Canal+

https://x.com/Wachafcb/status/1836116368758051012?t=sTsYHGPSVw49mH16W-CaRQ&s=19

A możemy dzisiaj napisać, że ten ściek Canal+ to ku#@y ? Jestem ich abonamentem i każą dopłacać za meczyki… 3 dychy. Ocipieli chyba i robią w klientów w ch*#a. Oglądałem dziś na strimie za darmo, mam ich w piź***e

4 polubienia

I chcesz się koniecznie poziomem dopasować do canal+

Ja bym zamieścił jakiś post, nic nie zaszkodzi, oczywiście z kulturą, że klienci sa zbulwersowani.

Proszę bardzo, postu nie zmienię, bo oddaję moje uczucia, lekko go ocenzurowalem jeśli są osoby, które to preferują, kontekst moim zdaniem jest prawidłowy. W najbliższym czasie zadzwonię do nich, albo Oni do mnie bo w styczniu kończy się już umowa. A abonamentem jestem już od 2006 roku niezmiennie.

Ile kosztujesz i co oferujesz? :wink:

1 polubienie

Powiem im żeby mi zapłacili za oglądanie u nich Ligi mistrzów

Dzwoniłem do canal + o LM pow mi 30zl. A ja mówiłe dlaczego mam mieć większy rachunek skoro mialem Lige mistrzów premium. A oni że przełączę pana na infolinie. 10 min czekania az nilt nie odebrał. Poprostu koleś zdebial jak mu pow dlaczego mam płacić większy rachunek skoro mi wyłączyliście lige mistrzów. Zlodzej i tyle

Jak mi nie zmniejszają rachunku to wole osobno viapley i Lige mistrzów a z nich zrezygnować bo to koszmar rachunek.

Dużo narzekań na canal+, ale przyznajcie, że ładnie wydymali TVP. Niedość, że mogą im zablokować transmisję największego hitu środowego przez co TVP może transmitować mecze drugiej kategorii to jeszcze mecz który transmituje TVP canal plus transmituje na głównym kanale. Ciekawe ile TVP zapłaciło za ten deal hahaha

Ale co to ma do rzeczy, jak ci co nie mają canal plus i tak ogladają na tvp, to kilka milionów ludzi(potencjalnie) a abonenci canal plus kilkaset tys.To abonamenci canal plus obecni jak ja powinni się czuć wydymani.Bo mogło canal plus inny mecz puścić.To jak naplucie mi w twarz.Jutro będę na Domaniewskiej to podejde rezygnację złożyć

Jak c+ przejmie ponownie Premier League, to na bank transmisje będą na tych dodatkowo płatnych kanałach, pewnie będą też transmitowac wszystkie mecze. Więc i tak będziemy skazani na wykupienie pelnego pakietu gdy viaplay zwinie sie z Polski.

Zmuszony nie będziesz.
Ludzie nie rozumieją, że to dostawca ma walczyć o klienta i to my decydujemy portfelem.

Dla mnie zasada jest prosta.
Jak nikt na rynku nie potrafi stworzyć atrakcyjnej oferty to z chęcią bede oglądał na darmowych streamach.

Jak ktoś chce moje złotówki, to proszę bardzo mnie zachęcić.

Lipa, że spora ludzi i tak kupi, dlatego później są takie lipne oferty cena/zawartość.

6 polubień

Dla mnie największym absurdem jest to (nie mam kablówki więc problem dopłacania mnie nie dotyczy), że w Canal+ Online nie ma pakietu pozwalającego korzystać tylko i wyłącznie z zakładki “Sport”. Mogę sobie wykupić za 30 zł same filmy i seriale, ale żeby oglądać Lige Mistrzów muszę dopłacić jeszcze 39 zł. Płacenie 69 zł miesięcznie to dla wielu osób jest spory wydatek, jestem pewny, że masa osób przez tą cenę zrezygnowała w ogóle z C+.

3 polubienia

Porównanie jak było w Polsacie a jak jest teraz w C+ pokazywana LM

Ogólnie jeszcze 10 miesiecy i Angielska i Niemcka liga F1 i inne zniknie z Viapley i Przejmie ją Canal+. Z informacji jaka mam to 30 zl mniej będzie do zaplaty bo viapley znika z polski.

Czy jest to sprawdzona informacja od Canal+? W lutym 2025 r. kończy mi się umowa, a nie chciałbym podpisywać nowej bez wiedzy, gdzie będzie Premier League.

1 polubienie

Sprawdzone bo przedłużałem umowę i mi mówią ze jeszcze 10 miesiecy PL i Bundesliga wroci do Canal +.

Oby nie zrobili tak jak z LM, czyli ze liga angielska na jakichś kanałach nowych za kolejne 30 zł/msc

Raczej będzie na tych kanałach co jest LM. Podejrzewam :sweat_smile:

A myślałem, że już mnie nie mogą zaskoczyć, a tu proszę… reklama :smile:

2 polubienia

Daj spokoj co to wgl bylo. Dramat