Arne Slot

Jak chcą pogrążyć klub totalnie na lata to zostawią Slota, może ktoś z zarządu chce zrealizować scenariusz jak u mułów gdzie po Fergussonie była czarna dziura?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarne Slooooooooooooooooooooooot nanannanananana

No to dzisiaj kolejny dzień komedii, nie mogę się doczekać.

Kolejny trener jest wolny, który może zastąpić Arne Slota. Mega niedoceniony gość. Chciałbym zobaczyć jak poradziłby sobie w Liverpoolu.

Dwa niepodważalne punkty:

• za formę drużyny odpowiedzialny jest Arne Slot
  • za to że opowiada on te wszystkie banialuki (ktoś mógłby mu je wybić z głowy) i dalej jest naszym trenerem odpowiedzialni są Hughes i Edwards

Wnioski wyciągnijcie sami :blush:

2 polubienia

Przy całym absurdzie sytuacji nie chce mi się wierzyć że klub wydałby 0.5mld na transfery a potem kisił się z trenerem, który ewidentnie odpowiada za słabe wyniki bo druzyna jako indywidualności to jedna z najmocniejszych 11 w ostatnich latach.

Mnie tu już w sumie nic nie zdziwi. Tu zawsze jest wszystko na odwrót i od dupy strony. Slota powinno juz tu nie być od listopada i w normalnym klubie już dawno by mu podziękowano.

no własnie, najpierw kilka lat nie wydajemy jakos dużo, potem nagle 500baniek ale i tak nie rozwiązujemy największych problemów. Potem ok trener powinien dostac szansę, ale ile tych szans można dostawac, do tego z lepszym składem gramy gorzej.

Skończcie już z tym 0,5 mld na transfery xD Do kasy klubu wróciło w to samo lato 250 mln.

Mogliśmy wydać nawet miliard funtów, ale nasza ławka w meczu wagi ciężkiej z City wyglądała tak:

Slot jest do odpalenia, ale zatrudnienie kolejnego potakiwacza dla Edwardsa i Hughesa nie będzie proste. Zaryzykuję, że Alonso nie będzie chciał być tego częścią. Jeszcze bardziej “na nie” byłby De Zerbi :slightly_smiling_face:
Ogólnie, szerokiej drogi dla kolejnego menago, kimkolwiek będzie.

3 polubienia

Chłop kłamie i nagina rzeczywistość. Model klubu jest taki, że bardziej opłacało im się oddać zawodnika za darmo po wygaśnięciu kontraktu kiedy minął już ich czas niż sprzedawać kogoś w swoim prime. Luis Diaz jest pierwszym takim przypadkiem od momentu sprzedaży Coutinho, a wcześniej Suareza. Sprzedaż Luisa Diaza to jedyna taka sytuacja od bardzo, bardzo dawna. Więc to nie jest żaden model. Przecież ten ziomek musi być jeden krok od wyjebania, bo to aż niemożliwe, żeby takie głupoty pieprzyć.

Po części też ale i inne sprawy miałem na myśli. Nawet ten wybór Slota jak widać nie byl trafiony ale ten jakoś zrobił błąd w matrixie i wygrał to mistrzostwo rok temu przez co ta agonia się tak ciągnie. Arsenal też nie trafił z Emerym po Wengerze, United po SAF-ie nadal nie trafia ( dałem tu przykłady klubów, które miały ten sam problem co my a mianowicie zastąpienie potęznego nazwiska, które pracowało wiele lat w klubie). My finalnie ze Slotem też nie trafiliśmy i nic on tu już nie ugra tylko tak jak ten klub ma to do siebie musiała wyjść jakaś pokręcona historia. W normalnym futbolowym świecie taki sezon jak ten powinien wydarzyć się tu rok temu i wtedy było by jasne, że ten klub to za wysokie progi dla łysego. Jednak zadziałało to jak bomba z opóżnionym zapłonem i wyszło po sezonie gdzie sięgnęliśmy po tytuł ( a Slot zawsze był tym Slotem co teraz czyli nie trafionym wyborem).

Może po prostu liczy na odprawę, więc do beznadziejnej gry i słabych wyników dorzuca banialuki na konferencjach. Tylko takie tłumaczenie ma tu sens, choć byłoby to strasznie cyniczne.

Ja się muszę przyznać, że los mnie pokarał i pewnie zasłużenie. Kiedyś miałem takie “guilty pleasure”, gdzie odpalałem sobie konferencje Ten Haga aby się trochę pośmiać i prosze jak wszystko się potrafi obrócić, teraz pewnie kibice innych klubów odpalają sobie Slota na konferencjach.

Dlatego mam nadzieję, że jeśli stąd odejdzie to nigdy w życiu klub nie sięgnię już po tą “holenderską myśl szkoleniową”. Wk***ial mnie zawsze Ljinders, teraz to samo Slot.

3 polubienia

Nie no. Chłop stworzyłby z Lijndersem duet marzeń.

3 polubienia

No chłop ma przecież asystenta holendra Van Brockhorsta ,chociaż muszę przyznać, że nie pamiętam aby słyszał nawet jego głos i mam problem nawet z wypatrzeniem go czasem na ławce.

Dokładnie. Jak widzę kolejny raz info o 0.5 mld wydanych przez Slota, to trochę żal, a trochę śmiech. I to przez forumowiczów, którzy często piszą z sensem.
Już to nawet wyjaśniałem kilka razy.

Kilka miesięcy w tył na forumku gawiedź mało się nie posrała jaki Heitinga topowy i jak go będzie brakować. On też Holender, zdaje się.
Łaska pańska na pstrym koniu… xD

Mogło tak być, ja mówiłem sam za siebie. A Heitinga to mi w sumie koło wiadomo czego latał. Zwykły asystent a Liverpool nic nie gra prawie od roku a wtedy Heitinga tu pracował.

Szkoda nawet słuchac tych teoria. Po postu wyjdź i wreszcie zacznij wygrywać jakieś mecze bo od września całe 6 sie uzbierało. Nic straconego jeszcze nie ma, kolejka pod nas.

Wystarczy minimum przyzwoitości a liga mistrzów ba przyszły sezon się zrobi. To i na sympatyczne pożegnanie w lecie sie zasłuży.

Tylko po prostu Arne już nic nie mów

Zdobył mistrzostwo, to się w głowie trochę przekręciło u niego.

Idealny przykład trenera, który zostanie z nami na przyszły sezon.

Możliwe, że zobaczysz jak poradzi sobie w Spurs.

Absurdem jest, że mówicie o wydanej kasie, a nie wspominacie o zarobionej, przez co tak dużo nie wydaliśmy, niedorzeczne że ta głupota powielana w internetach przez idiotów z innych klubów zaczęła nawet być powielana przez podobno kibiców Liverpoolu :joy:

Sprzedaż Diaza była rozsądnym ruchem - on nie pokazywał się z aż takiej dobrej strony u Nas, co robi teraz w Bayernie - choć fakt, że jego praca na całej długości. Problemem jest zaufanie Slotowi, że Gakpo to ogarnie i brak zakupu następcy dla Diaza. Jeszcze to pieprzenie, że trzeba zaufać Rio i dać mu szansę.. na pewno mistrz kraju oprze swoją grę na nieopierzonym młodzianie, który jeszcze NIC nie pokazał w dorosłej piłce.
Inna sprawa, że patrząc na to, co dochodziło ze środowiska Diaza, iż on niekoniecznie chce odchodzić, tylko dostać odpowiednią podwyżkę, to można było sądzić, że odpowiednio skonstruowany kontrakt właśnie tak by zadziałałby na Luisa, jak to zrobił z nim w Niemczech. Typowy południowiec, dla którego $$ jest najważniejsza i wcale przez to źle go nie oceniam, bo dzięki kasie zabezpieczy rodzinę na kilka pokoleń i wielu ludzi by podobnie postąpiło.

2 polubienia