Arne Slot

Ale nie są na tyle fatalni, aby dawać im po 5 minut, albo nic.
Co wielokrotnie udowadniali u nas.

@boczeklfc ja nie wiem czy oglądasz nasze spotkanie, ale akurat Harvey i Chiesa to liczby robili…

Gorzej jeżeli Gerrardowi efekt nowej miotły siądzie za dobrze i latem dostanie długi kontrakt. Tak było z Ole Gunnarem w United. Pamiętamy jak się skończyło

3 polubienia

Dalglish miał też być do końca sezonu, a został na kolejny i no też głupio było go wywalić.
Więc znamy z autopsji :squinting_face_with_tongue:

Ty nie rozumiesz sytuacji. My nie potrzebujemy na ławce teoretycznych możliwości tylko zawodników do gry. Ludzi wokół można budować zespół i którzy dadzą liczby i wezmą odpowiedzialność. Ja nie wiem jaką trzeba mieć wyobraźnię żeby Salaha zastąpić eliotem który jak miał momenty to jako ofensywny pomocnik a nie skrzydłowy.

1 polubienie

Nie zdziwię się jak skończymy z Gerrardem jako tymczasowym. I szczerze fajnie, w końcu człowiek będzie chciał w końcu usiąść i mecz oglądnąć z przyjemnością!

3 polubienia
Kogo byś widział jako następnego stałego managera ?
  • Gerrard
  • Klopp
  • Iraola
  • Cesc
  • Glasner
  • Xabi
  • De Zerbi
  • Inzaghi
  • Zizou
  • Flick
  • Luis Enrique
  • Mama Mbappe
0 głosujących

Gerrard? Jak sobie tu kurła wieczorową porą tłumaczycie ? Co on osiągnął? jakich zawodników trenował żeby wyciągnąć będący w kryzysie zespół mistrza Anglii naszpikowany gwiazdami?

1 polubienie

A taki Glasner albo Iraola to niby jakich trenowali? Gerrard to przynajmniej dzielil szatnie z gwiazdami i byl kapitanem, wiec cos tam ma pojecie o postepowaniu z gwiazdami

7 polubień

Tu już nie chodzi chyba o to jakie ma umiejętności jako trener ale bardziej status jaki ma w Liverpoolu. W sumie jak real brał Zidane’a to co? Nie raz takie coś własnie wystarcza. Gerrard swoim statusem w klubie może dużo dać. Przyjdzie jako tymczasowy trener, a w tym czasie nasi rozpoczną kolejną turę rekrutacji nowego. Ja mam tylko nadzieję, że to będą podchody po topowych trenerów a nie mimo wszystko osoby jak Slot gdy go rekrutowali. Nie ma co sie czarować, ale to musi być ktoś z sukcesami, z charyzmą, podziwem takim. Flick, tylko on. Niech tam ktoś coś wrzuci tej barcelonie, żeby się odpalili i po sezonie uznali, że zakończenie współpracy to dobre rozwiązanie…
Ja naprawdę nie widzę nikogo kto mógłby nas objąć. Już w czasie gdy szukali po kloppie nie było takiego. No może Xabi, bo widać, że swpj pazur ma, ale brakuje mu tego doświadczenia jeszcze z tymi naprawdę topowymi ego zawodnikami.

Klopp nie wejdzie w struktury gdzie jest Edwards oraz jego ludzie. Pracowali razem i tak naprawdę odejście od ich wspólnych działań zakończyło najlepszą erę jeżeli chodzi o transfery.

1 polubienie

Nie jestem fanem Gerrarda na tymczasowego, bo trenerka mu słabo idzie, ale może samym charakterem, jajami i statusem dałby radę to ogarnąć. W międzyczasie gadać z Inzaghim.

1 polubienie

Najlepiej niech będzie duet Gerrard-Alonso.

Emery to bardzo dobry trener z przeciętnej Aston Villi zrobił zespół ( aproos ratował sytuację po geniuszu trenerskim Stiviego G…)

Emery ma pomysł na drużynę potrafi nią zarządzać, jest wiarygodny oraz ma doświadczenie w Europie i w EPL. W ubiegłym sezonie grał dwoma napastnikami (Watkins, Duran) potrafił ustawić zespół z Asesnio na 10 czy teraz z Buendia.

Uważam że to byłaby realna opcja żeby bic się top4.

Glasner też wie czego chce ale gra innym systemem .

Iraola ma chyba największy potencjał ale jeszcze za mało widział i nie wiem czy bez doświadczenia będzie potrafił przekonać do siebie zawodników kalibru jaki jest w składzie LFC.

Biorę każdego z tych chłopów z pocałowaniem ręki , będąc w pełni świadomym że to nie jest poziom Jurgena.

Czy Arne Ten Hag został już dyscyplinarnie wywalony z klubu ze swoim sztabem zebranym pod Jumbo? Są jakieś przesłanki, że dziś się to stanie?

Było widać jak sobie poradził w AV :joy: dajcie spokój z tym Gerrardem

Wiadomo. Przeciez w Rangersach też sobie nie poradził…

Z Gerrardem też chyba jest jakaś akcja z hajsem. Tzn., chyba przez rok czyli do kwietnia 2026 nie może podjąć pracy w UK , bo będzie musiał zapłacić 10 baniek podatku.

Fajnje aby niektórzy sobie usiadomili, że Liverpool aktualnie to nie jest zespół do przebudowyczy korekty tylko budowy od podstaw potencjału. Bez nowych ludzi nie mamy jak stworzyć nowego systemu gry. Tutaj trzeba kogoś kto daję szansę na odbudowę a nie po prostu kogoś kto nie nazywa sie slot.
Na papierze tako fabregas, glasner, iraola to fajne nazwiska ale zespołu które trenują nie walczą o trofea i nie grają permanentnie co trzy dni co wymusza zarządzanie zespołem na innych zasadach. Muszą sobie poradzić z nazwiskami i legendami klubu czytaj podjąć decyzję że ktoś musi usiąść i zaprowadzić porządek w szatni.
wymienione nazwiska w ankecie mają zazwyczaj pracodawców i nie jestem pewien cxy będą chcieli wejść w środku sezonu do zespołu który trzeba zbudować na wielu płaszczyznach a klocków brakuję.nie możemy teraz zmienić trenera a potem pod koniec sezonu mieć wątpliwości czy on uciagnie temat bo nie będziemy zmieniać trenera co 6 miesięcy. Na tej liście jest tylko kilku ludzi którzy mają sukcesy i pracuja w dobrych klubach. Takiej opcji potrzebujemy.

Dałem listę jaki stały manager, bo biorę pod uwagę, że może być ktoś tymczasowy, gdyż właśnie mamy grudzień i wygląda na to, że Arne trzeba odciąć już, a nie czekać, aż zatopi klub.

2 polubienia

Problem jest taki ze tymczasowy menadżer tego nie pozbiera. Tylko nie będzie slota. Kogo chcesz na tymczasowego? Gerard? Szanuję go jako pilkarza i człowieka ale niestety nie daję dużych szans na poprawę. Może nowy menadżer jest już ściągany ale dopiero przyjdzie po sezonie. Ja bym przygotował sie do okienka i spróbował dać szansę zabudowania alternatyw. Nie ważne kto będzie Tym trenerem.

Kto chciałby przyjść do klubu, w którym jest kwas i nie wiadomo w jakim kierunku to pójdzie? Posada trenera niepewna, więc nie ma konkretnego planu i pomysłu na danego gracza. Np. Slot nawinie makaron na uszy Ghueimu, że będzie stoperem, a przyjdzie inny trener i postawi go na 6. Póki sytuacja się nie wyjaśni nie wiem czy ktoś do nas dołączy w zimę.

Z tymczasowym manadzerem tym bardziej będziemy niewiarygodni. Naszą szansą jest fakt że nadal jesteśmy duzym klubem i nasza wąska kadra to szansa na wejście do podstawowej jedenastki. Taki Guehie i semenyo to piłkarze którzy będą potrzebni niezależnie od tego kto jest trenerem. Masz rację przy kilku mocnych propozycjach możemy mieć problem z wygraniem konkurencja ale musimy być zdeterminowani i kreatywni. Dajmy wiecej puzzli.