Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

:wink:

Legendarny Divock Origi wchodzi na boisko w meczu Nottingham Forest - Burnley.

Ale nie zdobył bramki :wink:

Milner rekordzistą Premier League pod względem liczby zwycięstw nad Manchesterem United (11) oraz pierwszym piłkarzem, który pokonał ich na wyjeździe z czterema różnymi klubami :slight_smile:
image

10 polubień

Nieźle sobie radzi Awoniyi w Nottingham 3 bramki, 2 asysty. Szybki, silny, niezłe wykończenie jak podtrzyma formę to za rok pewnie ktoś z czołówki się po niego zgłosi.

W przyszłym roku będzie miał 27 lat.

To co? Już nie popadajmy w jakieś skrajności, że 27 lat to za stary. Toney ma 27 i gdyby nie zawieszenie to pewnie już by nie był w Brenford.

Czyli w tym roku ma 26 lat. Chłop tak stary, że już prawie nad trumną stoi.

1 polubienie

Aż sobie obejrzałem obszerny skrót meczu Bayern - Bayer I muszę powiedzieć, że gra Aptekarzy bardzo mi się podoba. Xabi fajnie poukładał drużynę i wydaje się być kandydatem na naprawdę solidnego managera.

Może to w jego kierunku powinniśmy spoglądać na potencjalnego następce Jurgena.

On po tym sezonie odejdzie z Bayeru do większego klubu. Na pewno w 2024 Real będzie szukał trenera, ponieważ Carlo pójdzie do Brazylii. Posada Tuchela w Bayernie również jest niepewna. Klopp ma kontrakt do 2026 i go na pewno wypełni.

Napisałeś, że w przyszłym roku ktoś z czołówki się po niego zgłosi. Wiek nie przejawia na jego korzyść, zawodnicy kupowanie w wieku 27 lat przez kluby z czołówki światowej prezentowali o wiele wyższy poziom. Życzę mu jak najlepiej i zobaczymy co ten sezon mu przyniesie, ale obstawiam, że skończy podobnie jak Wilfried Zaha. Będzie ważnym zawodnikiem dla swojego klubu, ale niestety nie aż takim dobrym by grać w czołowym klubie.

Co twoja wypowiedź wnosi do dyskusji ?

tyle samo co i twoja

Rynek “9” jest bardzo biedny, natomiast klubów potrzebujących napastnika jest wiele. Jak strzeli te 15-20 bramek to będzie ciekawym kąskiem na rynku jako sprawdzona w PL dziewiątka. Nie musi iść jako pierwsza opcja ale na przykład druga.

Dziecko odstaw komputer wyjdź na dwór, może uda Ci się nawet znaleźć kolegów.
Moja wypowiedź wskazywała na wiek zawodnika w przyszłym okienku transferowym, co sugerowało, że nie jest to zbyt interesującą opcja dla klubów z czołówki, obym się mylił.
Twoja to zwykła zaczepka, zobacz na wypowiedzi np. @Roan, każdy przedstawia swoje argumenty i to jest normalna dyskusja.

Zobaczymy co mu przyniesie ten sezon, niech go omijają kontuzje, życzę mu jak najlepiej.

No i bardzo dobrze, niech sprawdzi się w klubie z topu, najlepiej w innej lidze i być może po Kloppie (jeśli Jurgen faktycznie odejdzie w 2026 roku) będzie ciekawą opcją dla Liverpoolu.

Steven też przez wielu był określany mianem następcy Kloppa, a wiemy, jak skończyła się jego przygoda z Premier League.

Xabi ma pradyspozycje na świetnego trenera, ogromne doświadczenie z czołowych lig, pracę z najlepszymi trenerami i myślę, że raczej pójdzie drogą Guardioli, niż Gerrarda.

Z łysym nawet się mocno kumpluje, był kiedyś w odwiedzinach na treningu City. Nie wiem jak sobie rozplanuje karierę, ale jak wskoczy szybko na mocnego konia, za 6lat wróci do średniaków jak niedługo Tuchel. Kiedyś mówił o tym Nagelsmann, żeby karierę rozplanować, długo w obietnicy nie wytrzymał.

Temat sprzed kilku tygodni, ale warto odnotować - Graeme Souness, mimo ‘70’ na karku, w świetnej formie.