Co prawda nie o Liverpoolu, ale ciekawe.
Natrafiłem na necie stroje premier league wygenerowane, przy pomocy sztucznej inteligencji.
Powiem wam, że nasz strój całkiem siedzi!
Aston Villa, Brighton czy Forest też spoko, Tottenham dosyć proste i też ładnie wyglądają
Dla ciekawskich
Wczoraj w Tychach można było zobaczyć dwóch byłych piłkarzy LFC - Michaela Owena i Luisa Garcię. Niestety ze względu na słaba promocję dopiero teraz się o tym dowiedziałem. Był ktoś może?
edit: był jeszcze Materazzi i Del Piero
Czytałem gdzieś że w ogóle nie było promocji tego meczu, bilety strasznie drogie (gdzieś 150-200 zł) i na trybunach były tylko pojedyncze osoby. Także, no tylko w Polsce takie cuda.
Dokładnie, bilety drogie, to jakiś event dla biznesmenów był choć pieniądze miały być przeznaczone na rozwój młodych zawodników.
A ja teraz.
Kpina. Cały dział PR do wywalenia i to z wilczym biletem, zęby żadna inna firma nie nacięła się na takich patałachów.
Pierwsze słyszę a mieszkam obok, na pewno bym się wybrał gdybym wiedział.
Owen, Del Piero, Materazzi, Garcia… Mieć taką pakę zaklepaną na mecz i tego nie rozpropagować, masakra.
Gwiazdy piłkarskie w Tychach, wyjaśnia Jadczak
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1093982/del-piero-sedzia-szymon-marciniak-i-tajemniczy-mecz-gwiazd-w-tychach-a-w-tle-kop