no dlatego w Lipsku tak dobrze grał jak mial te 28-29 lat. Też o tym już kiedys pisałem, że to wręcz niemożliwe, że nagle tyle kontuzji a wydolnośc też słaba, gdzie w Lipsku mial super wydolność.
Ja wiem, że FM to średnie źródło, ale tam mało kto ma ponad 16 staminy a Keita w 2018 miał 18.
I niby wydolnośc z wiekiem nie spada, ale to u biegaczy w równym tempie a nie meczu piłkarskim.
Też wspominałem o tym w zeszłym roku, że nie zdziwiłbym się, jakby się okazało, że ma kręcony licznik. Jak dostał u nas te kilka szans w zeszłym sezonie, to wyglądał właśnie jak oldboj. Zero szybkości i szybko zaczynał oddychać rękawami. Też kontuzje i lenistwo mogły go wykończyć po prostu.
Jest cudowny
Nie bez powodu trzymaliśmy go do końca kontraktu. Prawdziwy skarb
Pierwsza kostka domina xd
Ciekawe jak wy byscie grali jakby was plecy bolaly.
Nie wiedzieć czemu przypomniał mi się dzisiaj ten jegomość: Allan (wikipedia)
Kariery to on nie zrobił jak na razie
Adaś wraca na St Mary’s Stadium:
Thiago zdecydował się zakończyć karierę. Źródło: m.in. dziennikarz Sky, który ma wgląd w sprawy Bayernu
Romano też potwierdza.
Thiago to piłkarz spełniony, a zdrowie ma się jedno, więc decyzja zupełnie zrozumiała. Jeden z moich ulubionych piłkarzy Liverpoolu, prawdziwy dyrygent z magicznym podaniem. Szkoda, że tak rzadko można było oglądać jego spektakle.
Najmocniejsze nazwisko sprowadzone za Kloppa i szkoda, że nadzieję nie zostały spełnione.
Typa zapamiętam tylko z goła z Porto i pogawędki z Nunezem.
A ja z ostrych faulów przed naszym polem karnym praktycznie w każdym meczu chwilę po tym jak do nas dołączył.
Dyrygent co batutę zgubił. Naprawdę niewiele tu pokazał jak na opinię z którą tu przychodził (mocno przesadzoną moim zdaniem) nawet biorąc pod uwagę jego łamliwość.
Transfer z typu “dlaczego powinno się ściągać zawodników w oparciu o specjalistyczną analizę a nie zachciankę trenera/asystenta trenera”
Duże oczekiwania i jeszcze większy zawód. Zawodnik wyróżniający się umiejętnościami jak i kruchym zdrowiem. Szkoda że wyszło jak wyszło, ale to można było przewidzieć.
Thiago w sztabie Flicka:
Reina nie dość, że nadal gra to jeszcze niezły z niego wodzirej
https://x.com/eurofootcom/status/1818243422546809200?s=46&t=x0zucCKxD8-A2CEl47vFKw