Arne Slot

4 wyniki sa maksymalnie wkurzajace a mianowicie remisy z Leeds,Fulham i Burnley oraz porazka z Wisienkami.
Tutaj powinnismy miec 7 pkt wiecej a to dawaloby 3 pozycje z zapasem 4 oczek nad AV i MU oraz juz az 10 nad Chelsea.
A tak to bedziemy prawdopodobnie do ostatniej kolejki drzeli o awans do LM z PL :enraged_face:

1 polubienie

Te wyliczenia dzisiaj mnie nie obchodzą. Chciałem wywalenia Slota miesiąc temu ale na dziś dzień jest spora poprawa. Czas rozliczeń nadejdzie pod koniec sezonu. I to chyba oczywiste, że jak dopiero co zażegnali kryzys to nie będą mieli bilansu 10-0-0

1 polubienie

ARNEEE SLOOOT LALALAAAA

Psy szczekają czerwona karawana jedzie dalej!

2 polubienia

jak patrze na to co mówi na konferencjach Arbolea i wszystko bierze na siebie to dziekuje losowi ze ukaral nas slotem

1 polubienie

Dla ciekawskich wywiad Sebastiana Szymańskiego i byłego piłkarza Arne Slota z Feyenoordu. Wypowiada się pozytywnie o wpływie na jego karierę. 3:50 minuta

1 polubienie

Slot nie ma nawet odrobiny pomysłu na ten zespół. Nie ma co się łudzić. Plus za ściągnięcie Gravenbercha. Minus za to, że nie ma jaj, żeby ściągać swojego synka i Salaha, bo obydwaj też powinni być już pod prysznicem.

Klopp męczył jedną 11 i co?

Srał na gromadę, a nie męczył jedną 11.

Gramy okropnie.. nie raz, nie dwa, a większość meczów. To jak przepychamy je często z obrzydzeniem do oglądania to jakaś masakra. Proszę mi nie pieprzyć, że liczą się wyniki, a nie styl, nie jesteśmy Burnley czy inne Getafe, że murujemy najpierw, strzelamy potem, ba.. my nawet murować nie potrafimy gdy trzeba.

Dobrze, że mamy te indywidualności, które potrafią pociągnąć, coś wykreować, strzelić, bo Slot ze słabszym zespołem biłby się o utrzymanie. Jesteśmy tacy nijacy, że to się w głowie nie mieści. Nawet odechciało mi się ostatnim czasem więcej komentować na forum, bo oglądanie naszej ukochanej drużyny odbiera mi chęci do tego. 5:2 z WHU nie było nawet wcale super świetnym, ofensywnym meczem w naszym wykonaniu, po prostu wielbłądy drużyny z Londynu nam to umożliwiły, a dzisiaj Wolves grający lepiej z tyłu pokazuje, że z takimi drużynami (ZWŁASZCZA bez Wirtza) będziemy mieli non stop ciężary. Byle tylko coś nam nie wcisnęli, to może nam się uda na 0:1 wepchnąć.

Wykrakałem.. #znaki….

Świetnie sie zestarzały komentarze zwolenników slota, wystarczyło poczekać zawrotne 3 dni xD

6 polubień

Naszczekałeś się ?? Dokąd ta karawana jedzie ?

Trochę mnie tu nie było, kilku meczów nie widziałem…

Ale Liverpool gra równie słabo, co wcześniej. Nic z tego nie będzie, byle tylko w nowy sezon wejść z nowym szkoleniowcem.

2 polubienia

glaca się błyszczy jak złoto od potu

No jedzie, ale czasami się wypierdo** :joy:

2 polubienia

Arne Slot nanananana

Ehh dopiero co wyszliśmy z kryzysu a tu kolejny.

2 polubienia

Skrót z konferencji: low block, Wolves zmienili na nas grę, 20 drużyna ligi jest zawsze niebezpieczna, Wirtz ma kontuzję, stałe fragmenty, Barcelona grała inaczej 15 lat temu, było wietrznie.

9 polubień

Mi się wydaje, że klub już poinformował Slota, że zostanie zwolniony po sezonie i stąd jego bierna postawa.

Nie mogę już patrzeć na tą łysą parówę.

Równie dobrze na linii mógłby stać mój stary albo krem Nivea, który nie zaszkodzi, nie pomoże.

8 polubień