Cody Gakpo

Najsłabszy z napastników, niedługo Eti wygryzie to z podstawowego składu. Nie ma nic do zaoferowania.

1 polubienie

On jest kolejny w kolejce do sprzedaży. Ektikiti w jego miejsce na pełny etat, a Rio będzie go zmieniał.

Kurczę, jakieś chore deja vu. Głównym zarzutem w stronę Diaza było, że niekreatywny i że głowa w dół i jazda ;D

Tylko że Diaz był nieobliczalny, potrafił zrobić coś z niczego a jak Gakpo nie zejdzie do środka to już gówno z tego jest

Bo kibice są bardzo emocjonalni. Z racji tego że Diaz częściej grał, a przedewszystkim miła taki styl że był dużo bardziej aktywny to więcej razy zrobił coś nie tak więc i więcej razy wkurzył. Nie bez powodu u obu managerów to Luis był nr 1 mimo wszystko. Cody to dalej dobry gracz, ale nie jest to super Star. Jak się nie rozpędzi to biada. Do tego lewa noga do tramwaju. Mało kiedy może skrzywdzić podaniem. Na za to świetne wykończenie. W pierwszej połowie najsłabszy u nas

Ale ty mnie przekonujesz teraz?

Przeciez wiadomo, ze z dwójki LS sprzedaliśmy tego lepszego, bo trzeba było reperować budżet no i był blisko 50tki i się kończy i lepszy nie będzie. Gakpo też lepszy nie będzie ;D

Dlatego podpisaliśmy z nim nowy, wysoki Kontrakt? Zastanawiasz się czasem przed tym jak coś piszesz ?

3 polubienia

Kontrakt na dwa lata. Bardzo długie przedłużenie. Myślisz nim coś napiszesz?

Sprawdź zanim zaczniesz wypisywać głupoty, bo zaraz znowu nick zmienisz.

Ma kontrakt do 2030.

@Spawacz

Chyba nawet 2027, ale to nie zmienia faktu, ze nie przedluza sie kontraktu dając sporą podwyżkę gosciowi, ktorego chce sie sprzedac…

Bo doskonale wiekszosc osob sobie zdaje sprawę, ze co chwile nicki zmieniasz walisz glupoty, siejesz zamet, potem zmiana nicku i od nowa cykl. Wczesniej opowiadales jak PSG jest slabe chocby i pewnie ta wygrana w lm zmobilizowala Cie do zmiany nick Teraz opowiadasz jak Mo się konczy, czy chocby ze sprzedamy zaraz Gakpo.

Ja mam nick ten sam, te samo konto od 2011 roku, tylko na forum od bodajze 2022.

A miał kontrakt do 2028. Taki piszesz o tych nickach, to może sam zmień. Ja nie zamierzam.

@Loku64 to moje pierwsze konto tutaj, choć forum obserwuje od kilku lat i chciałem się zacząć udzielać. To moje opinie i nikomu nic do nich. Dla ciebie głupoty i bzdury, dla mnie nie. Nie zmuszam cię, żeby czytał moje komentarze i opinie. Po prostu mnie ignoruj.

Może przejdźcie na dyskusję priv..

Skoro dostał nową umowę, niezależnie jak bardzo długą to znaczy, że Slot widzi w nim zawodnika na kolejne lata. Co nie zmienia faktu, że Cody wydaje sieostatnio mało wyrazisty, brakuje mu błysku, jakichś nieszablonowych zagrań.
Mam nadzieję, że to przejdzie wraz z coraz lepszym zgraniem nowych graczy.

2 polubienia

Gakpo najlepiej wyglądał jak rywalizował o miejsce z Diazem. Po sprzedaży Kolumbijczyka, Cody czuję pewnego rodzaju monopol na LS. Bo Rio to jest historią na ostatnie max 20 minut a nie zawodnik który będzie wychodził w pierwszej 11. Zobaczymy czy Slot nie będzie kombinował jeszcze z Hugo albo Florkiem na skrzydle wtedy Gakpo będzie miał więcej przerwy. Według mnie taka zdrowa rywalizacja o skład to świetna sprawa dzięki czemu zobaczymy jeszcze np Robertsona w dobrej odsłonie. Takie moje zdanie.

2 polubienia

Ciekawe ile zaliczył asyst w zeszłym sezonie ? Brakuje u niego dogrania, wrzutki na dalszy słupek, same indywidualne akcje, nie popatrzy, nie poszuka, drugi Diaz.

Tragedia ostatnio. Jest tak przewidywalny że głowa mała

3 polubienia

Uwielbiam Codyego, ale po kadrach ta paździerz straszny. A wszedł w sezon bardzo fajnie i dobrze sobie radził, a od września dramat.

2 polubienia

Myslalem ze ma wiekszy wachlarz. A on tylko schodzi do srodka w celu dosrodkowania dochodzacego na prawa noge lub uderzyc z prawej.

Chetnie bym obejrzal Ngumohe lub Wirtza na tej stronie.

Niestety Cody jest jednowymiarowy. Miewa lepsze okresy, w których strzela seriami, ale miewa też sporo takich, w których wnosi niewiele.

To super piłkarz jako opcja #4 w ataku, ale cały sezon ciężko by było na nim pociągnąć

Jeśli Slot przysposobi Hugo na lewe skrzydło o czym wspominał a Isak wejdzie na stałe na 9 to Holendra może czekać rola rezerwowego z taką formą. I to na spółkę z Rio.

Od 70 minuty, jakbyśmy prowadzili 3:0, poproszę Rio na lewe skrzydło :blush:

W tej chwili najbardziej nijaki piłkarz wyjściowej jedenastki. Człowiek tęskni za Diazem.

3 polubienia