Canal+

2 polubienia
1 polubienie

Świetne wieści dzięki za pamięć :slightly_smiling_face:

Rzeczywiście aplikacja stała się dostępna, a w niedzielę patrzyłem z ciekawości to jeszcze nie była.

Mam nadzieję, że obecny układ się utrzyma i dam im zarobić… od Sierpnia :upside_down_face:

uff dzieki za info !! :slight_smile:

Wie ktoś może, czy jest jakaś opcja zainstalowania polskiej aplikacji C+ na TV kupionym nie w Polsce?
Mam TV Samsunga na rynek Benelux i apka jest, ale zalogować się na swoje konto nie mogę.
Obecnie korzystam przez przegladarkę tylko sterowanie nie jest tak intuicyjnie jak w apce.

W TV mam ograniczoną listę krajów w ustawieniach systemowych i nie wiem czy da się to jakoś obejść…

Oglądam własnie Pogoń-Raków na c+sport3 ktoś wie co to jest za komentator? W rozpisce jest Gleń i Szała ale komentuje to jakiś totalny odklejeniec przy którym nawet lektorka z netflixa jest znośna… o zgrozo, mam nadzieje, że komentatorzy z viaplay wrócą do c+

Mam nadzieję że jesteś lokalnym kibicem z któryś klubów, bo ekstraklasę to lepiej oglądać z telefonem w ręku, bo nic tam ciekawego nie pokazują. To tak jakby puścić Brighton - Brentford, zmniejszyć szybkość na 0.5 i dodać że większość piłkek jest nie celnych

Teraz można mieć Canal+ Super Sport za 45zł na 23 miesiące. To dość dobra oferta w porównaniu z Viaplay. Jest jakieś ryzyko, że wymyślą kolejne kanały dodatkowe do PL za które trzeba ekstra płacić, ale odważnym polecam.

@PsychoDad Nie ma żadnego ryzyka w kontekście Premier League. CANAL+ już ogłosił, że posiadacze pakietu Super Sport, obejrzą na kanałach CANAL+ Extra wszystkie mecze Premier League w nadchodzących sezonach. Tym samym, w CANAL+ Extra bedzie można oglądać: UEFA Champions League, Premier League i gale KSW.

Większość gal Ksw je ppv.

@mirko Właśnie się mylisz. Na mocy umowy pomiędzy KSW a CANAL+, spośród 12 gal w ciągu roku, 10 jest w CANAL+ Extra, a tylko dwie są za dodatkową opłatą w PPV :slightly_smiling_face:
Zatem większość gal jest w telewizji, a nie w PPV.

Wiesz może lub ktoś wie do kiedy ta promocja będzie?

Ponoć do 8 maja, ale nie sprawdzałem. Na fb niby jest, ja nie korzystam to nie wiem.

Cześć, planuje C+ ale w sumie tylko dla LFC i czasem jakiś inny mecz z PL lub ekstraklasy. Ktoś może podpowiedzieć jak to teraz wygląda i jakie pakiety brać? Czy np wersja bez stacjonarnej, a sama internetowa wychodzi taniej czy może wręcz przeciwnie.

Nie ma nic na FB napisane, pytałem pracowników na chacie powiedzieli, że w każdej chwili może się promocja zakończyć i nie wiem co robić, mówią, że jak nie mam anteny satelitarnej i nie chcę mieć to bym musiał dobierać dekoder 4k.

Ten dekoder 4k bez anteny działa? Ja chciałem tylko online korzystać. Jeszcze jedną “okazję” znalazłem, ale nie wiem na ile to legit i skąd gość ma te dane aktywacyjne, ale jeśli działa to można mieć super sport poniżej 30zł.

Ja bym chciał korzystać tylko z C+ online, u siebie na TV, laptopie, TV u mamy i jak by starczyło to jeszcze na swoim telefonie. Zależy ile tych kont można pozakładać :wink: Rozumiem, że jakbym zakupił ten pakiet promocyjny i przyślą mi jakieś talerze czy dekodery to może to sobie leżeć w szafie a on-line będę mógł oglądać na ich aplikacji?

Musisz aktywować kartę w dekoderze na tv, ale raczej powinno się dać to zrobić bez anteny.

A czy istnieje jakaś alternatywa dla C+ na terenie PL? Nawet po angielsku, nie potrzebuje polskiego komentarza.
Oglądam też F1 i zdecydowałem się na F1 TV Pro w tym roku, najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć i żałuję, że się wcześniej tego nie zrobiłem.
Czy dla Premier League istnieje coś podobnego?

1 polubienie

Możesz kupić zwykły WIFI o ile działa Ci na telewizorze aplikacja online canal + (jest tam lista kanałów online w tym pakiecie). Mi np. nie działają praktycznie wszystkie aplikacje prócz netflixa bo tną albo nie chcą działać więc będę musiał wziąć dekoder 4k bo mój telewizor ma już niestety 9 lat…