Arne Slot

ale panowie o czym my mowimy. Patrzac na takiego Jonesa. Kim ma grac Slot?

1 polubienie

Synkiem Gakpo najlepiej

1 polubienie

ale co ty dzis masz do Jonesa? do tego powinien mieć bramkę. wszedl taki Rio i ok trafil w słupek i mial wrzutke do VVD( ale raczej i tak byl spalony), ale reszta akcji zawalonych. Do tego brak powrotu do obrony, Slot go zwolnil z tych obowiązkow?

Jak to kim ma grać? A kim gra Wolves? Twierdzisz że nasza 11 jest gorsza od nich?

Mamy na prawdę mocną pierwszą jedenastkę na papierze, na pewno gotowa na to, żeby pokonać Wolves, Leeds czy Sunderland.

11 polubień

Łysy osioł znów nas ośmieszył, do zwolnienia!!

You’re getting sacked in the morning!

4 polubienia

Miałem Ci kolego jutro odpisać, ale Slot ponownie sam wystawił się na tacy.
Można być po przebudowie, ale wydaje mi się, że po 7 miesiącach od zakupów powinniśmy chyba już nieco być zgrani od jakiegoś czasu. A jak to wygląda, mogłeś ocenić dzisiaj sam. My nie gramy w kratkę, my gramy dokładnie to samo gówno cały czas, a w kratkę są jedynie wyniki. Jeszcze chwila i ta kratka będzie kratą w przejściu do przyszłorocznej LM.

5 polubień

Jak to co do Jonesa ? Sabotażysta i zero pożytku w grze. Nic nie potrafił wykreować, a tylko straty zaliczył i wrzucił Alisona na minę. Alison również mógł o wiele lepiej się zachować. Pod Slotem każdy zalicza zjazd.

4 polubienia

To on jest glownym winowajca drugiej bramki. przysłowiowo nadział Alisona na wybicie pod duza presją. Juz lepiej bylo samemu wywalic pilke na oslep. Zrobil najgorsze co mogl. Poza tym jest strasznie przecietnym zawodnikiem ale w kluczowych momentach to wlasnie on czesto jest zamieszany.

Na jaką minę? też mi się nie spodobało to zagranie Jonesa, ale Alisson miał czas żeby lepiej zagrać

nie mial czasu bo nacieralo na niego dwoch typow. przytrzymalby kilka sekund pilke i juz tam bylaby bramka.

w takim wypadku to kazde podanie do alissona to wrzucanie go na mine bo chlop albo wali do rywali albo drybluje jak przyglup. w poprzednim meczu tez prawie strzelil gola rywalem

straszny regres, nadal swietny na linii i 1v1 ale w popzostalych aspektach chyba zdziadzial. jakbym mial wybierac z kim w bramce chcialbym zaczac sezon to postwilbyl na kellehera…

3 polubienia

Ile miał czasu ? 2-3 sekundy zanim rywal by do niego doskoczył. Mógł lepiej wybić, ale sama akcja Curtisa już była bezsensowna i lekkomyślna.

mial spokojnie czas na kopniecie dalej niz 25m i to pod nogi rywala

Podbijam +1

Uczepili się strasznie tego Jonesa

2 polubienia

Chyba to nie ma sensu, Slot się męczy i zawodnicy też.

Tąbą ……….skąd Tyś się urwał…..

ja mam wieksze problemy z nogami jak Naby Keita wiec obawiam sie ze dlugo bym sie nie nagral

1 polubienie

Jones odwalił, to prawda, ale to Slot wprowadził paniczne zmiany w ustawieniu. Chiesa wprowadzony na ratunek albo nie wiedział gdzie ma grać, albo grał na zwolnienie Slota.

A ile ty chcesz mieć czasu na zagranie? To jest premier league, a nie ekstraklasa. Poza tym jak nie jesteś pewny to kopiesz piłkę z całej siły, może być nawet w trybuny, a nie na pałę na 25 metr przed bramkę

1 polubienie