No to żeby to rozjaśnić to powiem tak, gadanie o tym że nie idzie tam dla pieniędzy tylko jest podjarany jakimś projektem to kpina i nie raz pisałem że takimi tekstami się tylko ośmiesza. Od kiedy jest u nas Klopp pozycja Hendersona nie uległa zmianie. Ani nie odebrał mu opaski ani nie posadził na ławce na rzecz kogoś innego. W jego taktyce środek pola miał robić swoją żmudną robotę a w poprzednich grubych latach Hendo był podstawowym zawodnikiem w każdym sezonie, który wieńczyliśmy pucharem lub finałem. Ja wiem że zawsze musi być jakiś kozioł ofiarny a Henderson pokutuje za poprzedni sezon ale odbieranie mu wszystkiego jest niepoważne. To samo można by teraz pisać o Wijnaldumie bo on też był częścią tego środka pola i w sumie to więcej zawdzięcza okolicznościom niż samemu sobie.
W 13/14 było wiele głosów o tym że Henderson był płucami tego zespołu i wykoleiliśmy się na koniec bo złapał czerwo wie na prawdę odbieranie mu całego piłkarskiego rzemiosła to błąd.
Prawda to ze od arabow nic nie dostanie?
Nie wiadomo, tylko plotka poszła
Artykuł, który powinien przeczytać każdy fan Hendo i każdy kto myśli, że ludzie mają problem o pieniądze.
Super,ze wyprzedzil tego kogos z “memnited”
Jeszcze 21 gier i bedzie number one to jest do zrobienia
Ma kontrakt do końca sezonu, w tym już nie zrobi tyle bo za mało meczów zostało ale jeśli przedłużą mu umowę chociaż o pół roku to spokojnie powinien dać radę.
Milner jest ambitnym gościem, on jeszcze ten jeden sezon dogra żeby zrobić nowy rekord.
W BHA gra ostatnio sporo w pierszym składzie, nie to co u nas w ostatnim sezonie, gdy wchodził chyba głównie nabijać statystyki.
Jako gracz szerokiego składu w takim klubie jak Brighton może pograc jeszcze co najmniej kolejny sezon.
Gdyby Kloppowi udało się przefosować w klubie pomysł przedłużenia z nim kontraktu to jestem pewien, że w tym sezonie przeskoczyłby Barry’ego (chyba, że przytrafiłaby mu sie jakaś kontuzja)
W sobotę nasz były lewy defensor Alberto “Alfredo” Moreno miał udział w zwycięstwie Villarrealu nad Barceloną 5-3. Co prawda zszedł po 71 minutach oraz miał najgorszą notę w swoim zespole, ale zawsze to coś
Też nie lubię Sterlinga. Kiedyś za to, że odszedł z Liverpoolu, później za żałosne symulki i ciągle pretensje do sędziów. Natomiast nie uważacie, że kibice trochę przesadzają z buczeniem? Nie lepiej okazać wyższość i go olać?
W meczu legend Liverpoolu i Ajaxu zagrają Dudek, Westerveld, Aurelio, Vignal, Skrtel, Cisse, Babel.
Nie też nie trawię typa.
Bierzemy jako zastępstwo Salaha
Big Mario McDonald’s? Zapomniałem już, że on cieszył oczy grą dla Liverpoolu
A tak zaangażowany jest Milnerson w Ajaxie
https://www.meczyki.pl/sportbuzz/tak-gra-jordan-henderson/311461