Jak ty to liczysz że dodatkowo 70 pln?
Przecież PL będzie na tych samych kanałach na których obecnie transmitują LM, to akurat można się było domysleć skoro zamierzają transmitować wszystkie mecze.
Premier League, podobnie jak Champions League i KSW, będzie dostępna na kanałach CANAL+ Extra w ramach pakietu Super Sport. Zatem, jeśli ktoś ma już wykupiony pakiet Super Sport z Champions League, to nie będzie musiał nic dodatkowo dopłacać, bo automatycznie zyska w sierpniu dostęp do Premier League w ramach tego pakietu.
Żródło: Premier League Canal+ pakiet Canal+ Super Sport Canal+ Extra Canal+ Sport Canal+ 360 jak oglÄ daÄ
No to i tak robią w bambuko. Bo za 20 dychy pakiet viapley przejda na ten programy co juz mam czyli nie zmieni mi sie abonament jak mi mówił koleś jak przedłużałem abonament xD
@Mati2020 no to zrezygnuj z tej niekorzystnej oferty i weź sam pakiet za 70…
Imo jak pozostaną przy 69 ziko będzie to mega oferta. W porównaniu z tym co trzeba płacić teraz.
No ja mam w sumie pakiet LM za 30 zl a tu mi wyskakują z 70 zl. XD I do tego viapley za 20 zl. Więc bede 20 dychy wiecej płacił. O to mi chodzi
@Mati2020 Ustalmy kilka faktów, bo strasznie chaotycznie piszesz.
- Czy masz wykupiony abonament telewizji satelitarnej CANAL+, czy subskrybujesz serwis streamingowy CANAL+ Online?
- Czy masz podpisaną umowę terminową (ze zobowiązaniem) czy jesteś na okresie nieoznaczonym (bez zobowiązania, czyli takim, że zawsze możesz zrezygnować)?
- Jak nazywa się Twój pakiet CANAL+? Czy Viaplay jest częścią składową tego pakietu, czy dokupiłeś go do tego pakietu jako dodatek?
Jak odpowiesz na tych kilka punktów, to będzie nam łatwiej Ci cokolwiek doradzić.
Mam abonament telewizji satelitarnej. Pakiet mam sportowy. LM mam za 30 zl a viapley za 20 dychy płacę 50 zł za to nie licząc ze mam wszystkie kanały sportowe. Myślę ze jak będzie na tych kanałach Premier League co jest LM to okj. Myślę ze mi nie dowalą wiekszego abonamentu. Chyba ze beda chcieli cos na siłę zmienić
@Mati2020 Dalej nie napisałeś nazwy swojego pakietu, ale już mniejsza z tym. Jeśli Viaplay masz dokupiony za pośrednictwem CANAL+ do swojego pakietu, to po wyjściu Viaplay z Polski w czerwcu 2025 roku, CANAL+ obniży Ci abonament o opłatę, jaką ponosisz za Viaplay, czyli najpewniej o te 20 zł, o których wspomniałeś.
Rzecznik Piotr Kaniowski na łamach portalu Wirtualnemedia.pl poinformował, że mecze następnej kampanii angielskiej ekstraklasy będą dostępne na kanałach Canal+ Extra i nie będą wymagały żadnych dodatkowych opłat od użytkowników. Wszystko będzie w tak zwanym pakiecie Super Sport.
Dodatkowo, niektóre spotkania najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii mogą być transmitowane również w Canal+ Sport lub Canal+ 360. Za odbieranie głównej oferty Canal+Online odbiorcy aktualnie muszą płacić 69 złoty.
Polecam ten od googla. Xiami na początku jakoś działał ale z biegiem czasu była masakra. Zamulał i sie resetował. Ten biały jest petarda . Nic nie zamula a do tego fajnie jest zgrany z tv ze nie potrzeba innego pilota ze go właczać i wyłaczać. Niby szczegół ale xiaomi nie był tak niezależny a to akurat jest wygodne.
@Mati2020 Widzisz czyli jednak może przy odrobinie szczęścia będziesz płacił 20 dychy mniej a nie więcej Jak ci odejmą tą opłate Viaplay.
Mi się właśnie kończy teraz umowa na koniec lutego i się zastanawiałem, czy czekać do nowego sezonu i teraz przezimowac na viaplay dzielonym, czy wlasnie przedluzac bo LM i w sumie nadal moje watpliwości nie są rozwiane
A teraz place 95 zl.
Chyba zrobie wlasnie ta opcje za 69 jak mi zapewnia ze bede mial tam Lige mistrzow i angielską od przyszlego sezonu,a pozostana te wszystkie Eleveny itp
@Mati2020 nawet nie wiem, ja brałem jakiś pakiet i placilem 65 zl z viaplay i kanalami sportowymi i potem dokupilem lm, ktora wczesniej mialem w pakiecie…
Ile placisz za samo viapley?
Dopłacam teraz w UPC 40 zł za VIAPLAY. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zrezygnować z tego pakietu od czerwca i od sierpnia brać za 70zł Canal+ Super Sport w wersji online.
Jestem ciekaw jakim gównem będzie PL w C+… oglądanie LM u nich to katorga, a wątpię że zdołają organizować to jak Viaplay, tj dostęp do każdego meczu z osobna i multiliga dodatkowo, do tego świetne omówienia pomeczowe i ciekawy i nieprzeszkadzający komentarz w trakcie meczu. No ale nic, będzie monopol, to będzie można przyciąć koszty na przygotowaniu. Przecież za darmo ta LM i PL nie są.
Tylko że komentarzy viapley to sa z Canal + wiec komentarzy sie nie zmienią
Panowie proszę o poradę. Za miesiąc kończy mi się umowa z Canal+. Aktualnie place 90 zł. W tym mam: kanały sportowe canal+, Ligę Mistrzów, Viaplay, kanały Eleven.
Na infolinii proponują mi za to samo 97 zł lub 102 zł dodatkowo z platformą Max.
Czy dobrze widzę, że aktualnie dla nowych klientów jest oferta za to samo za 75 zł?
Proszę o poradę czy to jest dobra oferta.
Ja płacę 75zl za c+ online, na pół z kolegą. Więc trochę za drogo Ci proponują, czekaj do końca. Wtedy Ci powinni zaproponować lepsze warunki.
Cześć odnośnie powrotu premier league do c+
Czy mecze będą transmitowane na kanałach co dawniej czy na kanałach premium jak w przypadku ligi mistrzów ?