Powiedzmy hipotetycznie że xabi olewa LFC i co wtedy. Primo czy zostawiamy Slota ? Secundo czy jeśli wymieniamy trenera to czy jest godne nazwisko na ewentualną poprawę gry ? Lubię ofensywną piłkę więc przychodzi mi do głowy Maresca, Fabregas no i jakiś młody kot z Europy. Inzaghi gra chyba zbyt defensywnie. Otwieram giełdę nazwisk.
Jeśli chodzi o moje zdanie to wolę pogłębiać mój syndrom Sztokholmski jeśli Xabi by nie chciał przyjąć oferty
Lusi Enrique to nie jest trener na poziom ligi angielskiej. W Hiszpanii się kompromitował, a liga francuska to poziom znacznie niższy. Raz mu się udało z liga mistrzow ale slotowi tez sie udalo z mistrzem i co z tego.
W sensie gdzie sie kompromitował? Mówisz o byciu selekcjonerem tak? Ale to inne klocki niż kluby.
Ogólnie Barcelona Luisa Enrique to była ostatnia wielka Barcelona w XXI wieku, atakujące trio NSM zostało zapamiętane jako jedno z najlepszych a może i najlepsze w historii piłki.
W PSG też osiągnął ogromny sukces.
Myślę że Enrique to taki Guardiola vel 2 Gdy ma odpowiednie warunki i generację piłkarską to potrafi je wykorzystać to maksimum.
Ale twierdzić że jest słaby na PL? Moim zdaniem Enrique w Arsenalu czy w City zrobiłby maszynki do wygrywania. I jeszcze super by się to oglądało.
PS: Enrique zdobył dwie LM. Jedna w 2015 z Barceloną, jedna z PSG całkiem niedawno.
Z tą kompromitacją to bym nie przesadzał. Hiszpanie za Enrique byli w półfinale Euro, przegrali po karnych z Włochami. Mundial mu nie wyszedł, to fakt. Ale zdecydowanie poniżej pewnego poziomu Enrique nigdy nie zszedł. No i wiadomo że córka mu zmarła więc miał ciężki czas co też jakoś odbiło się na jego pracy
Ja na niego zupełnie się nie nastawiam, bo to pachnie jak kolejna historia Ala Bellingham, Caicedo itd , gdzie jest milion dyskusji jak to będzie pasował, jak trzeba wykorzystać szansę , a koniec końców wyląduje gdzieś indziej.
Potężny Holender, nominowany na trenera miesiąca, w weekend zwolni kolejnego trenera. Hejterzy pochowani…
Nie no, mnie wcale nie zdziwi pozostawienie Slota. Niestety. Nasze ruchy transferowe w niektórych przypadkach są tak bezmyślne, że jego pozostanie nie będzie mogło nikogo dziwić.
Dodatkowo zeslzy sezon genialny mimo odejścia najlepszego gracza być może w historii klubu. Mnóstwo topowych trerow sobie tam nie poradzilo. W tym też wygląda na to że powoli wchodzą na obroty.
„Dlatego przy trzech meczach w siedem dni każdy zawodnik, który jest zdrowy, ma szansę zagrać lub rozpocząć jeden z nadchodzących trzech meczów”.
Ostatnie zdanie Slota z konferencji przed Spurs. Jeśli tak jest to liczę na Rio w dzisiejszym meczu, nawet kosztem Salaha/Gakpo. Idealna okazja, wypoczęty przez brak minut w środku tygodnia, osłabione Koguty, Mecz na Anfield.. No chyba, że jest trzymany na Ligę mistrzów to bomba
Skład jest praktycznie znany. Wiadomo kto wyjdzie w ataku i na skrzydłach. Jedynie pytanie w środku pola jaka 3 wyjdzie, bo zakładam, że już Frimpong znajdzie się na prawej obronie.
Rio mógłby a nawet powinien wejść tak od ok 60-70min. Wiemy jednak to będzie z nim…
Jak żyje to nie widziałem bardziej frajerskiego i bezjajecznego zespołu.
Zostawienie łysego amatora po tylu żenujących wynikach od początku sezonu to absolutny kryminał i skandal.
Obrzydzili mi i wielu innym kibicom na całym świecie ten sport i dodatkowo stracą 100+ milionów z powodu prawdopodobnego braku LM w przyszłym sezonie.
Hughes, Slot - Wyp [edit] z tego klubu
Czym prędzej trzeba zadbać żeby związał swoją przyszłość z nami na długie lata. Talent czystej wody. To jak potrafi odmienić na plus grę zespołu jest niesamowite, szkoda, że za każdym razem chodzi o zespół przeciwnika, ale nie ma co wybrzydzać!
Ogólnie byłem za tym żeby dociągnął sezon do końca ale to nie ma sensu. W tej drużynie nic nie działa a bronienie się pół godziny w takim składzie to wstyd. Dawać Gerrarda na te kilka meczów