Coventry - Sunderland do przerwy 0 : 0.
Dawać Sky Blues, wygrajcie ten pierwszy mecz!
I shit czyli niestety porażka podopiecznych Lamparda. Jeszcze co prawda nic stracone ale będzie bardzo ciężko odwrócić ten wynik w rewanżu
Coventry - Sunderland do przerwy 0 : 0.
Dawać Sky Blues, wygrajcie ten pierwszy mecz!
I shit czyli niestety porażka podopiecznych Lamparda. Jeszcze co prawda nic stracone ale będzie bardzo ciężko odwrócić ten wynik w rewanżu
Ależ mecz w Sunderlandzie, Coventry wyciągnęło remis w dwumeczu, dogrywka. Lampard świetnie poukładał ten zespół, Sunderland w rozpaczliwej obronie w dogrywce.
gdzieś to pokazują w tv?
Viaplay. Włącz szybko to może zdążysz na karne
Nie zdąży bo nie będzie
Błagam żeby tylko Czarne Koty dowiozły w finale, nie chce szabelek w PL
nie zdążyłem niestety znaczy na karne
Bramka dająca awans
https://x.com/GoalsXtra/status/1922405351212699762/mediaViewer?currentTweet=1922405351212699762¤tTweetUser=GoalsXtra
Mam nadzieję na ‘nową twarz’ w Premier league, niech wraca Sunderland.
Szkoda, ze Coventry znów wtopiło walkę o awans, ale jeśli nie stracą połowy składu to może za rok juz bez baraży. Spadkowicze z PL nie sprawiają wrażenia drużyn które miałyby być faworytem do walki o awans w przyszłym sezonie.
Zdecydowanie inna gra jest w PL, a Championship. Pewnie parę klubów się o tym przekona manewrując między sezonem PL, a 1/2 w Championship (trochę Norwich vibes, gdy jeszcze Pukki dla nich ładował). Zbyt mocne ekipy na casus Luton czy może bardziej optymistycznie Boro bądź Blackburn, które ugrzęzły pewnie na dłużej w Championship, więc ja tu obstawiam ponownie walkę o awans.
Rozumiem, że typowy spadkowicz będzie walczył o awans w Championship, ale w tym sezonie trójka wracająca na zaplecze była tak słaba, ze na początku roku wiadomo było, że spadną. To nie była walka o utrzymanie w PL do ostatniej kolejki, tylko przepaść, tak słabi byli tegoroczni spadkowicze.