Z przebitymi dętkami, żeby mu za łatwo nie było ![]()
Wydaje mi się, że naprawdę możemy zacząć dyskusję kto za Slota. Gerrard/Iraola/Glasner, ktoś jeszcze się przewijał w mediach?
jak ma wyjsc jak od dawna nie trenuje
a w Arabii to mial zespół na środek tabeli i taka pozycje mial. zreszta wystarczy spojrzec jakie mają wyniki po odejsciu Gerrarda.
samolubem jest ![]()
Klopp, Alonso, Inzaghi chyba
Masz rację - tylko to nie może wyglądać tak, że weźmiemy byle kogo, byle wypełnić wakat. Mamy też styczeń przed sobą, gdzie pewnie był plan na niektóre cele transferowe, by spróbować sił w zakupie (niekoniecznie mówię, że musielibyśmy dokonać zakupu, a bardziej kwestia tego, jeśli cena będzie się zgadzać) czy wyprzedzeniu konkurencji (Semenyo/Guehi to nie tylko nasze cele, podobnie Wharton/Anderson).
W głowie mam myśl o Zizou, który odświeżyłby warsztat przed przejęciem Francji
wśród starszych trenerów nie widzę żadnych sensownych opcji, a Jurgen jest obecnie na emeryturze od trenowania i czy ja bym chciał, by mu to przerywać? Ciężkie pytanie. Raczej zadam inne - czy on tego by chciał? Mówił, że gdy miasto będzie go potrzebować, to przybędzie, ale czy Jurgen to typ trenera, który sprawdzi się w roli tymczasowej? Wg mnie on jest trenerem długodystansowym aniżeli naprawczym/tymczasowym.
Mieliśmy kiedyś Brendana “great character” Rodgersja, a teraz mamy Arne “wasn’t a chance” Słota ![]()
Dzisiaj:
“Była interwencja VAR, która doprowadziła do rzutu karnego, przy pierwszej okazji jaką mieli, bo przy wyniku 2:1 to nie była okazja. Myślę, że piłka była już poza boiskiem, był kontakt, więc podyktował karnego”
Z Sunderlandem:
“Poprzeczki z pierwszej części spotkania nie liczę, bo to nie była tak naprawdę okazja. Potem tracimy gola, co nawet nie było dla nich jakąś okazją bramkową.”
Typy strzelili nam dwa gole i w poprzeczkę i te 3 sytuacje to dla łysego nie były okazje ![]()
Ludzie mówią o Gerrardzie w perspektywie takiej jak kiedyś był Dalglish. Przyjść, poukładać i zrobić miejsce komuś “lepszemu”. Osobiście Gerrard a od lipca Alonso brzmi jak marzenie każdego kibica lfc
Arne pomijając kolejny raz Chiesę udowodnił, że ma małego f**tka, a Cody Gakpo ma na to teczkę pełną dowodów…
Najpierw Andy Robertson - już chyba 2 miesiące temu - udzielił wywiadu bardzo nieprzychylnego trenerowi. Dziś Mo Salah…. I zgadzam się z tym, co Mo powiedział i jestem w pełni po jego stronie. Robi się kozła ofiarnego z gracza, który dał wszystko, co najlepsze tej drużynie i pierwszy raz, odkąd jest na Anfield, nie ciągnie Liverpoolu. Ale tym bardziej nie on ciągnie Liverpool w dół.
To, co najważniejsze w tym wywiadzie, to fakt, że Arne nawet z nim nie porozmawiał o odsunięciu od składu - totalny brak szacunku wobec Mo, i wobec innych graczy, bo przykładów jest więcej (oczywiście z wyjątkiem Cody’ego).
Jakim trzeba być zadufanym bucem, aby traktować tak gracza, który w zeszłym roku swoją kosmiczną formą przykrył impotencję trenerską Slota oraz drugiego, który już kilka razy (ostatnio w meczu z Sunderlandem) ratował mu dupę w tym sezonie (Chiesa). W ogóle a propos Chiesy, za każdym razem, gdy któryś z dziennikarzy poruszy jego kwestię na konferencji w kontekście gry w pierwszej XI, Arne nie daje mu nawet minuty… Przypadek?
Jak już to marzeniem powinien być Flick od lipca, a nie tam Alonso, który widać, że potrzebuje jeszcze czasu aby wejść poziom wyżej. Dla mnie Hansi jest zdecydowanie top 1 kandydatem na trenera. Poza Flickiem to naprawdę ciężko wybrać innego.
Ponoć jutro ma Arne polecieć.
Ciekawe, czy będzie ogłoszony następca od razu.
W każdym razie chyba w końcu będę mógł z nadzieją i w dobrym humorze śledzić naszą grę ![]()
Co wy na to żeby o tym konflikcie założyć osobny temat, bo jest to poważna sprawa o któren będziemy pisać, a nie potrzebnie pisze się o tym w dwóch różnych tematach: o Salahu i tutaj o Arne. Co wy na to?
Gdzie taka informacja? @Loku64
Po dzisiejszym meczu musi polecieć
dobra Slot out, Salah po sezonie za 50-80 baniek do Arabii i Flick sie pokłóci w barcelonie i tutaj przyjdzie i wszyscy będą zadowoleni ( chociaz szkoda mi Slota, że nie jest nowym Paisleyem po Kloppie/Shanklym, fajna historia bylaby)
Panie Miodek chyba ze słownikiem miales na mysli
Z jednymi Slot nie rozmawia, a z innymi… ![]()
Nie wiem, jak Wy, chciałbym aby moja dziewczyna patrzyła na mnie tak, jak Arne na Cody’ego xD
Pokłóciłeś to się ty z słownikiem ortograficznym ![]()
Nie zagraliśmy dobrego mecz od dawna.
Slot zaczął gwiazdorzyć, co chwila wywiady. Zaczął opowiadać, że jakby nie był pierwszym wyborem to by nam odmówił. W trakcie sezonu wycieczki do Dubaju, w tym sezonie wyglądamy jak trupy, mając chyba najwięcej wolnego w bieżącej historii klubu.
Traktował Elliotta jak gowno, Chiese podobnie. W tym sezonie dołożył do tego Endo,l i praktycznie Robbo, a ostatnio Mo.
Zapytali go ostatnio, czy jest w kontakcie z Harveyem, odpowiedział, że nie.
Gościu jest niepoważny, nie potrafi zarządzać ludźmi, a do tego ma się za niewiadomo kogo.
Jakby nie te mistrzostwo to sam bym mu chętnie w mordę napluł za staczanie klubu.
Niech lepiej kończy, zanim więcej złej krwi u kibiców wzbudzi.
Elliot właśnie odbija sięod aston Villi. Kolejny teroretyczny zawodnik który w porpzednim sezonie nie miał znaczenia. Czeka żeby chiesa dostał szansę i trs będzie zdziwnie ze to nie działa. Nie sa ta piłkarze do ciągnięcia zespołu do top 4.
Moim zdaniem aktualnie większość trenerów na świecie jest cała mokra od informacji, że mogliby pracować z kimś takim jak Vini z Anfield, który będzie im podpowiadał kiedy ma grać, a kiedy zejść. ![]()