Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Tylko że gdyby i nas siedzial od 5 lat jako zmiennik Mo salaha to zamiast strzelam 10000 minut w PL miałby z 1000 i jest wręcz pewne że prezentowałby znacznie gorszy poziom.

3 polubienia

Lubiłem to Jajo stylizowane na Voldemorta

1 polubienie

Słabo czujesz. On nie wróci już nigdy do Nas.

Forma ciągle ta sama :horse_face:

3 polubienia

Chelsea pozbyła się Sterlinga :melting_face:

Pasowałby do United.
Potem jeszcze Spurs i skompletuje Wielkiego Szlema :laughing:

1 polubienie

dosłownie 3 posty wyżej było już wrzucone xd

Albert Riera został trenerem Eintrachtu Frankfurt, ciekawa opcja.

3 polubienia

Chamberlain idzie do Celticu. 32lata a już prawie wrak

https://weszlo.com/alex-oxlade-chamberlain-o-krok-od-transferu-zagra-w-szkocji/

Raheem i Oxlade. Chyba dwa największe talenty wśród angielskich skrzydłowych poprzedniego pokolenia. Obaj świetni za młodu i zjazd koło 30. Uliczny mental i eksploatowanie organizmu dało o sobie znać. Kariera Oxlade niestety cała naznaczona kontuzjami. Sterling w City był czołowym skrzydłowym ligi. Myślę, że jakby zdecydował się na grę w Fulham czy innym klubie tego kalibru to ma jeszcze 2/3 dobre sezony w zapasie.

Pamiętam jeszcze takiego gagatka - Jack Wilshere. Ten to dopiero się łamał, ale talent pierwszej próby.

Abou Diaby mi się bardziej kojarzy z takim niewykorzystanym potencjałem czysto przez pech do kontuzji, co ten gość przechodził, a co potrafił grać jak był chwilę zdrowy.
Wilshere to poza pechem to się “świetnie” prowadził poza boiskiem, co na pewno miało przełożenie na zdrowie. Nikt się już nie dowie, co by było gdyby profesjonalnie się prowadził.

co powiesz w takim razie o Gazzie

Nic, bo najlepsze lata grał jak srałem w pieluchę?

8 polubień

A nasz Szklanydż to samo…

W czasie gdy kibic LFC płacze, oglądając grę LFC i kwadratowych Salaha i Gakpo, kibic Bayernu cieszy się grą zawziętego Kolumbijczyka :blush:

Dziś Lucho puknął 3

@down
Tym tropem idąc, niech by połowę tych liczb robił u nas i dawał, to co daje, poza suchymi liczbami to bylibyśmy wyżej w tabeli, a on sam byłby naszym najlepszym skrzydłowym.

Jesli liczby z BuLi się nie liczą to jak patrzeć na Wirtza z Ekitike? Nie mówiąc już o poziomie Ligue 1, z której przychodzi Jacquet.

Btw, z pełnym przekonaniem, ani Gakpo, ani Salah nie mieliby 13G, 9A w BuLi na tym etapie sezonu (nie strzelając karnych). No jakby nie mieliby szans.

Liga dużo luźniejsza, zespół duuuuużo lepszy od konkurencji. Nie wiem czy jest co porównywać.

1 polubienie

Ale Olise byś z szatni nie wyrzucił :smiling_face_with_sunglasses:

4 polubienia

Napiszę więcej - z łóżka też bym nie wyrzucił.

5 polubień

3 gole i dwa karne po faulach na nim