Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Takumi Minamino zawodnikiem miesiąca w Ligue 1! To drugi Japończyk w historii, który otrzymał tę nagrodę - pierwszym był Daisuke Matsui (laureat za styczeń 2006).

Dostaje w końcu regularnie szansę gry i pokazuje chłopak talent.

5 polubień

W tamtym sezonie grał na skrzydle, to nie jego pozycja, źle się tam czuł. Teraz jako pomocnik, a nowym trenerem od tego sezonu jest ten co prowadził go w Salzburgu.

Grabara o kibicach Galaty: „Wyglądają na ludzi, którzy o social mediach usłyszeli wczoraj. Ponadto słyszałem od przyjaciela, ze kibice Fenerbache są lepsi” :joy:

3 gole i 3 asysty robią wrażenie.

W sumie fajnie, że się trzyma z Szymańskim, bo nie powiem… widać, że dalej średnio ogarnął głowę Grabara, jeśli chodzi o prowokacje, ale póki nie gada głupot na SWÓJ temat tj poziom i nie robiłby kwasu na kadrze, to wg mnie powinien powoli zaczynać wchodzić w buty Szczęsnego - widać, że u Drągowskiego coś jednak poszło nie w tę stronę, skoro siedzi teraz w Serie B, a Grabara jednak idzie sukcesywnie do przodu i mam nadzieję, że z Kamińskim jeszcze podbiją Bundesligę (szczególnie Kamiński, bo ostatnio stracił skład).

5 polubień

wszystko fajnie, ale dostać w dupe u siebie z AEK to troche wstyd. To pokazuje, że jednak nowe druzyny angielskie w pucharach grają słabo. Burnley, Wigan ,Everton ostatnio, West Ham wczesniejsze podejscia itd.

10 polubień

Grabara znów zabłysnął, obrażając Galatasaray równieżpo meczu LM, Turcy skierowali skargę do UEFA. Chłopak naprawdę nie musi już udowadniać, że jest idiotą.

3 polubienia

Jeszcze odnosząc się do tego wątku ;
Teraz Kamilek i jego partnerka życiowa są bardzo zdziwieni, oburzeni tym, że otrzymują " niezbyt " miłe wiadomości od najbardziej zagorzałych kibiców, fanatyków Galaty. Naprawdę ja nie wiem czego oni się spodziewali prowokując największą dzicz w " Europie ", chyba tego że znowu uda się zabłysnąć w internecie bez żadnych konsekwencji. Niezmiernie się cieszę, że ten pan nie jest już w żaden sposób powiązany z naszym klubem, a on sam zamyka sobie różne drogi, ścieżki w karierze dzięki takim idiotycznym wypowiedziom. Nic nie ginie w internecie i na pewno jego przyszli pracodawcy będą brali pod uwagę jego popisy, wyczyniania poza boiskiem i chociażby to jaki wpływ może mieć jego osoba ma PR klubu.

1 polubienie

Kwestia czasu aż okradną mu mieszkanie, zdemolują samochód. Dobrze, że nie przenosi się do Włoch, tam by go szybko wyjaśnili. W Wolfsburgu gdzie się przeniesie, jest myślę sporo Turków, na stadionach rywali jeszcze więcej. Będzie chodził po galeriach, restauracjach to się może nasłuchać.
Pomijając charakter, wybrał lepiej niż Kelleher. Postawił na klub regularnie grający w pucharach, pokazał się z solidnymi rywalami, bronił nawet przeciw City. Wiele spotkań za sobą, niedługo Wolfsburg który też promuje i sprzedaje. Szkoda Kellehera bo wygląda na to że skończy jak Ward. Jeśli chce powalczyć o karierę, musi koniecznie odejść rezygnując z solidnej tygodniówki.

Sabir Al Gerrard

Szkoda, że cała nasza czwórka: Hendo, Flaco, Bobby i Sadio nie trafiła do klubu Gerrarda.

Czegoś takiego się nie spodziewałem.

Hahahha zajebiste, ziomale tak mają😁

1 polubienie

Z kim przystajesz takim się stajesz.

Ktoś już z was czytał autobiografię Hendersona? Mam zamiar kupić, i dowiedzieć się o kilku szczegółach w szatni w Liverpoolu, ktoś coś z was już przeczytał? Jakieś opinie ?

1 polubienie

5 polubień

Gdy Andy Carroll leciał w deadline day helikopterem do Liverpoolu, to liczył na to, że obleje testy medyczne :slight_smile:
Ambitny zuch chłopak :upside_down_face:

https://angielskieespresso.pl/post/126153/2023/10/06/andy-carroll-gdy-liverpool-zlozyl-za-mnie-oferte-liczylem-ze-obleje-testy-medyczne/