Nie mają podgrzewanej murawy?
W Polsce od tygodnia “paraliż na drogach”, dla niektórych panuje “stan klęski żywiołowej” bo spadło trochę śniegu ![]()
Nie mają podgrzewanej murawy?
W Polsce od tygodnia “paraliż na drogach”, dla niektórych panuje “stan klęski żywiołowej” bo spadło trochę śniegu ![]()
Tu nawet nie chodzi o śnieg, co o zmrożenie murawy, tworzące zagrożenie dla zawodników. Zwiększyła się jej twardość, a zalegające w glebie kryształki lodu działają jak żyletki. Teraz sobie wyobraźcie przewrócić się na taką murawę 10 razy w ciągu meczu w tym kilka razy sunąc po niej.
Wiem jak tam jest, ale wciąż mnie to dziwi i smieszy. Pamiętam kiedyś popruszył lekko śnieg w okolicy Anfield i były głosy o przelozeniu spotkania🤦
A tymczasem “projekt” Wrexham już na 6 miejscu-ależ byłaby to historia gdyby wywalczyli awans do PL.
Kurcze Coventry słabnie a im życzę powrotu po latach w elitarne szeregi.
Na zapleczu jest VAR?
Wczoraj Koumas strzelił w debiucie dla Hull, ale oglądając skrót, mam wątpliwość, czy gol powinien być uznany (klatka zatrzymana w skrócie):
Ciężko tylko na tej klatce stwierdzić, czy to faktycznie moment podania.
Ewentualnie jest jeszcze taki widok (Tu sam starałem się zatrzymać skrót w momencie podania)
Leicester na miejscu spadkowym!
Przykre byłoby gdyby zaliczyli zjazd do Division One ![]()
Od mistrza Anglii do dziadów. I to w mniej niż 10 lat.
Coventry już bardzo blisko powrotu do PL po 25! latach - ich awans bardzo by mnie ucieszył ![]()
Ja nie wiem czemu ale co sezon sprawdzam jak radzi sobie Millwall bo mega chce ich zobaczyć w Premier League i oby to był ten sezon ![]()
Ja czekam na powrót Blackburn i Swansea
Film “Hooligans” siedzi w Tobie ![]()
Ale nie powiem-awans Millwall bylby ciekawa sprawa a do tego “projekt Wrexham” po barazach
COVENTRY! ![]()
![]()
Po latach powrót do PL - cieszy mnie to i to bardzo ![]()
Super, nareszcie wracają, Ipswich też blisko powrotu do elity.
Oby się nie skończyło jak z Luton Town albo obecnie Leicester, nie pamiętam szczerze Coventry w PL ale gratulacje
fajnie jakby Middlesbrough wróciło i jakiś świeżak, beniaminek którego nigdy nie było w najwyższej lidze albo dawno już nie grał.
Ja pamiętam Coventry i mam do nich sentyment za Fifę 98, która była pierwsza w którą grałem jako dzieciak. Tam jak się włączało jakiś pierwszy friendly mecz to wlanie komputer dobierał Coventry City ![]()
Upadek!!! ![]()
W parach barażowych:
8.05 Hull City - Millwall, rewanż 11.05
9.05 Middlesbrough - Southampton, rewanż 12.05
Chyba jestem za tym, aby awansowało Millwall albo Middlesbrough.
Szkoda Millwall, liczyłem, że wejdą bez baraży, bo tam Southampton jest zdecydowanym faworytem.
No ogólnie to beniaminki łatwo nie mają w PL chodź ten sezon wyjątkowo temu zaprzeczył