OUT tylko i wyłącznie taktyka tak samo łysa jak jego glaca
Niech już oni zwolnią tego łysego dziada… nie da się tego dłużej tolerować. To jest totalna porażka
I tak się kończy Liverpool Slota - VARy, 100 minut, kompromitacja, nieuznane gole do pustej bramki, a to wszystko na oczach całego piłkarskiego świata.
Absolutny niesmak, poczucie bezradności, stypa. I z Adidasem na piersi wracamy na miejsce godne tego producenta: 6-8.
Ktoś oprócz Hughesa wierzy jeszcze w tego menadżera i jest ok aby pozostał do końca sezonu ?
1:2 z mocnym rywalem. Trochę do poprawy i będzie to chodziło, kochani.
Właźcie pod kamienie Slotboye.
Pozbyć się Slota i weta menadżera ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dajcie spokój. Zaraz wpadną nasze forumowe głosy rozsądku i wytłumaczą Wam dlaczego Arne powinien zachować stołek. Nie kierujcie sie emocjami.
Liga Europy coraz bliżej i walka w środku tabeli.
Won z tym łysym amatorem!
nie zasłużylibyśmy na nic poza remisem w tym meczu. Ale się skompromitowaliśmy się. I to bardzo. Mam tego dość. Ten łysy frajer robi to co mecz. Od jakiegoś czasu. Chce się zrzygac oglądając Liverpool. Pierwsza połowa to kompromitacja. Mam dość jako kibic. Brak taktyki, mentalności itd. Rzygać mi się chce.
84 minuta,wynik 1:0 a on pokazuje uspokoić grę,zauważyłem to w kolejnym meczu…SLOT OUT!
mecz w 70% na konto Slota i 30% na konto Alissona, który niestety zostawił jaja w szatni i dziś wyglądał jak zagubione dziecko, czas chyba w kolejnym sezonie dać szansę Mamardashvili’emu.
A co do Slota to w kółko to samo, chłopaki nie mieli totalnie sił już biegać, od bramki Szobo to powietrze zeszło totalnie, trener tego nie widzi, a jak już robi zmiany to wrzuca pomocnika za skrzydłowego i nasz cały środek pola się sypie bo nie wiemy co grać. Nie dajmy się nabrać na te ostatnie wyniki, bo to jedynie wzrost formy naszych zawodników, taktyki i pomysłu dalej tu nie ma.
Oj zdziwilbyś się ilu ma kibiców. Nie poleci ze stanowiska w tym sezonie, to bardziej niż pewne. Ratują to indywidualne wyskoki piłkarzy, a nie jego kunszt trenerski. W sensie ratują, bo jakieś Newcastle czy Qarabah pokonaliśmy ![]()
Liga Europy to i tak ambitny cel, póki co to ja nie widzę potencjału na żadne top 5 XD
8 lutego, a póki co w tym roku mamy 1 wygraną w lidze. Arne idzie na rekord.
Nic lepszego dziś nie zobaczę ![]()
Tego już się nie da oglądać. Ani racjonalnie wytłumaczyć na co czekamy ze zwolnieniem Holendra… Wypalony Pep przyjeżdża na Anfield i w pierwszej połowie robi z nami, co chce. A w drugiej - nawet gdy teoretycznie gramy dobrze - dostajemy dwie (a w zasadzie 3) bramki…
ZA SLOTA ARNE, KOLEJNE 90 MINUT POSZŁO NA MARNE!
Ile jeszcze będziemy zmuszeni oglądać jego popisy…
Alisson i tak najdłużej trzymał się względnie z formą przed zjazdem, jak reszta zespołu. No i w pierwszej połowie utrzymał nas na powierzchni… Życie bramkarza jest trudne, gdy Twój zespół nie umie bronić.