale, fizyczność, pressing, taktykę, zrozumienie, SFG. Nie chcę by sprawdzać czy można coś jeszcze dodatkowo spierdolić. Niech przyjdzie choćby strażak, który będzie w stanie naprawić chociaż jakiś jeden lub dwa elementy na chwilę, a później będziemy myśleć, by naprawić pozostałe i być w stanie walczyć o jakieś dzbanki.

Wystarczyloby na poczatek zaczac bronic stale fragmenty.

Przestań, to wszystko wina Konate.

1 polubienie

Dobra dawać byle kogo, gorzej i tak nie da się grać, szczególnie w obronie.