Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Fajnie, że sobie radzi nasz Darwizzy. Brakowało mi dziś jego energii, żeby tam szturchnął jakiegoś diabełka i dołączył do festiwalu zmarnowanych setek :sweat_smile: Tymczasem Elliot znów nie wchodzi z ławki w AV.

Ogólnie to trochę brakuje tego chaosu Nuneza ale i tak chyba wolalbym żeby nie wracał ale szanuję go i niech mu się wiedzie

2 polubienia

Generalnie brakuje nam biegania z przodu i udanego odbioru piłki wysoko, na połowie przeciwnika.

Nie mówie o końcówce poprzedniego sezonu, ale Nunez biegał dużo i razem z Diazem robili dużo pracy bez piłki. Razem z Szobo robiło to niezłą robotę i pozwalało nam lepiej kontrolować spotkania, teraz tego brakuje, przez to nasza obrona jest narażona o wiele częściej, a my nigdy monolitem z tyłu nie byliśmy, ale nie pozwalaliśmy też wtedy na wiele okazji przeciwnikowi.

Oddanie Diaza może się okazać błędem, którego nie dostrzegł nawet Hughes z resztą sztabu odpowiedzialnego za transfery. Sam byłem zadowolony z jego odejścia, ale moja perspektywa zaczyna się trochę zmieniać i zaczynam doceniać jego wkład bez piłki i bieganie na pełnych obrotach przez 90 minut.

2 polubienia

Dokładnie mam takie samo spostrzeżenie. TAA nie byliśmy wstanie zatrzymać ale spieniężenie Diaza to prawdopodobnie był strzał w kolano. Gakpo spowalnia prawie każdą akcje. Diaz był mocno chimeryczny ale i efektowny oraz nieszablonowy. Pozwoliliśmy odejść dwóm liderom w jedno okienko a nowi jak na razie nie są wstanie ponieść tego zespołu. Zawsze byłem team Gakpo.. ale się człowiek uczy na błędach i uświadamia sobie, jak mało o tej piłce wie

A ja mam wrażenie, że Ekitike na lewym skrzydle mógłby rozruszać nasz atak, chłopak ma niesamowity ciąg na bramkę, umie przyjęciem piłki ustawić się do ataku i przyspieszyć akcję.
Do potrawy decyzje w ofensywie, bo niepotrzebnie dwa razy strzelał z 25 metrów mając okazję rozegrać piłkę.

4 polubienia

A ile jeszcze tych rozegrań piłki potrzebowałeś w tym meczu? Każde kolejne kończyło się podaniem do boku i wrzutka na wysokości kolan obrońców United. Chłopak wszedł wypracował pozycję i uderzył.

Piękny mecz,oglądałem go u teściów :star_struck: tak krzyczałem że żona musiała mnie uspokajać

Scott Carson zakończył karierę piłkarską.

Ależ mi brakuje tego TAA, chyba nie tylko mi a całemu Liverpoolowi. Szkoda że wybrał taką ścieżkę swojej przyszłej kariery.
https://vm.tiktok.com/ZGdaq8o45/

Jak ja się cieszę, że było mi dane oglądać Liverpool Kloppa, Trenta i słynną trójkę z przodu :pink_heart: btw Trent już wrócił po kontuzji, dziś na ławce w Gran Derby.

4 polubienia

Czyli jest szansa, że zagra na Anfield. Już widzę te jego piłki grane do Mbappe czy Viniego za naszą obronę… :sweat_smile:

nie wiem kto w Polsce wymyslil, żeby tak to nazywać, ale ta nazwa dotyczy derby Sevilli

1 polubienie

To już nie wróci :face_holding_back_tears:

Przeżyć raz jeszcze erę Kloppa. Marzenie.

Jeszcze przyjdą dobre dni.

1 polubienie

Zniszczyli mural Trenta… Pewnie dzisiaj pół trybun będzie go wygwizdywało. Ja tam go dalej lubię i mam do niego sentyment nawet po tym co zrobił.

4 polubienia

Ja nie patrzę na to pod względem lubienia czy nielubienia ale w naszym interesie jest żeby zawodnikom odchodzącym z klubu nie szło za dobrze bo to może być zachęta dla kolejnych. Trawa jest bardziej zielona po drugiej stronie ale im więcej będzie Coutinho a mniej Suarezów tym lepiej dla nas.

Jeżeli nie będzie szło im dobrze, nikt nam za nich dobrze nie zapłaci. Tudzież nie będą do nas przychodzili.

Oczywiście, że celujemy w bycie docelowym klubem dla każdego piłkarza, ale nie można ignorować późniejszych odsprzedaży.

1 polubienie

Nasz kolega barrancas w formie

1 polubienie

strzelił 2 gole, czerwona kartka i fajrant

5 polubień