Jerzy Dudek zasiadł w footTrucku, link do materiału:
Fajne Ale to nagłośnienie straszne akurat…
Być może ktoś tak jak ja dopiero teraz się dowie, mimo, że te informacje można znaleźć już dosyć spory czas temu, ale nasz były obrońca Daniel Agger jest teraz tatuażystą.
Lubię takie ciekawostki.
Otworzył i rozkręcił też firmę zajmującą się ściekami „KloAgger”. Jeden z moich ulubionych piłkarzy kiedykolwiek grających w koszulce Liverpoolu.
Widać, że dużo schudł ten salon to pewnie gdzieś w Danii?
Nie żyje tata Roberto Firmino…
Biednemu, zawsze wiatr w oczy.
A u nas oczko zaboli i 3 miesiące nie gra się w piłkę…
Sadio Mane 16 meczów w lidze, 6 goli i 4 asysty.
Talisca grający na drugim skrzydle 11 meczów, 10 goli i 2 asysty.
Firmino 14 meczów, 3 gole i 2 asysty. Wszystkie gole w debiucie. Ostatnio 9 minut, 15, poza składem, 6, 9.
Statystycznie wygląda to zaskakująco słabo.
Oni tam pojechali dorobić do emerytury, puchar Arabii Saudyjskiej to na pewno nie jest coś co wzbudza dodatkową motywację w trakcie meczu.
Nasi dwaj byli kapitanowie (Gerrard i Hendo) mają nie lada zgryz:
Al-Ettifaq jest w kryzysie i zanotowali raptem 1 zwycięstwo w ostatnich 11 spotkaniach
Premier League wrzuciła takie o to coś na yt dzisiaj, chyba jako pocieszenie naszej miernej formy pod bramką
Ależ to była ekipa. Obok mistrzowskiego sezonu Kloppa ( plus sezon wcześniej ) i jednego sezonu Beniteza to najlepszy okres za mojego kibicowania. Siadało się do meczu ze spokojem bo wiedziałeś, że będzie wygrana ze słabszymi ekipami a z tuzami emocje.
Dirk Kuyt został trenerem drugoligowego belgijskiego klubu Beerschot V.A. Ma pomóc klubowi w uzyskaniu awansu do Jupiler League (najwyższy poziom rozgrywkowy w Belgii). Beerschot zajmuje obecnie drugie miejsce w lidze, ale ma tyle samo punktów co liderujący Waregem.
Kontrakt Kuyta obowiązuje do końca sezonu 2023/2024.
A Steven Gerrard właśnie dobija 2 miesiące bez zwycięstwa w AS.
Życzę wszystkim, którzy połasili się na Arabski hajs, żeby gnili tam do końca życia. Nie chcę ich oglądać z powrotem w roli zawodników, trenerów, ani ekspertów tv w europejskim futbolu. Zresztą ich poziom sportowy poleciał tak nisko, że i tak nie mają szans na wielkie powroty.