Treść rozmowy z Alonso:
- Słuchaj szukamy trenera stałych fragmentów gry dla naszego bajeranta, pomożecie?
- Pomożemy!
Treść rozmowy z Alonso:
Alonso odebrał telefon z kierunkowym wskazującym na Liverpool, głos w słuchawce podał się za jego wnuczka, który poprosił go o 5000 funtów na prawnika, ponieważ został aresztowany na podstawie fałszywych oskarżeń. Jeśli ma przyjechać na Wielkanoc, to dziadek musi mu pomóc!
Mimo, że spodziewał się oferty pracy, to pomógł wnukowi. Wspaniały człowiek!
Jeżeli już zwalniać Arne to w pakiecie z Hughesem i Edwardsem please ![]()
![]()
![]()
Dobra, słuchajcie, bo schodzimy z tematu. Żarty żartami, ale od tego jest dział Humor. Nie wklejajcie w tym wątku fejków, ani jakichś bzdur wygenerowanych przez AI, bo to niepotrzebnie wprowadza w błąd i powoduje chaos. Wiem, że wieczór jest gorący ze względu na różne doniesienia odnośnie przyszłości Arne Slota, ale bazujmy na prawdziwych artykułach i twittach.
Okej starczy tego
@ynwa19 jak cos do Alonso nie dzwoniły panele fotowoltaiczne
Nie możnaby jakoś obu tych wątków czyt. Arne Slot i Humor połączyć? Dokonać fuzji?
Nie mogę się doczekać jutrzejszej bomby od Pearca, że łysy ma pełne poparcie zarządu
. Jeszcze w środę przepchniemy pewnie 2-1 Karabach i slotowcy znowu zaczną forsować swoją narrację tak jak to było po OM.
Już rzygam takim copium
Co jak co, ale no ciężko musi mu być - w pierwszym sezonie wygrywasz ligę, mimo kryzysu w końcówce, który trwa do kolejnej końcówki.
Swoją drogą jak można zatrudnić do taktyki stałych fragmentów gry trenera, który nigdy się tym nie parał. Może mi ktoś to proszę naświetlić? Nie widzę logiki… tu inni ściągają speców nawet od outów, a my w stałych najsłabsi, jeśli się nie mylę.
Zupełnie przypadkiem kryzys się zaczął w momencie kiedy Salah stracił formę.
Na większości angielskich buków jest już 2/5. Tli się nadzieja w serduszku!
Scenariusz idealny: Steve G. poprowadzi drużynę z Karabachem i ewentualnie Newcastle, a potem zostanie asystentem baskijskiego belmondo <3
Niezły bromance. Jeszcze tylko brakuje Mascherano jako trenera od defensywy.
Ja bym jeszcze dorzucił Fernando Torresa do trenowania ataku, ostatnio chyba coś kombinował z trenerką :DDD
Tak i Kariusa na trenera bramkarzy
Moim zdaniem Slot dostanie jeszcze szansę i jeśli wygra następny mecz zostanie, wszystko w rękach Karabachu