Ja tam lubię nowe historie, a taką na pewno byłoby Wrexham w barażach. Ciekawa historia, fajni właściciele, którzy na pewno dodaliby kolorytu, mimo że klub raczej totalnie niegotowy na PL, ale dają im 2 lata że będą regularnie walczyć o awans i w końcu im się uda.
I znów pewnienie dojdzie do spotkania millwall - west ham. Albo jedni nie awansują, albo drudzy spadną..
Było blisko, zajęli miejsce tuż za strefą barażową, zremisowali ostatni mecz 2:2 z Middlesbrough.
Dzięki za info, wcale nie pisałem tego po tym, jak sprawdziłem tabelę po ostatniej kolejce i nie umiem sprawdzać ogólnie Flaschore’a.
IMO WHU zostanie, a Totki spadną, a przynajmniej taką mam nadzieję. W Spurs jednak jest paru ciekawych zawodników do wyjęcia (znając życie i tak tego nie wykorzystamy), a patrząc na nasze problemy na PO najbardziej oczekiwanym byłby Porro. Sądzę, że byłby dla nas sporym zbawieniem przy sytuacji zdrowotno-sportowej Frimponga i Bradleya.
Napisałem kurtuazyjnie ale widzę, że tutaj na tym forum już nic nie da się napisać bo trzeba się do wszystkiego przyczepić, dowalić, napisałeś gdzieś, że sprawdzałeś wynik? Nie wiem po co się dowalasz, jestem daleki od personalnych wycieczek ale zamiast się cieszyć wolną niedzielą, to wolisz szukać drzazgi w oku kogoś innego.
EDIT:
Southampton w finale barażu, wygrali po dogrywce 2:1. Także finał 23.05 to Southampton - Hull City.
Southampton zostało wyrzucone z baraży, za nagrywanie przez ich pracownika treningów innych zespołów, także ostatni beniaminek to Middlesbrough albo Hull City.
I bardzo dobrze, karać za takie cwaniactwo
W poniedziałek EFL ogłosiła, że Southampton został wyrzucony z finału play-off Championship po przyznaniu się klubu do wielokrotnych naruszeń przepisów dotyczących nieautoryzowanego filmowania treningów innych drużyn. Oprócz wykluczenia z rozgrywek, klub otrzymał także czteropunktową karę na sezon 2026/27.
Miód na me serce, dawaj Boro!
Southampton odwołali się od tej decyzji, 20 maja ma zostać ono rozpatrzone.
Święci zostali oskarżeni o szpiegowanie nie tylko Middlesboroug przed półfinałem, mają więcej za uszami: Oxford United (grudzień 2025), Ipswich Town (kwiecień 2026) i teraz Middlesbrough (maj 2026).
Nie wydaje mi się, żeby odwołanie odniosło skutek, skoro klub zrobił sobie z podglądania rywali normalny sposób dzialania. Faktycznie, mogliby zmodyfikować swój herb klubowy ![]()
Fajnie, że do PL wróci po latach Hull lub Boro. Jakoś nie tęskniłem za Świętymi.
Śmiechu warte żeby za takie coś pozbawiać szans na awans, jakby jeszcze ich podglądali pod prysznicem to bym zrozumiał. Poj..ni angole mogli karę finansową tylko nałozyć ,a jaka kara dla city za 320 zarzutów w końcu? bo nie śledziłem ostatnio tematu
O awansie powinno decydować wyłącznie boisko.
Nawet jezeli oszukujesz i stosujesz nielegalne praktyki?
Czy to oznacza, ze Wrexham dołączyłoby do playoffow?