Emery nie poradził sobie w PSG ani w Arsenalu i nagle ma poradzić sobie w lfc? To trener na te kluby z okolicy topu jak villareal czy av
Nie no Emery, w życiu. To trener skrojony pod underdogów jak AV właśnie czy inne Villareal bądź Sevilla. Żaden potentat, bo nie potrafi sobie radzić w środowisku, gdzie piłkarze są często “więksi” od niego.
Nie zgadzam się. W obecnej sytuacji szukamy bezpiecznika na dwa sezony aby unikać degradacji i korozji jak w MU czy w Arsenalu. Proponuję zejść na ziemię bo drugiego Jurgena szybko nie trafimy.
Podejrzewam, że żegnamy się z Mo.
Ciekawa ankieta. Wszystko tak naprawdę zależy od tego, czego chcemy. Resetu i powrotu do stylu Kloppa, rozwinięcie koncepcji Slota (tę, gdzie jeszcze to się kleiło), czy czegoś innego. Najbliżej filozofii Slota jest Alonso i Enrique, z zastrzeżeniem, że mają tendencje do gry z wykorzystaniem wahadłowych. Ale pierwszy grywał 4-2-3-1, a drugi 4-3-3. Jeśli chcemy powrotu do Kloppa i bardziej intensywnego pressingu, to tu kłania nam się Flick. Jeśli chcemy czegoś nowego, to bierzemy De Zerbiego, który w Brighton stosował na zmianę 4-2-3-1 i 4-1-4-1, z trochę większym akcentem na kontrolę posiadania i bardziej czajeniem się na pułapki pressingowe. Enrique super, tylko teraz nie do wyjęcia. Z Xabim to też na tym etapie mało realne. Flicka nie dałoby rady wyjąć teraz, ale może po sezonie? Zostaje De Zerbi, który dopiero przeszedł do Marsylii, ale kto wie? Dla mnie ten ostatni ze względu na potencjalną chęć przeprowadzki (plus sprawdzony już w PL) lub ewentualnie powrót do korzeni z Flickiem.
Naprawdę słuchacie się Indykalii? XDD
Dlatego nie dałem go nawet w ankiecie, do tego sytuacja z Harveyem wskazuje na to, że klub raczej nie będzie chciał z gościem robić interesów.
Bardziej wywiadu. Mo zaprosił rodzinę na ostatni mecz na Anfield zanim wyjedzie na PNA. Dla mnie to jak ostatnie pożegnanie z kibicami na dłużej niż tylko 3 tygodnie. Zarząd chyba da większy kredyt zaufania Slotowi niż Mo, a współpraca między nimi nie ma przyszłości. Ktoś musi odejść. Jeśli odejdzie Slot to będzie kula w stopę fsg, że wywalają go po sezonie mistrzowskim, a mogą zwalić całą winę na Salaha. Odejście Mo można traktować jako foch gwiazdy.
Brak zwolnienia Slota na ten moment to wiadomość “brniemy ku spadkowi, a wy balujcie i bawcię się do rana, bo kibic lfc z radością przyjmie zaproszenie do chamionship”
Jak zostanie Slot a odstrzelą Salaha to stracą całe Anfield
Chyba 99% wybrałoby Jurgena ale jest to niestety nie realne Flick Lucho Enrique i Xabi Alonso
to zależy od ich sytuacji w obecnych klubach pod koniec sezonu Realnie Najbardziej prawdopodobni są Iraola Glasner i De zerbi z czego FSG Preferuje Managerów którzy osiągali już sukcesy w poprzednich Klubach i Glasner Pasuje pod tym wzgledem idealnie Wygrał Lige europy z Frankfurtem oraz Fa cup i Community shield z Palace Tylko żeby mógł on tu grać woim systemem to koniecznie musielibysmy pozyskac 2 klasowych ŚO Guehi + jeszcze jeden ŚO
Bo nie wyobrażam sobie trójki Gomez VVD i Konate na tą chwile
I szczerze dla mnie idealnie by teraz pograć tą 3 z tyłu jakby Glasner przyszedł by reszte grudniowych spotkań zobaczyć jakiego profilu SO nam brakuje do układanki.
Zaraz mnie zjedzą zwolennicy syndromu sztokholmskiego których tutaj 80, jak nie 90% żeby dać Slotowi nawet w Championship bo jest grubiutki i słodko mu z oczu patrzy
a wynki można zawsze zwalic na hymn.
Można przetrzymać Slota do okienka, Salah odchodzi przez niego, klub pozbywa się starego gwiazdora i zarabia 50mln które inwestuje w Semenyo. Potem Slota wywalają za wyniki i konflikt z piłkarzami. W klubie mają czyste ręce.
Wracaj judaszu juz na forum kanonierów razem z cichyfan.
Po Interze wyleci slot jak dostaniemy zresztą i tak już jest za późno. Trzeba ratować sezon awansem do top 4.
Ło kurde, jeszcze go nie zwolnili ?
Co kuffa XD Slot notuje wyniki jak spadkowicz, a nie mają argumentu by go zwolnić, bo byłoby że wstawiają się za Salaha? No to forum NIGDY nie przestanie mnie zaskakiwać.
Salah i tak niedługo odejdzie, moze uda się nam go spieniężyć do Arabii i upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu, ale Slota TEŻ nie powinno w przyszłości być na Anfield, bo z tym betonem to będziemy w środku tabeli, a nie o cokolwiek walczyć.
Problem w tym, że do tego czasu może liga nam odlecieć a wraz z nią pieniądze za LM