Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Pamiętacie tego jegomościa?

9 polubień

To serio jest on?
Jak ten czas leci :see_no_evil::sweat_smile:

:england:🛬🇸🇦 Jordan Henderson desperacko pragnie powrotu do Premier League, mimo że taki ruch wiązałby się z utratą milionów.

Pomocnik z Anglii napotyka trudności z adaptacją w Arabii Saudyjskiej po podpisaniu umowy na 700 000 funtów tygodniowo z Al-Ettifaq FC.

:white_check_mark: Mail Sport

Firmino chyba też chciał zawijać manatki, szybko zabawka za taki hajs im się znudziła

2 polubienia

Ah, jak dobrze, że go już nie ma w tym klubie.

@Beol no właśnie. Tak powiedział, a teraz desperacko chce wracać do PL. Wychodzi jego hipokryzja.

Lepsze źródło:

@Beol no, ale chłop mówi, że to by było dla niego nie w porządku, po czym zaledwie kilka miesięcy później wraca z podkulonym ogonem i już mu nie przeszkadza. Moim zdaniem słabe z jego strony.

1 polubienie

Nie wiem czy zrozumiałeś co tu jest napisane, bo z tego wynika, że nie chciałby nigdy grać przeciwko Liverpoolowi, bo czułby się z tym źle - co jest poztywne, aczkolwiek nie wiem nawet kto to powiedział, bo się nie podzieliłeś.

Daily Mail, to nie jest jakieś potężne źródło, aczkolwiek nie ma co się dziwić, realia gry w Arabii są jakie są, a on wydawał się dość ambitnym gościem przed transferem.

@AleksanderFa

Okej, no to z tej perspektywy to ma sens, aczkolwiek to Anglik, który w tym wieku już raczej Europy nie podbije, gra w Anglii to dla niego jedyna szansa. To dalej może być dla niego trudne, ale raczej nie spowoduje to nagłego zakończenia kariery.

Ma dzieci, być może to też jest coś co wpływa na decyzję.

Nie powiedział, że nigdy nie zagra w innym angielskim klubie, powiedział, że to będzie dla niego trudne, jak pewnie dla całej masy zawodników, która u nas grała. Milner też pewnie świetnie wspomina nasz klub, ale gra obecnie w Brighton i to jest okej.

1 polubienie

Jordan Henderson zaoferował się Bayernowi Monachium i Bayerowi Leverkusen, próbując opuścić Arabię Saudyjską.

myslicie, że to prawda?

Niemieckie media o tym donosza,podobno inicjatywa wyszla wlasnie od Hendo.
Lecz to nic pewnego,spekulacje.

to ma chłopak mniemanie o sobie :smiley:

10 polubień

Ego top #znaki znaki

1 polubienie

WTF ?

Trochę pojebana ta kultura że 29 latek spotyka się z 16 latką

8 polubień

Taka kultura. Czego nie rozumiesz?
no mi tego nie musisz tłumaczyć, ale że to nie jest temat sprawy pozasportowe to sie nie wypowiem, że islam to jest średniowiecze

1 polubienie

Nie ma się co dziwić, że nie chciał starej Melissy skoro woli 18ki :sweat_smile:

WTF??? a co ona ma 14 lat? Zresztą jaka kultura? Rozejrzyj się po naszym podwórku. Przygłupy karki 25+ chodzą niejednokrotnie z julkami co mają po 16, 17 czy 18 lat a tego szokuje Sadio Mane…

1 polubienie

Ale jak w Polsce 16 latki spotykają się z 40 latkami to jest wszystko ok??

1 polubienie

W obydwóch wypadkach jest to moralnie nieakceptowalne.
Nie oszukujmy się, pachnie pedofilią.
Dla mnie jako rodzica jest to nie do pomyślenia…

@CzerwonyBartek bez sensu przykłady, również ludzie kradną na świecie , kradną w Polsce, w kulturze ciemnoskórych to jest nawet akceptowalne…
Nie zmienia to, że sam tego nie będę robił i nadal jest to nie akceptowalne.

Oczywiście, że nie.
Legalne, ale wyobraź sobie jak twoja córka przyprowadza takiego degenerata do Twojego domu.

@CzerwonyBartek złe moralnie czyny się nie przedawniają.
Jak ukradnę Tobie z portfela tysiaka, zarobię 5 i później się przyznam i oddam 2 to będzie ok po latach ?
No nie…

Różnica wiekowa Mane jeszcze jest w miarę akceptowalna, ale mimo wszystko umawianie się z niedojrzałą emocjonalnie osobą w mojej opinii jest nie ok, bez różnicy na ilość pieniędzy na bankowym koncie czy innych dobrych uczynkach.

Różnica jest kiedy twój partner jest w podobnym wieku.

Jak 18 wtopi ze swoim 18 letnim chłopakiem czy tam trochę starszym będzie dla mnie ok. Obydwoje młodzi, głupi, mają prawo popełnić błąd.

Jak 18 wtopi z 40 letnim chłopem który dobrze wie co chce już wygląda inaczej.

A co do Mane, dla niego Bajka , prawdopodobnie 16 letnia dziewica ( kiedy zaczynali randkowac) która będzie w niego wpatrzona jak w obrazek.
Sławny , bogaty, wysportowany koleś.
Pewnie , że go rozumiem, ale nie pochwalam.

@WhiteAngel to zdanie o degeneracie nie odnosiło się do Mane, a łasego 40 latka na nastolatkę.

4 polubienia

Dla ęuropejczyka jest to moralnie nieakceptowalne a dla niego jest akceptowalne. Zresztą tak jak pisałem, dresiki prowadzają się z gówniarami i nikt ich za to nie ściga pod warunkiem, że mają powyżej 15 lat… a stare bogate dziady co prowadzają się z laskami co dopiero odebrały dowód osobisty? Takich przypadków nie jest mało. Nawet nie wiecie czy przez pierwszy rok dwa ze sobą sypiali a robicie z chłopa pedofila xD Biorąc pod uwagę jego bogobojność możliwe, że nie.

@Lapaino

A tak posiłkując się przykładem podanym przez The_Normal_One II 16ka z 40latkiem nieakceptowalnie ale 18ka z 40 latkiem akceptowalne?
Generalnie 18latki też są jeszcze w większości niedojrzałe emocjonalnie ale z powodów cywilno prawnych już to byłoby u nas akceptowalne. Oba przypadki dla mnie osobiście są w pewien sposób obrzydliwe ale nie mi to oceniać.
Mane ma kasę, ma sławę, ma dobre serce prowadzać akcje charytatywne. Na pewno nie będę go za to potępiał. Jego życie, jego szczęście. Jak za 20 lat dalej będą szczęśliwym małżeństwem z gromadką dzieci to wtedy zmienisz zdanie czy dalej będziesz uważał go za jakiegoś zboka?

zastanawiałbym się gdzie popełniłem błąd wychowawczy

Ja myślę, że jest to generalnie dość delikatna kwestia. Jest taka możliwość, oczywiście jedynie możliwość, że przez 2 lata do ślubu nawet ze sobą nie spali. Czy dalej byłoby to wtedy aż tak moralnie nie dobre? Może chłop zwyczajnie nikogo se nie znalazł w swoim wieku i tyle. Pamiętam jakiegoś jego tweeta właśnie wjeżdżającego na obyczaje kobiet czy coś takiego. Zobacz z kim przeważnie umawiają się piłkarze. Modelki albo pseudomodelki instagramerki co pewnie z nie jednego pieca jadły. A ten jeśli faktycznie jest taki religijny może sobie nie wyobrażał związku z pokalaną ( :rofl: :rofl: :rofl:) kobietą,

Nie chodzi o to czy sam byś tak zrobił tylko o jakąś próbę zrozumienia. Tym bardziej, że np. nasze bardzo religijne starsze pokolenie w Polsce jakby się zastanowić to co 2 co 3 rodziła pierwsze dziecko w wieku 18 czy 19 lat…

1 polubienie

Nie ok, też pojebane to jest

1 polubienie

Strasznie kruchy jest los człowieka…

1 polubienie

Jeśli myśli o powiększeniu rodziny to robienie tego z kobietą w jego wieku nie byłoby najlepszym rozwiązaniem :stuck_out_tongue:

Poje*ane fakt ale gdy obie strony to akceptują oraz pod względem prawnym jest legalne, 18 lat e prokurator już ręki na piczy nie trzyma.