Można też tak na to spojrzeć.
Jaką ma teraz presje? Sporą, mogą gadać, że liczy się kolejny mecz bla bla a wiadomo o czym myślą, w co celują
Po Jurgenie ja i tak nie widzę teraz nikogo innego.
Można też tak na to spojrzeć.
Jaką ma teraz presje? Sporą, mogą gadać, że liczy się kolejny mecz bla bla a wiadomo o czym myślą, w co celują
Po Jurgenie ja i tak nie widzę teraz nikogo innego.
Ale mega się przyjemnie tą Bundesligę ogląda.
Tuchel z końcem sezonu odchodzi z Bayernu.
Oby trafił jak najszybciej do Barcelony. Albo gdziekolwiek indziej byle nie przyszlo do glowy FSG rozmawianie z tym czlowiekiem.
Jednak to chyba fake info, tak samo jak to z Arteta. Wybaczcie, ale i tak pewnie poleci jak nic nie ugra.
To już dziś. Mecz Bayeru Leverkusen z Bayernem Monachium, w którym podopieczni Xabiego Alonso będą chcieli przedłużyć swoją niesamowitą passę 30 meczów bez porażki
Jeśli, począwszy od dziś, nie przegrają kolejnych trzech meczów, to pobiją rekord wszechczasów należący do Bayernu Monachium, co byłoby niesamowitym osiągnięciem dla Xabiego Alonso i całego Bayeru Leverkusen. Przypomnę, że “Aptekarze” wciąż prowadzą w Bundeslidze i walczą o swój pierwszy w historii tytuł mistrza Niemiec. Szykuje się, więc prawdziwe meczycho, a dla nas dodatkowo ciekawe ze względu na osobę Xabiego Alonso, który jest faworytem do objęcia Liverpoolu od sezonu 2024/2025.
Bayer Leverkusen - Bayern Monachium
Transmisja w Viaplay.
Studio od godz. 17:30.
Mecz o godz. 18:30.
Komentują: Szymon Ratajczak i Marcin Borzęcki.
Jestem zaskoczony, że taki klub jak Bayer nigdy nie zdobył mistrzostwa Niemiec, zaskakujące. Pamiętam Krzynówka w ich barwach i finał LM, był to chyba 2002 rok. Obojętnie kto, ważne żeby zdetronizować Bayern z mistrzostwa
Bayer pare razy walczył o tytuł, między innymi na przełomie wieków, wówczas bramki B04 bronił Adam Matysek. Mieli nawet wszystko w swoich rękach, ale nie wygrali meczu w ostatniej kolejce, zupełnie jak BVB w zeszłym sezonie.
Niech Xabi doprowadzi ich do pierwszego mistrzostwa.
Pięknie gra Bayer. #znaki
Let’s go. #znaki #znaki
Ależ Bayer nabuzowany, coś cudownego. Takie drużyny chce się oglądać!
Lać skórzane gacie czyli do boju Bayer
Xabi bierz tu ze sobą Hincapie, olbrzymi talent.
Bayern słaby, gospodarze znakomicie ustawiają się w defensywie nie pozwalając bawarczykom na wiele.
Rzadko w tym roku oglądam Bundeslige, ale wow drużyna Xabiego bardzo dobrze zorganizowana taktycznie!
Zmuszają Bayern pchać każdą akcję skrzydłami, co z tego nic nie wynika.
Jak do nas serio trafi Hiszpan to moje obawy co do przyszłości Liverpoolu zmaleją.
Tella już zmarnował dwie 100% okazje.
Każdy klub ma swojego Nuneza xd.
Alonso to najlepsze połączenie szkoły Kloppa i szkoły Pepa. Świetnie poukładana drużyna i bardzo miło się ich ogląda. Zespół z Monachium dziś bez argumentów.
Hincapie + Wirtz #znaki
Upamecano niesamowicie szybki.
Fantastycznie wygląda Bayer w grze piłką na małej przestrzeni.