Canal+

No i dzisiaj złożone oficjalnie wypowiedzenie 30.11.2024 rezygnujemy jeśli nie dadzą LM w tej samej cenie.

Juz widze jak w przyszłym roku Viaplay kończy z Liga Angielska, wykupuje prawa Canal + i kaza dopłacic kolejne 20-30 zł… tak samo jak z LM teraz…

Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja i czy będą mieli jednak lepsza oferte niz ta z która dzwonią co 2 tygodnie czyli ponad 100zł, teraz płace 76…

Zlozylem niedawno wypowiedzenie , mialem podobna sytuacje , 20 propozycji każda ponad 100zl , mowie im ze na ich stronie dla nowych użytkowników dajecie lepsza oferte niż mi przy przedłużeniu . Oczywiscie tlumaczenia ze nic nie mogą zrobić . Więc ich pytam czyli co jak złożę wypowiedzenie i podpisze nową umowe to dostanę lepszą cene ? Tak jak zlozy Pan wypowiedzenie to może Pan skorzystać z oferty na stronie . Skladam wypowiedzenie i telefon po 2 dniach . Nagle nie trzeba rozwiazywac umowy spytam przełożonego czy możliwe jest zrobienie takich warunkow o jakie Pan prosi , i nagle ze jak najbardziej mozemy zrobić taką ofertę… jakaś paranoja , dopiero jak zlozysz wypowiedzenie potrenują Cię jak człowieka , a nie jak debila xD

4 polubienia

Ja dostałem ofertę Entry z canal plus ,LM,Viaplay beż F1, eleven i Max za 107 pln do tego wynajęcie dekodera

Klasyka gatunku, przerabiałem to już dwa razy, za chwilę będę przerabiał po raz trzeci. Nawet nie odbieram od nich telefonu, szkoda czasu, czekam do grudnia aż będę mógł wypowiedzenie złożyć, wtedy zaczną normalnie rozmawiać. Też się boje, że np jak się zwinie Viaplay to będą chcieli dodatkowe 30 zł za ligę angielską. Zastanawiam się czy nie powiedzieć im, żeby zawarli mi to w umowie, że nie podniosą mi ceny za ligę angielską, ale boję się, że to już nie przejdzie

to bez szału, entry z c+ i LM, eleven i VIa kosztuje 75zł

Online też to działa ? Z normalną umową streamingową gdzie płacę tylko za miecha i mogę kiedy chce przerwać płatność?

Bo wtedy to jest w miarę ok oferta.

Via kosztuje 55 Ziko więc za 20 więcej dodatkowo liga mistrzów brzmi rozsądnie.

Sam nie mogę nigdzie na ich stronie znaleźć takiej oferty.

@karek satelitarka dla mnie w czasach streamingu nie ma bytu, za dużo minusów ma taka forma umowy dla użytkownika

Ja mówie o tv satelitarnej - 75 zł, ale niestety na 24 msc. Do canalu plus online też masz dostęp - tutaj ich oferta- CANAL+ | Oferta tv satelitarnej oraz CANAL+ online (canalplus.com)

Też nie wiem co będzie, w maju czy czerwcu kończy mi się umowa na telewizję z Play, chyba przejdę do Orange żeby mieć wszystko u nich. Już wstępnie orientowałem się, to z Canal + trzeba będzie dodatkowo zapłacić. To już chyba wolę nie oglądać niż nie wiadomo ile płacić. Viaplay zwija się z Polski, był jaki był ale włączałem jaki mecz chciałem z całej kolejki angielskiej czy niemieckiej.

Też to denerwuje, że nowi klienci mają lepsze warunki niż stali, co z tego, że mam (teoretycznie) dostęp do 108 kanałów, skoro prawie połowa działa tylko z internetem od Play.

Tak naprawdę, to wystarczyłaby mi tylko liga angielska, puchar Anglii + ewentualne skróty tak max do 50 zł mógłbym zapłacić.

Standard, dlatego czekam na tel z działu utrzymania klienta ^^

1 polubienie

Dzisiaj telefonik z oferta po złozeniu wypowiedzenia. Tylko 114 zł… a płace 76 teraz… ehhhh porazka

Powiedźcie proszę, jak często trafia się, że wśród 2 wybranych meczów, puszczają mecz Liverpoolu? (pytanie do oferty Canal+ super sport)

C+ pokazuje wszystkie mecze, a mecz dnia zależy od zestawu par. W najbliższej kolejce będą to Bayern-PSG oraz nasze spotkanie z RM.
Wcześniej był też jakiś nasz mecz, chociaż nie zdziwiłbym się, jak będą pokazywać każde spotkanie Barcy jako najważniejsze, niezależnie od rywala

Chyba mu chodziło o mecze premier league.

2 polubienia

Jak często to nie musiałbyś poprostu cofnąć historię programu i sprawdzić, ale raczej mniej niż połowa meczów. Zazwyczaj puszczają 2. i 3. najbardziej interesujący mecz. Czyli właśnie mecze TOP 6 oprócz meczu kolejki

Czyli teraz w canal plus nie ma wszystkich meczów PL? Ale będą od przyszłego sezonu? Pytam bo musiałbym się rozejrzeć chyba za jakimś partnerem do podzielenia konta. Jeśli będą mieć PL i CL to ten abonament da się we dwóch jeszcze jakoś przełknąć. Teraz płacę Viaplay na pół, a CL na streamach.

2 polubienia

Jeszcze chyba nie ma wybranego operatora, który będzie pokazywał mecze PL w przyszłym sezonie w Polsce. A co do c+ dwa mecze wybierają, przeważnie te najciekawsze, ale Viaplay zastrzegło sobie mecz danej kolejki dla siebie.

Rozumiem. Dzięki za info.

Cyrk. Te abonamenty to prawdziwy rak. Jeśli myślą, że ktos będzie płacił 130 zł żeby obejrzeć wszystko co najciekawsze (PL, LL, serie A, BL i CL) to ich pojebalo

Teraz patrze na ramówkę na jutro Eleven i co? Nie ma Barcelona Real Siociedad bo się krwa dzielą po połowie z Canal+ prawami. No jebny cyrk

6 polubień

No ta La liga to prawdziwy cyrk, kto mądry dał zgodę żeby podzielić jedną ligę na dwóch operatorów. Mam nadzieje, że PL wróci do C+ bo i tak płacę sporo za Lige Mistrzów i Viaplay. Więc jak LM i PL będzie w jednym to już wole dopłacić, niż płacić drugie tyle znów gdzieś indziej.