podsumowanie transferów
jesteśmy 40mln na plusie w pensjach rocznie i 40mln na minusie w kwotach transferowych
@CzerwonyBartek przebudowy, przebudowami, ale raporty finansowe muszą się zgadzać ![]()
@CzerwonyBartek przebudowy, przebudowami, ale raporty finansowe muszą się zgadzać ![]()
Haha No to idealny moment aby zamknąć okienko ![]()
![]()
właśnie mi uświadomiłeś, że Lavia to prawdopodobnie będzie koniec naszego okienka transferowego. Nie dobijemy nawet pewnie do 100 mln wydatków robiąc naszą słynną przebudowę.
Edit. Powiem ci, jest mi smutno. Naprawdę liczyłem na słownie jeden bardzo duży transfer typu Kimmich albo Barella. Taka gwiazda już teraz na tu. Zaoszczędziliśmy tak dużo na tygodniówkach. To byłoby do zrobienia nawet na klub który zamierza być samo wystarczalny. Jest oczywiście Szobo ale gdzie on będzie grywał nie wiadomo. Równie dobrze może być przyszłym następcą Salaha.

może to ma być taki talizman ![]()
Był w Azji to mógł kupić jakiś magnes na pamiątkę czy coś ![]()
Sierpień 2022, drugi weekend meczowy, gracz z Południowej Ameryki (Darwin Nuniez) dostaje czerwoną kartkę w 57 minucie, Luis Diaz strzela w tym meczu świetnego gola.
Sierpień 2023, drugi weekend meczowy, gracz Południowej Ameryki (Alexis Mac Allister) dostaje czerwoną kartkę w 58 minucie, Luis Diaz strzela w tym meczu świetnego gola.
![]()
Oby tylko sezon podobnie się nie skonczyl ![]()

Po Arnoldzie opaskę przejął Andy. Myślałem, że trzeci w kolejce jest Alison.
Wg Wiki jest czwarty.
Nie przypominam sobie żeby Alli kiedykolwiek grał z opaska a Robbo już nie raz, poza tym raczej jestem przeciwnikiem mianowania bramkarzy kapitanem, w razie czego zawodnik z pola zawsze jest bliżej sędziego
Ok mogłem się pomylić. W towarzyskim meczu Alison miał opaskę, ale kiedy nie było już chłopaków. My bad.
Taka ciekawostka związana z LFC. Odkryto nowy rodzaj kosmicznych eksplozji. Są jaśniejsze niż 100 mld Słońc i mają związek z klubem piłkarskim - National Geographic
Ta koszulka mi podoba oraz nie podoba i ciężko jest mi powiedzieć dlaczego. Czy to logo naszego sponsora wyglądające dziwnie z tymi paskami czy te żółte dodatki (chociaż to chyba bardziej złoty).
Myślisz, że aż z takim wyprzedzeniem pojawiają się nowe, zatwierdzone projekty i przecieki z nimi związane?
Wzór z jednej strony ciekawy, ja te paski na naszych strojach lubię, ale jednak coś finalnie nie gra. Może to pomieszanie kolorów.
Realne przecieki co do wyglądu koszulek, to są w marcu/kwietniu.
Teraz to tak jakby wierzyć twitterowym kontom z 50 followersami, że Mbappe do nas przyjdzie.