Niejednemu już dupa przysłoniła słońce, a tu mówimy jednak o Bellinghamie
Luis Diaz + cieszynka Joty
Chwale takie zachowanie bardzo, ale po cichu liczę też na podobne zachowania innych piłkarzy naszego klubu czy to byłych czy też obecnych którzy znali osobiście Diogo. YWWA Diogo!
Hendo wchodzi w meczu Forest - Brentford w 68’, pierwsza rewizyta na angielskich boiskach po długim rozbracie. Pierwszy mecz ligowy w barwach Brentford broni też Kelleher. Razem z nimi Sepp van den Berg i Fabio Carvalho. Po przeciwnej stronie z kolei Neco Williams.
Dodatkowo Henderson asystuje przy golu Thiago z rzutu karnego, podając mu piłkę przed jego wykonaniem
Sadio Mane czerwona
Ciekawe kiedy powrót do PL. Może jakieś Brentford, tam lubią naszych byłych zawodników.
Wyglądał tragicznie, ale pamiętajmy jedno rzecz.
Dla niego to pierwszy raz kiedy gra w innej koszulce, w innym mieście, w innym stylu. Takiemu napewno będzie ciężej o adaptacje więc jeszcze bym go nie skreślal.
Strasznie rzuca się w oczy jego olewczy sposób bronienia.
@everlast to prawda, ale niestety przyznam się że dopiero teraz widzę jak bardzo jest to źle. Wcześniej zawsze to tłumaczyłem jakimś zajechaniem pod rządami klopa itp. Teraz widzę że to po prostu jego nastawienie i wstręt do czarnej roboty
W tym tłumaczeniu zabrakło tylko, że “long balls” to “długie jaja”.
z tego to zawsze słynął. wczoraj tez nie skoczył do wrzutki i nie stracili bramki tylko dzięki temu, że napastnik źle przyjął, bo sie chyba nie spodziewał, że doleci do niego ta piłka.
Wcale sie nie zdziwie jak finalnie zamiana na Frimponga nam wyjdzie na dobre, a finansowo to pewnie w ciagu 5 lat bedziemy na 0.
Tylko czekam na statystyki, które potwierdzą słuszność jego odejścia. Jak odchodził Coutinho pojawiły się artykuły i liczby jak nie angażował się w pressing a przydatny był momentowo.
Wydaje mi się że czasami jest taka sytuacja że mając gracza jesteś trochę jego zakładnikiem. Bo bo spójrz nie dasz rady ustawić trenta defensywnie bo nie umie on zbyt dobrze bronić, albo maksymalnie jest w tym średni. Więc musisz nim grać ofensywnie bo tam jest topowy. To z kolei zmusza cię do pewnych ustępstw innych strefach np dmf ma więcej do asekuracji itp.
Sprzedać go też za bardzo nie możesz bo jak wypchniesz uwielbianego wychowanka to cię kibice znienawidza.
Więc takie artykuły nie będą być może wcale bezpodstawne bo co jeśli frimpong będzie bronił lepiej jednocześnie Nek będziemy traci na siłę rażenia?
Warto przeczytać. W Live grał pod parasolem ochronnym cudownego wychowanka, a w Realu z trybun plują. Ciekawe czy udźwignie temat bo sytuacja jest dla niego nowa. Po tym co widziałem no jakoś w niego nie wierzę. Jedyne co według mnie go ratuje to to, że Carva młodszy nie będzie i może to, że Alonso będzie na niego stawiał z myślą o przyszłości… (Chociaż sam nie ma zbyt imponującego początku i ta przyszłość wydaje się dość odległa… )
Trent spędził całe życie w jednym klubie, więc zmiana otoczenia (zwłaszcza, że zmienił też kraj) może być trudna. Nie wiadomo, może już nigdy nie odzyska pewności siebie, ale może być jak z Mbappe, który potrzebował paru miesięcy i znów jest kozakiem
A co dopiero bedzie na Oktoberfest