Arthur Melo w najlepszej jedenastce pierwszej połowy sezonu Seria A wg Opta
Szkoda, że u nas zagrał tylko 13 minut…
Arthur Melo w najlepszej jedenastce pierwszej połowy sezonu Seria A wg Opta
Gdzie on teraz gra? Już wyparłem go z pamięci
W Fiorentinie. Tak naprawdę nie wiemy jak gra, wszak zagrał w Liverpoolu jedyne 13 minut co w ogóle nie jest reprezentatywne dla jakiegokolwiek zawodnika.
Tam w ogóle jest inna kultura, bo ojcowie się dogadali i była “zarezerwowana” gdy miała 13lat. Oficjalnie poznali się jak miała 16. A ile to prawda to nie wiadomo.
Multimilionera, najsłynniejszego człowieka w kraju, który wybudował Ci w wiosce szpital czy szkoły.
to już w ogóle nieprawda, bo właśnie w drugą stronę dziewczyny wpadały z 10-15 lat starszymi od siebie.
Tam w ogóle jest powalone prawo, bo ona teraz do niego należy. Ma ją utrzymać i o nią dbać a ona mu służyć. Pamiętajcie, że to dalej Islamskie. Nie można przerzucać na rzeczywistość Europy. On został jej trochę ojcem trochę mężem. Nikt nie wyklucza, że on jej po prostu nie dostał bo taka tradycja, a ona musi być jego. Senegal to dalej pustynie i plemiona a jedyne co można robić to łowić ryby, albo jeździc jeepem z karabinem i napadać. Tam dalej co roku Francja wysyła wojsko, żeby opanować to bagno, chociaż żeby nie było sprzeciwu we Francji zmienili nazwę na jakieś oddziały, a dokładnie nazwali Jednostkami Wojskowymi w Senegalu. Które podobno walczą z terroryzmem, żeby nie dostał się do Europy. A to po prostu są dzikusy.
Dalej mają 10 różnych języków, mimo że oficjalny to francuski.
Arthur w tym sezonie w Serie A rozegrał tylko cztery pełne mecze. Dziwne, że się tam znalazł.
Co do Sadio Mane, nie rozumiem oburzenia. Moja babcia mając 18 lat wyszła za mąż za mojego dziadka, który miał 28 lat. Ich 57-letnie małżeństwo mogłoby być wzorem dla wszystkich innych. Wszystkim życzę takiej miłości, zrozumienia i partnerstwa.
Natomiast tym, którzy mówią, że 18-latka nie jest jeszcze dojrzała emocjonalnie, proponuję spojrzeć na własne podwórko. Tam zobaczycie pełno dojrzałych emocjonalnie kobiet, które wychodzą za mąż tuż przed i po trzydziestce, a później masowo się rozwodzą.
No bo tutaj Panowie nie biorą pod uwagę, że nie jedynie zachodnia obecna kultura jest słuszna i akceptowalna. Oczywiście co innego jak hinduski zbok co ma 50 lat bierze za żonę 13 latkę a co innego Mane który zaczynał się spotykać z dziewczyną której brakowało 2 lat do pełnoletności a ślub wzięli po 2 latach.
Właśnie dawałem ten przykład, że babcie często pierwsze dziecko miały w wieku około 18 lat gdzie dziadkowie często znajdywali żony po powrocie z wojska więc już te 20 parę często mogli mieć (jeśli dobrze kojarzę oczywiście).
Zresztą nie zamykając się tylko na naszą kulturę i nasze spojrzenie na świat warto zadać sobie pytanie, co by bardziej szokowało ludzi na świecie. Ślub 30 latka z 18 latką czy ślub 30 latka z rówieśniczką ale posiadającą wcześniej 18 partnerów seksualnych
A jeszcze nie tak dawno plotkowano o związku Mane z Melissą Reddy
Piękna kobieta ale stara
Ciekawy byłby to wybór, z Holandii albo Niederlandów jak kto woli, niedaleko do ukochanej Anglii😬
Ornstein podaje na twitterze, że Al Etiffaq jest gotowe rozwiązać kontakt z Jordanem, aby mógł on dołączyć do Ajaxu.
xDDD Ale ten Henderson się musi głupio teraz czuć po tym wywiadzie w październiku
Czy ja dobrze rozumiem że nic mu nie zapłacą? Czy to w ogóle możliwe?
Nawet jak oficjalnie mu nie zapłacą, to pod stołem na pewno wszystko będzie pięknie ogarnięte.
Szejki na pewno smrodu nie zostawią.
Podobno rozwiązując umowę po pół roku Henderson będzie się musiał rozliczyć z angielskim fiskusem z podatku za zarobki w AS, gdyby wysiedział tam dwa lata to by płacić nie musiał.
Ogólnie szejkowie wtopili, wydali sporo kasy na Hendo, sporo mu płacili, a w efekcie zawodnik ligi nie zachwycił i do tego po pół roku ma dość kraju i ucieka gdziekolwiek byle nie zostać w AS. Więc darmowa antyreklama SPL.
Idealny następca Klaassena
Ależ to jest agent i hipokryta, najpierw obrona LGBT, potem idzie do kraju, któremu daleko do obrony tych praw, następnie po pół roku ucieka bo ludzie, klimat itp mu nie odpowiada. Następnie proponuje się Barcelonie, która go nie chce. Stracił mój szacunek już dawno za swoje zachowanie. Ciekawy ruch Ajaxu, może akurat jeszcze tam coś pokaże, jeżeli chodzi o ligę holenderską to sympatyzuję z nimi.
Ciekawe czy teraz będziemy obserwować masowy odpływ graczy, którzy niedawno tam poszli i czy następni skuszą się do grania w tej lidze.
Z klubu który jest wizytówką równości do klubu arabskiego, po czym wraca do Europy i zagra w klubie żydowskim (Ajax) xd. Ze skrajności w skrajność chłop wpada.
Ach! nie czepiaj sie Hendo az tak.
Po prostu poznaje rozne kultury: chrzescijanstwo,muzulmanstwo,judaizm…poszerza horyzonty