Arne Slot

Powiedzmy hipotetycznie że xabi olewa LFC i co wtedy. Primo czy zostawiamy Slota ? Secundo czy jeśli wymieniamy trenera to czy jest godne nazwisko na ewentualną poprawę gry ? Lubię ofensywną piłkę więc przychodzi mi do głowy Maresca, Fabregas no i jakiś młody kot z Europy. Inzaghi gra chyba zbyt defensywnie. Otwieram giełdę nazwisk.

Jeśli chodzi o moje zdanie to wolę pogłębiać mój syndrom Sztokholmski jeśli Xabi by nie chciał przyjąć oferty

Amorim. Z Van Dijkiem, Konate i Żaketem będzie to śmigać jak w Lizbonie

Jego kontrakt z PSG wygasa z końcem przyszłego sezonu. Dokładnie tak jak Slota z LFC.

Lusi Enrique to nie jest trener na poziom ligi angielskiej. W Hiszpanii się kompromitował, a liga francuska to poziom znacznie niższy. Raz mu się udało z liga mistrzow ale slotowi tez sie udalo z mistrzem i co z tego.

Biorąc pod uwagę, że mamy więcej straconych goli niż Everton, Sunderland czy Brighton to lepsza gra defensywna by nam się przydała.

W sensie gdzie sie kompromitował? Mówisz o byciu selekcjonerem tak? Ale to inne klocki niż kluby.

Ogólnie Barcelona Luisa Enrique to była ostatnia wielka Barcelona w XXI wieku, atakujące trio NSM zostało zapamiętane jako jedno z najlepszych a może i najlepsze w historii piłki.

W PSG też osiągnął ogromny sukces.

Myślę że Enrique to taki Guardiola vel 2 Gdy ma odpowiednie warunki i generację piłkarską to potrafi je wykorzystać to maksimum.

Ale twierdzić że jest słaby na PL? Moim zdaniem Enrique w Arsenalu czy w City zrobiłby maszynki do wygrywania. I jeszcze super by się to oglądało.

PS: Enrique zdobył dwie LM. Jedna w 2015 z Barceloną, jedna z PSG całkiem niedawno.

3 polubienia

Z tą kompromitacją to bym nie przesadzał. Hiszpanie za Enrique byli w półfinale Euro, przegrali po karnych z Włochami. Mundial mu nie wyszedł, to fakt. Ale zdecydowanie poniżej pewnego poziomu Enrique nigdy nie zszedł. No i wiadomo że córka mu zmarła więc miał ciężki czas co też jakoś odbiło się na jego pracy

1 polubienie

Ja na niego zupełnie się nie nastawiam, bo to pachnie jak kolejna historia Ala Bellingham, Caicedo itd , gdzie jest milion dyskusji jak to będzie pasował, jak trzeba wykorzystać szansę , a koniec końców wyląduje gdzieś indziej.

Tak czy siak trzeba w lato coś zmienić .

2 polubienia

Mając Neymara, Suareza i Messiego w ataku, to sobie można być świetnym trenerem :sweat_smile:

@Kajojojek13 dlatego mimo wszystko dodałem żartobliwą emotkę na końcu :slight_smile:

6 polubień

Potężny Holender, nominowany na trenera miesiąca, w weekend zwolni kolejnego trenera. Hejterzy pochowani… :pinched_fingers:t2:

Nie no, mnie wcale nie zdziwi pozostawienie Slota. Niestety. Nasze ruchy transferowe w niektórych przypadkach są tak bezmyślne, że jego pozostanie nie będzie mogło nikogo dziwić.

1 polubienie

No mimo wszystko potrójna korona to potrójna.

Dodatkowo zeslzy sezon genialny mimo odejścia najlepszego gracza być może w historii klubu. Mnóstwo topowych trerow sobie tam nie poradzilo. W tym też wygląda na to że powoli wchodzą na obroty.

Dla mnie jest on nr 2 na liście po Xabim

„Dlatego przy trzech meczach w siedem dni każdy zawodnik, który jest zdrowy, ma szansę zagrać lub rozpocząć jeden z nadchodzących trzech meczów”.

Ostatnie zdanie Slota z konferencji przed Spurs. Jeśli tak jest to liczę na Rio w dzisiejszym meczu, nawet kosztem Salaha/Gakpo. Idealna okazja, wypoczęty przez brak minut w środku tygodnia, osłabione Koguty, Mecz na Anfield.. No chyba, że jest trzymany na Ligę mistrzów to bomba :face_with_tongue:

2 polubienia

Skład jest praktycznie znany. Wiadomo kto wyjdzie w ataku i na skrzydłach. Jedynie pytanie w środku pola jaka 3 wyjdzie, bo zakładam, że już Frimpong znajdzie się na prawej obronie.
Rio mógłby a nawet powinien wejść tak od ok 60-70min. Wiemy jednak to będzie z nim…

Nie no tego to już naprawdę za wiele. Są jakieś granice kompromitacji. Łysy miej honor i odejdź.

Jak żyje to nie widziałem bardziej frajerskiego i bezjajecznego zespołu.
Zostawienie łysego amatora po tylu żenujących wynikach od początku sezonu to absolutny kryminał i skandal.

Obrzydzili mi i wielu innym kibicom na całym świecie ten sport i dodatkowo stracą 100+ milionów z powodu prawdopodobnego braku LM w przyszłym sezonie.
Hughes, Slot - Wyp [edit] z tego klubu

1 polubienie

Slotowcy pewnie szczęśliwi, kolejny zwycięski remis.

Czym prędzej trzeba zadbać żeby związał swoją przyszłość z nami na długie lata. Talent czystej wody. To jak potrafi odmienić na plus grę zespołu jest niesamowite, szkoda, że za każdym razem chodzi o zespół przeciwnika, ale nie ma co wybrzydzać!

No ja jestem szczęśliwy już tylko dwa punkty do top4 :joy:

1 polubienie

widzieliśmy już wystarczająco, niech zarząd nam już ukróci cierpienia

Ogólnie byłem za tym żeby dociągnął sezon do końca ale to nie ma sensu. W tej drużynie nic nie działa a bronienie się pół godziny w takim składzie to wstyd. Dawać Gerrarda na te kilka meczów

3 polubienia